CoOliO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους..Θα ήθελα αν ξέρετε free πρόγραμμα το οποίο με βοηθάει ανα πάσα στιγμή να εντοπίσω το κινητό μου..Μιλάμε για android και θα ήθελα ένα σαν της google που σε βοηθάει να βρεις το κινητό σου αν το έχασες η στο έκλεψαν κλπ κλπ.. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από CoOliO
isay Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, CoOliO είπε Καλησπέρα σε όλους..Θα ήθελα αν ξέρετε πρόγραμμα το οποίο με βοηθάει ανα πάσα στιγμή να εντοπίσω το κινητό μου..Μιλάμε για android και θα ήθελα ένα σαν της google που σε βοηθάει να βρεις το κινητό σου αν το έχασες η στο έκλεψαν κλπ κλπ.. https://www.cerberusapp.com/ Χρόνια πελάτης και χρήστης
CoOliO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, isay είπε https://www.cerberusapp.com/ Χρόνια πελάτης και χρήστης Είναι free?Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως!!
isay Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 οχι δεν ειναι free. Δεν ξερω τι τιμες εχει τωρα, αλλά τοτε που το ειχα παρει εγω ήταν μια τιμή για 3 συσκευες lifetime (τις οποιες αλλαζα κατα βουληση)
CoOliO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 5 ευρώ για ένα χρόνο πιστεύω είναι πάρα πολύ καλά..Θα το δοκιμάσουμε για 1 βδομάδα και αν δεν βρούμε κάτι σε free θα το αγοράσουμε!!Απλά μια ερώτηση...Το κάνουμε εγκατάσταση στο κινητό που θέλουμε να βρίσκουμε ανα πάσα στιγμή?
saruman123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, CoOliO είπε Καλησπέρα σε όλους..Θα ήθελα αν ξέρετε free πρόγραμμα το οποίο με βοηθάει ανα πάσα στιγμή να εντοπίσω το κινητό μου..Μιλάμε για android και θα ήθελα ένα σαν της google που σε βοηθάει να βρεις το κινητό σου αν το έχασες η στο έκλεψαν κλπ κλπ.. Ο Διαχειριστή Συσκευής Android μια χαρά ειναι γιατί να βάλει εφαρμογή?
CoOliO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Ο Διαχειριστή Συσκευής Android μια χαρά ειναι γιατί να βάλει εφαρμογή? Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα..
saruman123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Ασφάλεια > Διαχειριστές συσκευών Όταν το ενεργοποιήσεις μπαίνουμε στην επίσημη σελίδα του Διαχειριστή και αναζητούμε τη συσκευή μας.
CoOliO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Ασφάλεια > Διαχειριστές συσκευών Όταν το ενεργοποιήσεις μπαίνουμε στην επίσημη σελίδα του Διαχειριστή και αναζητούμε τη συσκευή μας. Ωστόσο θα προτιμούσα κάτι που να μην φανεί ότι το αναζητάμε...Νομίζω όταν κάνεις την αναζήτηση πάει ειδοποίηση!!
saruman123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, CoOliO είπε Ωστόσο θα προτιμούσα κάτι που να μην φανεί ότι το αναζητάμε...Νομίζω όταν κάνεις την αναζήτηση πάει ειδοποίηση!! Όχι δεν πάει τίποτα. Εξάλλου ολες αυτές οι εφαρμογές για να δουλέψουν πρέπει να έχουν ανοιχτά κάποια δεδομένα για να εντοπιστεί το κινητό. Π.χ wifi,bluetooth,data κλπ
CoOliO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, saruman123 είπε Όχι δεν πάει τίποτα. Εξάλλου ολες αυτές οι εφαρμογές για να δουλέψουν πρέπει να έχουν ανοιχτά κάποια δεδομένα για να εντοπιστεί το κινητό. Π.χ wifi,bluetooth,data κλπ Με κλειστά δεδομένα δεν μπορεί να βρεθεί?Το θέμα είναι πως κάναμε δοκιμή με την υπηρεσία της google..Το αναζητήσαμε 5-6 φορές και το βρήκε με πολύ καλή ακρίβεια..Μετά μόλις ξαναδοκιμάσαμε δεν το έβρισκε παρά μόνο μπορούσε να το κάνει κλήση!!!
saruman123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, CoOliO είπε Με κλειστά δεδομένα δεν μπορεί να βρεθεί?Το θέμα είναι πως κάναμε δοκιμή με την υπηρεσία της google..Το αναζητήσαμε 5-6 φορές και το βρήκε με πολύ καλή ακρίβεια..Μετά μόλις ξαναδοκιμάσαμε δεν το έβρισκε παρά μόνο μπορούσε να το κάνει κλήση!!! Με ποια υπηρεσία εννοείς?
CoOliO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, saruman123 είπε Με ποια υπηρεσία εννοείς? android.com/find
jim_p Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Χωρις προσβαση στο ιντερνετ, ειτε με δεδομενα, ειτε με wifi, δεν μπορει να βρεθει επειδη προφανως δεν μπορει η υπηρεσια να επικοινωνησει με το κινητο. Το καλυτερο που θα δεις μεσα εκει εφοσον τα εχεις αυτα ανενεργα ειναι το μερος στο οποιο ηταν τελευταια φορα το κινητο και αυτο υπο την προϋποθεση οτι ειχε ανοιχτο το location του.
saruman123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Ααα αυτή που σου είπα. Ναι καμία φορά το κάνει αυτό. Με κλειστά δεδομένα δεν γνωρίζω αν το κάνει το Cerberus που προτάθηκε. Πρέπει να ρωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα