thelos257 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Καλημερα σας ψαχνω να βρω τα ελληνικα windows 95 τις δυο εκδοσεις που κυκλοφορισαν μετα απο την εκδοση Α δηλαδη την εκδοση B και C. Γνωριζεται που ακριβως θα μπορουσα να βρω αυτες τις δυο εκδοσεις ; Επισης γνωριζω οτι κυκλοφορισε και μια εκδοση η οποια ονομαζοταν Alpha νομιζω και οταν ειχες τα Windows 3.1.1 For Workgroup τα ελληνικα μπορουσες να αναβαθμισεις σε αυτη την εκδοση Alpha μονο οχι στις υπολοιπες ισως να το θυμωνται οι παλιοτεροι αυτο και να με διαφωτησουν λιγο αν εχουν ακομη τα CD/Floppy και Αν δουλευουν η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ετσι δεν λενε ; Office 94 - 95 Ελληνικα βρισκουμε ή δεν κυκλοφορισαν την τοτε εποχη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Καποιος που να γνωριζει παλιοτερος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Για ελληνικα το θεωρω δύσκολο να βρεις, και δεν ξερω καν αν κυκλοφορησανε. Δες στο winworldpc . Αν δεν τα βρεις εκει δεν νομίζω να υπάρχουν καπου αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Για ελληνικα το θεωρω δύσκολο να βρεις, και δεν ξερω καν αν κυκλοφορησανε. Δες στο winworldpc . Αν δεν τα βρεις εκει δεν νομίζω να υπάρχουν καπου αλλού. Τοσοι ελληνες ρε φιλε μ και κανεις δεν τα εχει στην συλλογη του να τα ανεβασει αυτες τις δυο εκδοσεις τους ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Τοσοι ελληνες ρε φιλε μ και κανεις δεν τα εχει στην συλλογη του να τα ανεβασει αυτες τις δυο εκδοσεις τους ; Τι σχεση εχει το γεγονος οτι ειμαστε ελληνες και οτι θα πρεπε να τα χουμε στην συλλογη μας.Εχεις σκεφτει οτι μιλας για λειτουργικο 24 ετων ? Ονλαιν κυκλοφορουν οι εκδοσεις του λειτουργικου αυτου , στην καλυτερη των περιπτωσεων στην Αγγλικη .Μην ρωτησεις ΠΟΥ κυκλοφορουν ομως ε? Για ελληνικα καποια μοντα θα γινεται με language pack ή κατι παρομοιο για να περαστει η γλωσσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Τσέκαρε τα PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ελληνική υποστήριξη στα w95 την εποχή εκείνη πέρναγε με ξεχωριστό cd εγκατάστασης από την πάλαι ποτέ θρυλική «Πουλιάδης and associates». Αμφιβάλω αν προλάβαμε να δούμε να κυκλοφορεί στην αγορά αυθεντικό cd εγκατάστασης με native υποστήριξη για τα Ελληνικά από την MS. Και είναι απίθανο να έχει επιζήσει κάποιο σιντί του Πουλιάδη πλέον καθώς οι μπλέ οθόνες πήγαιναν και έρχονταν για όποιον ήθελε να το δοκιμάσει. 😛 Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από dpolal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, dpolal είπε Η ελληνική υποστήριξη στα w95 την εποχή εκείνη πέρναγε με ξεχωριστό cd εγκατάστασης από την πάλαι ποτέ θρυλική «Πουλιάδης and associates». Αμφιβάλω αν προλάβαμε να δούμε να κυκλοφορεί στην αγορά αυθεντικό cd εγκατάστασης με native υποστήριξη για τα Ελληνικά από την MS. Και είναι απίθανο να έχει επιζήσει κάποιο σιντί του Πουλιάδη πλέον καθώς οι μπλέ οθόνες πήγαιναν και έρχονταν για όποιον ήθελε να το δοκιμάσει. 😛 Αυτο που λες με τις μπλε οθονες και τα προβληματικα μηνυματα που εμφανιζε ποτε δεν δουλευε ο drivers display τα θυμαμαι αντε να τα καναμε εγκατασταση απο την αρχη στησιμο παλι Ειναι δυνατον να μην κυκλοφορεισε στην αγορα cd με την εγκατασταση των 95 στα ελληνικα ; 18 ώρες πριν, mphxths είπε Τι σχεση εχει το γεγονος οτι ειμαστε ελληνες και οτι θα πρεπε να τα χουμε στην συλλογη μας.Εχεις σκεφτει οτι μιλας για λειτουργικο 24 ετων ? Ονλαιν κυκλοφορουν οι εκδοσεις του λειτουργικου αυτου , στην καλυτερη των περιπτωσεων στην Αγγλικη .Μην ρωτησεις ΠΟΥ κυκλοφορουν ομως ε? Για ελληνικα καποια μοντα θα γινεται με language pack ή κατι παρομοιο για να περαστει η γλωσσα... Τοσο παλιο οσο και πιο σπανιο φιλε μου. Αν δεν εχουμε τις ελληνικες που ναι η γλωσσα μας τοτε τι θα εχουμε ; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Τοσο παλιο οσο και πιο σπανιο φιλε μου. Αν δεν εχουμε τις ελληνικες που ναι η γλωσσα μας τοτε τι θα εχουμε ; Δηλαδη αν μιλαγες αρχαια ελληνικα , περιμενες την microsoft να βγαλει τα windows στην γλωσσα σου?Εχεις καταλαβει οτι η Ελλαδα ειναι η μικροτερη αγορα στον πλανητη? Ξαναλεω μπορει να κυκλοφορησαν στα ελληνικα μπορει και οχι..παρε βαλε την αγγλικη εκδοση και ψαξου για τα ελληνικα..μαλλον δεν τα θες για δουλεια γιατι τοσες μερες θα ειχες καταδεχτει να βαλεις τα windows στα αγγλικα..μαλλον σε πιασανε νοσταλγιες ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Έχω ελληνικά Windows 95 B ελληνικά . Είχα και windows 95 A επίσης ελληνικά αλλά το CD αγνοείται μάλλον. 95 C δε πρέπει αν είχα περάσει, μάλλον είχα πάει κατευθείαν μετά σε windows 98. Ακόμα θυμάμαι που στην εγκατάσταση διαλέγαμε κωδικοποίηση 437-G... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Εγω θυμαμαι που ειχα προβληματικη μητρικη τοτε (486dx 100ΜHz) και η καρτα ηχου μια δουλευε μετα την εγκατασταση μια οχι.Ειχα περασει τα 95 με δισκετες τοσες πολλες φορες που γαμηθηκε ο δισκος (conner 850mb)...εβγαλε bad sectors..καποια στιγμη... Και 24 χρονια μετα ερχεται να μου θυμισει ο συμφορουμιτης το δραμα και το κλαμα εκεινης της εποχης... @thelos257 δεν ειναι αργα να ερθεις στο τωρα..στο 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Στις 20/6/2019 στις 3:04 ΜΜ, mphxths είπε Δηλαδη αν μιλαγες αρχαια ελληνικα , περιμενες την microsoft να βγαλει τα windows στην γλωσσα σου?Εχεις καταλαβει οτι η Ελλαδα ειναι η μικροτερη αγορα στον πλανητη? Ξαναλεω μπορει να κυκλοφορησαν στα ελληνικα μπορει και οχι..παρε βαλε την αγγλικη εκδοση και ψαξου για τα ελληνικα..μαλλον δεν τα θες για δουλεια γιατι τοσες μερες θα ειχες καταδεχτει να βαλεις τα windows στα αγγλικα..μαλλον σε πιασανε νοσταλγιες ε? Καλημερα οχι αυτο που ειπες για τα αρχαια ελληνικα δεν θα τα ηθελα οπως το λες εσυ. Ομως μιλαμε για 1990-1999 μια χρονια που για να αγοραζες ενα υπολογιστη κοστιζε πανω απο 1000 δραχμες (νμζω) οποτε λογικα καποιος θα ειχε και τα 95 απο τοτε και θα τα φυλαξε για ενθυμιο. Οσο αφορα τις αγγλικες εκδοσεις δεν της θελω για προσωπικους μ λογους. Ειμαι ελληνας και οφειλω να εχω τις ελληνικες εκδοσεις που ναι και η γλωσσα μας αλλωστε να καταλαβαινω και τι διαβαζω. Στις 20/6/2019 στις 4:18 ΜΜ, mphxths είπε Εγω θυμαμαι που ειχα προβληματικη μητρικη τοτε (486dx 100ΜHz) και η καρτα ηχου μια δουλευε μετα την εγκατασταση μια οχι.Ειχα περασει τα 95 με δισκετες τοσες πολλες φορες που γαμηθηκε ο δισκος (conner 850mb)...εβγαλε bad sectors..καποια στιγμη... Και 24 χρονια μετα ερχεται να μου θυμισει ο συμφορουμιτης το δραμα και το κλαμα εκεινης της εποχης... @thelos257 δεν ειναι αργα να ερθεις στο τωρα..στο 2019 Φανταζομαι θα σπασαν τα νευρα σου στο περιμενε θα δουλευει τωρα η μια η δισκετα δεν θα δουλευει ; Επειδη αν δεν δουλευε μια δισκετα τοτε ηταν πολυ δυσκολο να περασεις στην επομενη δισκετα ασε που ειχαν και προβληματα αν δεν περνουσες σωστα ολες τις δισκεττες με την σειρα που επρεπε λογικα θα παραλειψανε και αρχεια και δεν θα δουλευε σωστα το λειτουργικο συστημα δεν ειναι σαν τα cd που περνανε ολα τα αρχεια κατευθιας χωρις παραληψη αρχειων κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, thelos257 είπε Ειμαι ελληνας και οφειλω να εχω τις ελληνικες εκδοσεις που ναι και η γλωσσα μας αλλωστε να καταλαβαινω και τι διαβαζω. Αυτα τα πατριωτικα πιαστα σε αλλο θεμα , οχι στο θεμα τεχνολογια.Στην τεχνολογια παιξε στα Αγγλικα , οσα λιγα ή πολλα και αν ξερεις για να γινεται δουλεια. Εγω βαζω παντα τα λειτουργικα στα Αγγλικα για να μπορω σε περιπτωση προβληματος να γοογλαρω με τις σχετικες λεξεις του προβληματος και να βρισκω λυσεις. Σκεψου να σκανε μπλε οθονες και να βλεπεις αλαμπουρνεζικα (=ελλειψη ελληνικης γραμματοσειρας) ...αν θυμασαι ετσι εβγαιναν στα "ελληνικα" windows..αντε βγαλε ακρη τι λεει η μπλε οθονη μετα.Ή να σου σκαει κανα περιεργο popup στα windows ή κατι στα logs και να πας να γοογλαρεις το μηνυμα που θα ειναι στα ελληνικα ...αμα βρεις λυση ελα να μου το πεις 7 ώρες πριν, thelos257 είπε Φανταζομαι θα σπασαν τα νευρα σου Σκεψου απλα οτι δεν ηταν δικες μου οι δισκετες..οποτε εκανα την εγκατασταση , εκανα τον κυκλο του τετραγωνου , τις πηγαινα στον κατοχο τους..γυρναγα σπιτι...δεν ειχε γινει δουλεια , πισω στον τυπο που τις ειχε..τις ξαναεπερνα...τις ξαναπερναγα..παλι πισω τις δισκετες (τις χρειαζοταν και αυτος οποτε δεν γινοταν να τις κραταω επ'αοριστον) ..πισω παλι να δω αν δουλεψε η φαση..και αυτο μερικες δεκαδες φορες την μερα...μεγαλη ηττα μην το συζηταμε και με πιασουν τα δακρυα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, mphxths είπε Αυτα τα πατριωτικα πιαστα σε αλλο θεμα , οχι στο θεμα τεχνολογια.Στην τεχνολογια παιξε στα Αγγλικα , οσα λιγα ή πολλα και αν ξερεις για να γινεται δουλεια. Εγω βαζω παντα τα λειτουργικα στα Αγγλικα για να μπορω σε περιπτωση προβληματος να γοογλαρω με τις σχετικες λεξεις του προβληματος και να βρισκω λυσεις. Σκεψου να σκανε μπλε οθονες και να βλεπεις αλαμπουρνεζικα (=ελλειψη ελληνικης γραμματοσειρας) ...αν θυμασαι ετσι εβγαιναν στα "ελληνικα" windows..αντε βγαλε ακρη τι λεει η μπλε οθονη μετα.Ή να σου σκαει κανα περιεργο popup στα windows ή κατι στα logs και να πας να γοογλαρεις το μηνυμα που θα ειναι στα ελληνικα ...αμα βρεις λυση ελα να μου το πεις Σκεψου απλα οτι δεν ηταν δικες μου οι δισκετες..οποτε εκανα την εγκατασταση , εκανα τον κυκλο του τετραγωνου , τις πηγαινα στον κατοχο τους..γυρναγα σπιτι...δεν ειχε γινει δουλεια , πισω στον τυπο που τις ειχε..τις ξαναεπερνα...τις ξαναπερναγα..παλι πισω τις δισκετες (τις χρειαζοταν και αυτος οποτε δεν γινοταν να τις κραταω επ'αοριστον) ..πισω παλι να δω αν δουλεψε η φαση..και αυτο μερικες δεκαδες φορες την μερα...μεγαλη ηττα μην το συζηταμε και με πιασουν τα δακρυα Για την συλλογή του τα θέλει ο άνθρωπος ...ελληνικά είναι ποιο σπάνια τι να τα κάνει τα αγγλικά ??απόδειξη το ότι δεν τα βρίσκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, ice25 είπε Για την συλλογή του τα θέλει ο άνθρωπος ...ελληνικά είναι ποιο σπάνια τι να τα κάνει τα αγγλικά ??απόδειξη το ότι δεν τα βρίσκει Υπαρχουν γραμματοσημα , κοχυλια , τσοντες , ρολογια , σουπερ ατου καρτες , mame , για συλλογη ... ποιος τα γαμει και τα 95αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα