Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να βρω έναν σταθμό της προκοπής στα FM στο αυτοκίνητο.ολο διαφημίσεις ,παίζουν το ίδιο playlist μου σπανε τα νευρα ετσι αναγκαστικα εχω το κινητο με bluetooth  και internet radio .υπαρχει κανένας σταθμός της προκοπής  ( ξένα φυσικά deep house και γενικα αυτου του ειδους μουσικη.)  η' τζάμπα ψάχνω;

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θες καλό ραδιόφωνο με καλές λιστες, σοβαρους παραγωγούς και τζάμπα (δηλαδή χωρίς διαφημίσεις) ... τζάμπα ψάχνεις. 

Υπάρχει μια αλλη πιο απλή λύση. Ενα-δυο στικάκια μεγάλης χωρητικότητας με τραγουδια που σου αρέσουν, ρύθμιση στο shuffle/random και καθαρισες, με μονο προβλημα να τα ανανεώνεις ανα 15 ημέρες. 

• Like 1
Δημοσ.

9 ώρες πριν, isay είπε

Αν θες καλό ραδιόφωνο με καλές λιστες, σοβαρους παραγωγούς και τζάμπα (δηλαδή χωρίς διαφημίσεις) ... τζάμπα ψάχνεις. 

Υπάρχει μια αλλη πιο απλή λύση. Ενα-δυο στικάκια μεγάλης χωρητικότητας με τραγουδια που σου αρέσουν, ρύθμιση στο shuffle/random και καθαρισες, με μονο προβλημα να τα ανανεώνεις ανα 15 ημέρες. 

Το ξέρω αλλά βαριέμαι να κατεβάζω.αναγκαστικα χαλάω τζάμπα MB ίντερνετ αλλά δεν συμφέρει.θα αρχίσω πάλι να κατεβάζω .μιλαμε το σημερινό radio στην Ελλάδα είναι πολύ χάλια.ειναι τόσο δύσκολο να παίξουν καλή μουσική;

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά (αρκετά παλιά) που οι παραγωγοί έπρεπε να κουβαλάνε δίσκους μαζί τους, έκαναν μια χαρά πρόγραμμα.

Τώρα που τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα σε πρακτικό επίπεδο πολλοί σταθμοί εκπέμπουν πρόγραμμα με επαναλαμβανόμενες λίστες των 30-40 κομματιών.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Το ξέρω αλλά βαριέμαι να κατεβάζω.αναγκαστικα χαλάω τζάμπα MB ίντερνετ αλλά δεν συμφέρει.θα αρχίσω πάλι να κατεβάζω .μιλαμε το σημερινό radio στην Ελλάδα είναι πολύ χάλια.ειναι τόσο δύσκολο να παίξουν καλή μουσική;

Καλη μουσική παιζουν αρκετοί σταθμοί και με καλούς παραγωγούς ΑΛΛΑ χωρίς έοσδα (διαφημίσεις) κατανοείς οτι δεν μπορουν να επιβιώσουν, άρα αδύνατον να βρεις σταθμό με καλή μουσική και χωρίς διαφημισεις, όπως ζητάς. Παλιοτερα που ετρωγα πολλές ώρες στο αμαξι, εβαζα usb που εκτός απο τραγουδια είχα audiobooks, συζητήσεις, μέχρι και μαθήματα. Πλέον ευτυχώς τρώω λίγη ώρα και παιζουν σταθερά 2-3 σταθμοί, οποτε μολις ο ενας βαλει διαφήμιση, κλικ το κουμπάκι στον επομενο. 

Επισης σε εχασα εκει που ελεγες οτι χαλάς MB. Στο σπιτι μπορεις να κατεβάζεις και να τα περνάς στο στικάκι. Πως χαλάς MB;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Επισης σε εχασα εκει που ελεγες οτι χαλάς MB. Στο σπιτι μπορεις να κατεβάζεις και να τα περνάς στο στικάκι. Πως χαλάς MB;

Βάζω με δεδομενα το tunein radio και εκεί έχει ιντερνετικους ραδιοσταθμούς με την μουσική που ακούω.

Αλλά από σήμερα άρχισα πάλι τα γνωστά.ακουω στο tunein και  ότι τραγούδι μου αρέσει , το βρίσκω στο shazam και μετά το κατεβάζω με άλλη εφαρμογή.

Δημοσ.

Problem solved.

Βρήκα άλλον ένα ιντερνετικό  ράδιο σταθμό που μ@μαει και φέρνει από deep tech house.τα πιάνει το shazam και μετά κατέβασμα με downloader.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μήπως είσαι ο Τράκης και θες τα τραγούδια για να ανεβάζεις στόρι με 300 απο την Αττική Οδο; :P

Δεν οδηγώ πια αυτοκίνητο.σπανια οπότε βρέχει μόνο η αν πάμε κάπου οικογενειακός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...