DrLo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε 1002 πράγματα γίνονται με αποστολή κωδικού στο κινητό όχι όμως το ξεκλείδωμα λογαριασμού i-bank, αυτό ΔΕΝ γίνεται χωρίς τηλεφώνημα στο help desk. Μην επιμένεις. ΥΓ: Λάθος δεν έρχεται ο κωδικός στο κινητό αλλά στο mail Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από DrLo 1
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, kage είπε Γινεται κ online ξεκλειδωμα... https://ibankretail.nbg.gr/sts/Account/Login/web Λεει ξεχασατε κλειδωσατε μυστικο κωδικο? Εγώ που έτυχε και πήγα σε καταστημα ETE , τους έδωσα το email και το αριθμο τηλεφωνου. Πλέον επαναφορά κάνω με email και σε κάθε συναλλαγή λαμβάνω κωδικό με Sms, To 2008 μου είχαν δώσει γεννήτρια κωδικών με χρέωση 7€.
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, DrLo είπε Μην επιμένεις. ΥΓ: Λάθος δεν έρχεται ο κωδικός στο κινητό αλλά στο mail Για τελευταία φορά, άλλο πράγμα η αρχικοποίηση/δημιουργία νέου μυστικού κωδικού (password) και άλλο το ξεκλείδωμα λογαριασμού. Αυτό που περιγράφεις πρέπει να το κάνεις αν ξεχάσεις τον κωδικό σου Αν όμως δεν κάνεις login στο λογαριασμό σου για κανα χρόνο τότε το ίδιο το σύστημα στον κλειδώνει (αυτό που έπαθε ο ts δλδ) και ο μόνος τρόπος για να ξεκλειδώσει είναι να τηλεφωνήσεις στο help desk.
DrLo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Για τελευταία φορά, άλλο πράγμα η αρχικοποίηση/δημιουργία νέου μυστικού κωδικού (password) και άλλο το ξεκλείδωμα λογαριασμού. Αυτό που περιγράφεις πρέπει να το κάνεις αν ξεχάσεις τον κωδικό σου Αν όμως δεν κάνεις login στο λογαριασμό σου για κανα χρόνο τότε το ίδιο το σύστημα στον κλειδώνει (αυτό που έπαθε ο ts δλδ) και ο μόνος τρόπος για να ξεκλειδώσει είναι να τηλεφωνήσεις στο help desk. ναι οκ, έχεις δίκιο
kage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Αν κλειδωσεις τον λογαριασμο επειδη εβαλες λαθος 3 4 5 φορες λαθος κωδικο...ξεκλειδωνει κανονικα online με την φωτο που ανεβασε ο dr...100% Αν τωρα στο κλειδωμα λογαριασμου λογω αδρανειας λογαριασμου /μη κινησης κτλ θελει τηλ..αλλαζει το θεμα
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, kage είπε Αν κλειδωσεις τον λογαριασμο επειδη εβαλες λαθος 3 4 5 φορες λαθος κωδικο...ξεκλειδωνει κανονικα online με την φωτο που ανεβασε ο dr...100% Αν τωρα στο κλειδωμα λογαριασμου λογω αδρανειας λογαριασμου /μη κινησης κτλ θελει τηλ..αλλαζει το θεμα Αν είχες δώσει λίγο προσοχή στο αρχικό post θα είχες διαπιστώσει πως το συγκεκριμένο νήμα αφορά τη δεύτερη περίπτωση: 19 ώρες πριν, Neoss είπε Παιδιά έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός μου στην Εθνική. Ειχα πολυ καιρο να τον χρησιμοποιησω (σιγουρα πάνω από χρόνο, μπορεί και δύο) για το οτιδηποτε και ισως μου σταλθούν κάποια λεφτά σύντομα εκεί οποτε θελω να μπορω να βλεπω τι γινεται. Σε γενικες γραμμες λειτουργει μαλλον καθως πηγα σε ΑΤΜ και ειδα μπορουσα να επιλέξω πχ αναληψη καποιου ποσού (αν υπήρχαν δηλαδη λεφτά μεσα θα το δοκιμαζα). Απλως στο ονλινε banking δεν γινεται να μπω και ειμαι εξωτερικό τώρα. Ξέρω οτι υπάρχει ενας αριθμός να καλέσεις, δεν ξερω αν λειτουργεί ολο το 24ωρο, θα δοκιμασω. Υπάρχει μόνο ενα θεματακι, εχω καιρο τον λογαριασμο μου στην τραπεζα και παιζει ναχουν καμια παλιά διευθυνση κατοικιας οπως και επικοινωνιας (σκεφτειτε πως οταν περυσι μου στειλανε νέα κάρτα γιατι η παλιά έληγε την στειλαν στην Πανεπιστημιούπολη οπου σπουδαζα καθώς οταν το πρωτοανοιξα εκει ειχα δηλωσει μιας κ υπηρχε υποκαταστημα εκει μεσα και πηγε η αδερφη μου - που σπουδαζει πλεον τυχαια στο ιδιο μερος - την πηρε καπως). Οποτε αν με ρωτησουν φοβαμαι μη θεωρησουν τιποτα υποπτο αν πω καμια λαθος διευθυνση/ Λετε να κανουν θεμα? Ξερετε ποια η διαδικασια ξεκλειδωματος αν αργεί πολύ ας πουμε? Δεν εχω κανει και ακομα φορολογικη δηλωση σε περιπτωση που την ζητουσαν για να δουν που μένω (δεν εχω λογαριασμο ΔΕΚΟ στο ονομα μου, φιλοξενουμενος θα γραφει η δηλωση οταν την κανω). Απ οτι μου λενε μάλλον δεν θα πουν κατι.
kage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κ οταν βαζεις λαθος pass σου λεει ο λογαριασμος ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ παρε τηλ...αλλα εδω και μηνες το ξεκλειδωνεις μονος σου ονλινε το ΚΛΕΙΔΩΜΑ λογαριασμου Οκ πες οτι στην περιπτωση αδρανειας λογαριασμου θελει οντως μονο τηλ.και τι εγινε?του ειπαμε δοκιμασε το ... δεν πετυχε ?παρε τηλ Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από kage
Neoss Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2019 στις 3:21 ΜΜ, Joshua21 είπε Για τελευταία φορά, άλλο πράγμα η αρχικοποίηση/δημιουργία νέου μυστικού κωδικού (password) και άλλο το ξεκλείδωμα λογαριασμού. Αυτό που περιγράφεις πρέπει να το κάνεις αν ξεχάσεις τον κωδικό σου Αν όμως δεν κάνεις login στο λογαριασμό σου για κανα χρόνο τότε το ίδιο το σύστημα στον κλειδώνει (αυτό που έπαθε ο ts δλδ) και ο μόνος τρόπος για να ξεκλειδώσει είναι να τηλεφωνήσεις στο help desk. Παιδιά για να ξεκαθαρίσει κάτι. Ισχύει αυτό που είπε ο Joshua. Αυτό ήξερα και εγώ. Οταν έχεις πολύ καιρό να μπεις τότε κλειδώνει και πρέπει να καλέσεις την εξυπηρετηση πελατών. Για την ιστορία: το ξεκλειδωσα σημερα. Πηρα εκεί τηλεφωνο και μεσα σε - κυριολεκτικά - 2 λεπτά με εξυπηρετησαν, μπραβο τους (άλλο που επρεπε να παρω και 2η φορά γιατι το κλειδωσα παλι καταλάθος λογω μιας ενεργοποιησης στο πληκτρολογιο που δεν ειχα αντιληφθει χαχα). ΑΦΜ, ονομα, ταυτοτητα και γεννηση ζητανε μονάχα οπότε όλα κουυυλ. Αυτο με την ερωτηση διευθυνσης τοχα στο μυαλο μου γιατι περυσι οταν ειχα καλεσει για παραγγελια νεας καρτας, εκει ναι χρειαζοταν. ΕΛογικο κιολας να θελουν πολλά στοιχεια σε τετοια περιπτωση. Για ξεκλειδωμα δεν απαιτουνται ολα αυτά. Μπορουν να ηρεμησουν τα πνευματα στο thread τωρα, ναστε καλα Στις 17/6/2019 στις 1:59 ΜΜ, meletis_m είπε Εγώ που έτυχε και πήγα σε καταστημα ETE , τους έδωσα το email και το αριθμο τηλεφωνου. Πλέον επαναφορά κάνω με email και σε κάθε συναλλαγή λαμβάνω κωδικό με Sms, To 2008 μου είχαν δώσει γεννήτρια κωδικών με χρέωση 7€. Ελα ρεεε! Στο χρεωσαν αυτο? Και εγω συσκευη i-code εχω, γεννήτρια κωδικών δηλαδή (σε σωζει, αρκετά βολική και άμεση αυτή). Μου την δώσαν 2012 ή 2013 αλλά δεν ειχα πληρωσει 7 ευρώ. Νομιζω τιποτα δεν πλήρωσα και εαν ναι ήταν αμελητέο ποσό τύπου 1-2 ευρώ...εφτά όμως το θυμαμαι σιγουρα όχι. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Neoss
meletis_m Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, Neoss είπε Ελα ρεεε! Στο χρεωσαν αυτο? Και εγω συσκευη i-code εχω, γεννήτρια κωδικών δηλαδή (σε σωζει, αρκετά βολική και άμεση αυτή). Μου την δώσαν 2012 ή 2013 αλλά δεν ειχα πληρωσει 7 ευρώ. Νομιζω τιποτα δεν πλήρωσα και εαν ναι ήταν αμελητέο ποσό τύπου 1-2 ευρώ...εφτά όμως το θυμαμαι σιγουρα όχι. Δέν το πλήρωσα κατά τη παραλαβή χαρτιών και γεννητρίας. Αλλά είδα χρέωση στο λογ /σμο και πήρα τηλέφωνο και ρώτησα 1
Neoss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά θελω να δωσω στο εξωτερικο τον λογαριασμο της Εθνικης Τραπεζας για να μου σταλθουν λεφτά εκει. Καλα το ΙΒΑΝ, BIC και όνομα μου. Πως λέγεται επακριβώς η Εθνικη? National Bank of Greece ή National Bank of Greece S.A.? Το πρώτο έχω την εντύπωση. Ξέρω είναι ισως λιγο χαζή ερώτηση, μην πέσει κράξιμο, απλώς δεν ετυχε να χρειαστεί να δώσω έξω. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από Neoss
Neoss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Στις 19/6/2019 στις 9:43 ΠΜ, meletis_m είπε Δέν το πλήρωσα κατά τη παραλαβή χαρτιών και γεννητρίας. Αλλά είδα χρέωση στο λογ /σμο και πήρα τηλέφωνο και ρώτησα A στο κάναν αυτόματα, οκ. Αν εχεις καμια απαντηση στη λιγο χαζη ερωτηση μου (πιο πολυ επιβεβαιωση) θα ημουν ευγνωμων.
fredd0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 το ιδιο ειναι, το πρωτο ειναι "εθνικη τραπεζα της ελλαδος" το δευτερο "εθνικη τραπεζα της ελλαδος Α.Ε." οτι ονομα τραπεζας και να δωσεις, τα λεφτα θα πανε εκει που δειχνει ο bic και το iban 1
alan2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Στις 17/6/2019 στις 2:59 ΜΜ, meletis_m είπε Πλέον επαναφορά κάνω με email και σε κάθε συναλλαγή λαμβάνω κωδικό με Sms, Συναλλαγή εννοείς είσοδο στο ibank με 2 factor authentication?
meletis_m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, alan2 είπε Συναλλαγή εννοείς είσοδο στο ibank με 2 factor authentication? Τι εννοείς έλεγχο ταυτότητας ; Εάν εννοείς να σου στέλνει και Pin και icode σε κάθε συναλλαγή , όχι. Εγώ έχω ενεργοποιήσει σε κάθε συναλλαγή να στέλνει μόνο κωδικό με sms
alan2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Τι εννοείς έλεγχο ταυτότητας ; Εάν εννοείς να σου στέλνει και Pin και icode σε κάθε συναλλαγή , όχι. Εγώ έχω ενεργοποιήσει σε κάθε συναλλαγή να στέλνει μόνο κωδικό με sms Για συναλλαγές μέσα στο ibank;
Προτεινόμενες αναρτήσεις