leros2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, j2k είπε Απο το ebay αγοραζει serial και ο πωλητης του κοβει τιμολογιο που ειναι το παρανομο? Επισης εχοντας την δοκιμαστικη εκδοση των windows που δεν θελει αγορα τι το χρειαζετε το τιμολογιο ? Ebay win10 με 5€ και τιμολόγιο, είναι μια πρόταση που δεν υπάρχει... Και να σου έρθει έλεγχος θα σου ζητάνε το γνωστό αυτοκόλλητο με το συριακό αριθμό που κολλαγαμε μια φορά και ένα καιρό.... Στη καλύτερη και το κουτί των windows μπορεί να φτάνει
j2k Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 ποιο σωστο μου φαινετε να ρωτησω την ιδια την εφορια ποιο σωστο μου φαινετε να ρωτησω την ιδια την εφορια γιατι ουτε ο λογιστης παιζει να γνωριζει. Το serial στο ebay ειναι γνησιο..
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, j2k είπε γιατι ουτε ο λογιστης παιζει να γνωριζει. Το τερματιζεις ομως, ετσι?? Να μαντεψω: (μηπως) κανεις και το δικηγορο, επισης..?? 😋 1
redmedusa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, j2k είπε Επισης με μη ενεργοποιημενα win10 θα εχει προβλημα? Οχι δεν θα εχει προβλημα. Δεν βγαζει νοημα να εχει προβλημα. Εφοσον η Microsoft σε αφηνει να τα τρεχεις χωρις να κανεις activate δεν κανεις κατι παρανομο. Το πληρωνεις το τιμημα επειδη δεν μπορεις να κανεις personalization. Μου φαινεται τελειως παρολο να εχει προβλημα με μη-ενεργοποιημενα Windows. 1 ώρα πριν, j2k είπε Απο το ebay αγοραζει serial και ο πωλητης του κοβει τιμολογιο που ειναι το παρανομο? Επισης εχοντας την δοκιμαστικη εκδοση των windows που δεν θελει αγορα τι το χρειαζετε το τιμολογιο ? Υποθετω το ebay δεν μετραει σαν καταστημα. Ισως αυτος που σου το πουλουαει 5 ευρω να το εχει κλεψει ή κατι παρομοιο. Θελουν μαλλον εναν τροπο να επικηρωσουν οτι το εχεις αγορασει απο μαγαζι. Οποτε θα του παει 70ρι. 25 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Το τερματιζεις ομως, ετσι?? Να μαντεψω: (μηπως) κανεις και το δικηγορο, επισης..?? 😋 Δεν ξερει και τον δουλευεις.
j2k Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Θα βαλει debian προς το παρον και αν μου πει οκ η εφορια για το key απο το ebay η το online store που πουλα φτηνα keys θα βαλει και windows
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, redmedusa είπε Δεν ξερει και τον δουλευεις. Αντιθετως, θεωρει οτι τα ξερει: και θα παρει ετσι στο λαιμο του οχι μονο το φιλο του, μα και τυχον οποιονδηποτε αλλον το διαβαζει αυτο και πιστεψει οτι επιτελους βρηκε την επαγγελματικη λυση του...5ευρου, ωστε να γινει 'ετσι' & παμφθηνα η δουλεια του... Σε 2-3 λεπτα, μπορει να εχει την απαντηση απο το λογιστη του, αλλα οχι γιατι ειναι σιγουρος(!), πως: <<ουτε ο λογιστης παιζει να γνωριζει>>....😂 Ας ρωτησει λοιπον @ αρμοδια ΔΟΥ -και να μας μεταφερει την απαντηση.
j2k Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Θα βαλει debian το θεμα ειναι αν αυτο χρειαζετε μηδενικο τιμολογιο ή δεν χρειαζετε τιποτα.
anti idiot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, j2k είπε Θα βαλει debian το θεμα ειναι αν αυτο χρειαζετε μηδενικο τιμολογιο ή δεν χρειαζετε τιποτα. Δεν χρειάζεται τιμολόγιο για Linux. Επίσης δεν χρειάζεται τίποτα και για Windows μη ενεργοποιημένα. Δεν ξέρω εάν θα δεχτούν key από ebay σαν αγορασμένο. Τα key μπορεί να είναι από διάφορες πηγές και δεν ξες εάν θα τα δεχτούν ή όχι. Εάν δεν ρωτήσεις κάποιον που ξέρει τους νόμους και πως γίνεται ο έλεγχος, καλύτερα θα ήταν να μην ρισκάρεις. Βρήκα κάτι σχετικό https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/6731 .Τώρα εάν έχουν ακόμα αυτοκόλλητο τα έτοιμα desktop του (για παράδειγμα) eshop, απλά ρώτα.
Loinen Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Aν παρει κλειδι απο ebay η οπουδηποτε αλλου που τα εχουν προσφορα, να μην το κοιταξει καθολου. Την πατησε φιλος μου που αγορασε κλειδι γνησιο απο ενα καταστημα που το διαφημιζουν στο διπλανο φορουμ με 8 ευρω, και μεσα σε δυο μηνες του ξαναζητουσε καινουργιο. Και αφετερου εφοσον προοριζεται για επαγγελματικους σκοπους το μηχανημα η μονη λυση ειναι κλειδι απο ελληνικο καταστημα με αποδειξη/τιμολογιο. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Loinen 1
Xxred_swordxX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν θέλει να κάνει την δουλειά του αρχικά μπορεί να βάλει Linux αφού έτσι κι αλλιώς είναι τσάμπα και μόνο πρόβλημα δεν θα έχει. Στην χειρότερη απλά ας βάλει Windows 10 χωρίς να είναι ενεργοποιημένα, έτσι κι αλλιώς απλώς θα υποστεί το Watermark και δεν θα μπορεί να κάνει Personalization (μικρό το κακό). Καλύτερα να πληρώσει για Windows σε ελληνικό κατάστημα με αποδείξεις/τιμολόγια κτλ παρά να καθήσει να ασχοληθεί με eBay. Όχι τίποτε άλλο, απλά δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με την εφορία και αυτά γενικά. Δεν θα έπαιζα με αυτά προσωπικά. Τους λόγους τους γράψανε ήδη πάνω τα παιδιά. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Xxred_swordxX
nicksoti Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Loinen είπε Aν παρει κλειδι απο ebay η οπουδηποτε αλλου που τα εχουν προσφορα, να μην το κοιταξει καθολου. Την πατησε φιλος μου που αγορασε κλειδι γνησιο απο ενα καταστημα που το διαφημιζουν στο διπλανο φορουμ με 8 ευρω, και μεσα σε δυο μηνες του ξαναζητουσε καινουργιο. Και αφετερου εφοσον προοριζεται για επαγγελματικους σκοπους το μηχανημα η μονη λυση ειναι κλειδι απο ελληνικο καταστημα με αποδειξη/τιμολογιο. Εγώ πάντως από ebay έχω κλειδί και μάλιστα από win 7, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ποτέ. Θυμάμαι ήταν κατάστημα με VAT Number, και μου είχε στείλει φωτογραφία και το αυτοκόλλητο. Αν έχει ενεργοποιημένο το λειτουργικό με το δικό του όνομα στην MS, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Απλά να έχει ενεργοποιημένες ενδοκοινοτικές. Και φυσικά το υπόλοιπο software να είναι νόμιμο ε; Αλλά σε φυσικό κατάστημα για τις καθημερινές εργασίες ένα linuxάκι συνήθως αρκεί και δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία.
redmedusa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, nicksoti είπε Εγώ πάντως από ebay έχω κλειδί και μάλιστα από win 7, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ποτέ. Θυμάμαι... @TheDevilMayCare
j2k Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Εκτος το ebay υπαρχουνε και online μαγαζια που πουλανε keys με 5 ευρω. Εχω αγορασει τετοια keys για φιλους και προσωπικη χρηση και ολα παιζουνε αψογα χρονια τωρα επισης κανουνε κανονικα activation μεσω internet απο τη microsoft. Εγω δε βλεπω κατι παρανομο οταν αγοραζεις γνησιο key με τιμολογιο αλλα θα ρωτησω την εφορια. Το οτι ειναι φτηνο γιατι το κανει παρανομο ? Προς το παρον ομως θα μπει debian.
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μια στο εκατομυριο, αν σου πουν, οτι αυτο περναει ελεγχο κανονικα (!..!), SOS: ζητησε, σε παρακαλω πολυ: να σου το δωσουν και γραπτως αυτο! 🤯
malakudi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Το νταβατζιλίκι που κάναμε την εφορία μηχανισμό ελέγχου των δικαιωμάτων της μικρομαλακής, πότε θα σταματήσει; Υπήρχε εποχή που ούτε το Linux δέχονταν, εκεί επέμεναν για τιμολόγιο, μιλάμε για τελείως στόκους. Με αποτέλεσμα εταιρείες μεταπώλησης Η/Υ να εκτυπώνουν τιμολόγιο για Linux με μηδενική ή ελάχιστη (0,01 ευρώ) αξία. Τουλάχιστον μετά από τόσα χρόνια το έμαθαν ότι το Linux είναι free και δε χρειάζεται τιμολόγιο. Βάζεις Linux και σε ένα VM πειρατικά Windows ή αυτά του 5εύρου, για όποτε έχεις ανάγκη κάποια Windows εφαρμογή που δε τρέχει με Wine. Και άστους να κουρεύονται. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα