meletis_m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, alan2 είπε Για συναλλαγές μέσα στο ibank; Δέν ξέρω πώς τη ονομάζουν την υπηρεσία. Όταν κάνω συναλλαγές σε λογαριασμους ΕΤΕ δεν ζητάει οποιαδήποτε επιβεβαιωση. Όταν ομως κάνω εκτός ΕΤΕ ή πληρωμη λογαριασμών μου στέλνουν με sms κωδικό. Το αντικαταστήσαν γιατί το 2008 που το είχα φτιάξει μου είχαν δώσει γεννήτρια κωδικών ( με χρέσωη 7€) που μετα το έμαθα
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Έτσι είναι. Κάποιες συναλλαγές θέλουν extra κωδικό, κάποιες όχι. π.χ. πληρωμές δημοσίου. Εγώ έκανα web banking ΕΤΕ, κι εγώ δεν θυμάμαι πότε, πάντως πριν φέρουν τη γεννήτρια και μου είχαν δώσει ένα πακέτο Α4 με τυπωμένους κωδικούς που έπρεπε να τους χρησιμοποιώ με τη σειρά και να σβήνω όσους έχω χρησιμοποίησει! Πήγα στην Alpha. 😂
tounion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Άμα δεν τους πας ολα τα έγγραφα για ταυτοποίηση.. ο λογαριασμός δεν ανοίγει και δεν μπορούν να γίνουν κινήσεις
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, tounion είπε Άμα δεν τους πας ολα τα έγγραφα για ταυτοποίηση.. ο λογαριασμός δεν ανοίγει και δεν μπορούν να γίνουν κινήσεις Ταυτοποίηση μια χαρά γίνεται και τηλεφωνικά, αυτό που λες πρέπει να είναι κάτι άλλο, πχ κλείδωμα επειδή δεν τους προσκόμισες τα έγγραφα για επικαιροποίηση στοιχείων.
Katiatzanini Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Έχει μπλοκάρει το otp και δεν μπορώ να κάνω καμιά πληρωμή. Τι να κάνω?
Nabuko Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Katiatzanini είπε Έχει μπλοκάρει το otp και δεν μπορώ να κάνω καμιά πληρωμή. Τι να κάνω? Επικοινωνείς με την τράπεζα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις