Neoss Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Παιδιά έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός μου στην Εθνική. Ειχα πολυ καιρο να τον χρησιμοποιησω (σιγουρα πάνω από χρόνο, μπορεί και δύο) για το οτιδηποτε και ισως μου σταλθούν κάποια λεφτά σύντομα εκεί οποτε θελω να μπορω να βλεπω τι γινεται. Σε γενικες γραμμες λειτουργει μαλλον καθως πηγα σε ΑΤΜ και ειδα μπορουσα να επιλέξω πχ αναληψη καποιου ποσού (αν υπήρχαν δηλαδη λεφτά μεσα θα το δοκιμαζα). Απλως στο ονλινε banking δεν γινεται να μπω και ειμαι εξωτερικό τώρα. Ξέρω οτι υπάρχει ενας αριθμός να καλέσεις, δεν ξερω αν λειτουργεί ολο το 24ωρο, θα δοκιμασω. Υπάρχει μόνο ενα θεματακι, εχω καιρο τον λογαριασμο μου στην τραπεζα και παιζει ναχουν καμια παλιά διευθυνση κατοικιας οπως και επικοινωνιας (σκεφτειτε πως οταν περυσι μου στειλανε νέα κάρτα γιατι η παλιά έληγε την στειλαν στην Πανεπιστημιούπολη οπου σπουδαζα καθώς οταν το πρωτοανοιξα εκει ειχα δηλωσει μιας κ υπηρχε υποκαταστημα εκει μεσα και πηγε η αδερφη μου - που σπουδαζει πλεον τυχαια στο ιδιο μερος - την πηρε καπως). Οποτε αν με ρωτησουν φοβαμαι μη θεωρησουν τιποτα υποπτο αν πω καμια λαθος διευθυνση/ Λετε να κανουν θεμα? Ξερετε ποια η διαδικασια ξεκλειδωματος αν αργεί πολύ ας πουμε? Δεν εχω κανει και ακομα φορολογικη δηλωση σε περιπτωση που την ζητουσαν για να δουν που μένω (δεν εχω λογαριασμο ΔΕΚΟ στο ονομα μου, φιλοξενουμενος θα γραφει η δηλωση οταν την κανω). Απ οτι μου λενε μάλλον δεν θα πουν κατι.
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Η αδερφή σου να την πήρε κάπως, πολύ αμφιβάλλω. Παρε τους τηλέφωνο. 2
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, Neoss είπε Παιδιά έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός μου στην Εθνική. Ειχα πολυ καιρο να τον χρησιμοποιησω (σιγουρα πάνω από χρόνο, μπορεί και δύο) για το οτιδηποτε και ισως μου σταλθούν κάποια λεφτά σύντομα εκεί οποτε θελω να μπορω να βλεπω τι γινεται. Σε γενικες γραμμες λειτουργει μαλλον καθως πηγα σε ΑΤΜ και ειδα μπορουσα να επιλέξω πχ αναληψη καποιου ποσού (αν υπήρχαν δηλαδη λεφτά μεσα θα το δοκιμαζα). Απλως στο ονλινε banking δεν γινεται να μπω και ειμαι εξωτερικό τώρα. Ξέρω οτι υπάρχει ενας αριθμός να καλέσεις, δεν ξερω αν λειτουργεί ολο το 24ωρο, θα δοκιμασω. Υπάρχει μόνο ενα θεματακι, εχω καιρο τον λογαριασμο μου στην τραπεζα και παιζει ναχουν καμια παλιά διευθυνση κατοικιας οπως και επικοινωνιας (σκεφτειτε πως οταν περυσι μου στειλανε νέα κάρτα γιατι η παλιά έληγε την στειλαν στην Πανεπιστημιούπολη οπου σπουδαζα καθώς οταν το πρωτοανοιξα εκει ειχα δηλωσει μιας κ υπηρχε υποκαταστημα εκει μεσα και πηγε η αδερφη μου - που σπουδαζει πλεον τυχαια στο ιδιο μερος - την πηρε καπως). Οποτε αν με ρωτησουν φοβαμαι μη θεωρησουν τιποτα υποπτο αν πω καμια λαθος διευθυνση/ Λετε να κανουν θεμα? Ξερετε ποια η διαδικασια ξεκλειδωματος αν αργεί πολύ ας πουμε? Δεν εχω κανει και ακομα φορολογικη δηλωση σε περιπτωση που την ζητουσαν για να δουν που μένω (δεν εχω λογαριασμο ΔΕΚΟ στο ονομα μου, φιλοξενουμενος θα γραφει η δηλωση οταν την κανω). Απ οτι μου λενε μάλλον δεν θα πουν κατι. Ο λογαριασμός στο i-bank όντως κλειδώνει αν έχεις καιρό να τον χρησιμοποιήσεις, και το ξεκλείδωμα γίνεται άμεσα με ένα τηλεφώνημα στο help desk στα τηλέφωνα 181818 ή 210-4848484 από εξωτερικό. Όσο για τους φόβους σου, αν δώσεις λάθος στοιχεία και δεν γίνει ταυτοποίηση το πολύ πολύ να μην σου ξεκλειδώσουν το ibank, τι είχαμε τι χάσαμε δλδ
Neoss Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, zx1234r είπε Η αδερφή σου να την πήρε κάπως, πολύ αμφιβάλλω. Παρε τους τηλέφωνο. Όχι την ειχε παρει, περυσι. Ειχαμε εξηγησει οτι δεν μπορω ναρθω μιλησα με τον υπαλληλο την στιγμη που ηταν και εκεινη εκει, ειπα καποια στοιχεια και ενταξει. Δεν ειχαν κανει θεμα
DrLo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Neoss είπε Παιδιά έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός μου στην Εθνική. Ειχα πολυ καιρο να τον χρησιμοποιησω (σιγουρα πάνω από χρόνο, μπορεί και δύο) για το οτιδηποτε και ισως μου σταλθούν κάποια λεφτά σύντομα εκεί οποτε θελω να μπορω να βλεπω τι γινεται. Σε γενικες γραμμες λειτουργει μαλλον καθως πηγα σε ΑΤΜ και ειδα μπορουσα να επιλέξω πχ αναληψη καποιου ποσού (αν υπήρχαν δηλαδη λεφτά μεσα θα το δοκιμαζα). Απλως στο ονλινε banking δεν γινεται να μπω και ειμαι εξωτερικό τώρα. Ξέρω οτι υπάρχει ενας αριθμός να καλέσεις, δεν ξερω αν λειτουργεί ολο το 24ωρο, θα δοκιμασω. Υπάρχει μόνο ενα θεματακι, εχω καιρο τον λογαριασμο μου στην τραπεζα και παιζει ναχουν καμια παλιά διευθυνση κατοικιας οπως και επικοινωνιας (σκεφτειτε πως οταν περυσι μου στειλανε νέα κάρτα γιατι η παλιά έληγε την στειλαν στην Πανεπιστημιούπολη οπου σπουδαζα καθώς οταν το πρωτοανοιξα εκει ειχα δηλωσει μιας κ υπηρχε υποκαταστημα εκει μεσα και πηγε η αδερφη μου - που σπουδαζει πλεον τυχαια στο ιδιο μερος - την πηρε καπως). Οποτε αν με ρωτησουν φοβαμαι μη θεωρησουν τιποτα υποπτο αν πω καμια λαθος διευθυνση/ Λετε να κανουν θεμα? Ξερετε ποια η διαδικασια ξεκλειδωματος αν αργεί πολύ ας πουμε? Δεν εχω κανει και ακομα φορολογικη δηλωση σε περιπτωση που την ζητουσαν για να δουν που μένω (δεν εχω λογαριασμο ΔΕΚΟ στο ονομα μου, φιλοξενουμενος θα γραφει η δηλωση οταν την κανω). Απ οτι μου λενε μάλλον δεν θα πουν κατι. Μου έτυχε και σε μένα πρόσφατα δε λογαριασμό που υπάρχει από το '99 αλλά δεν είχα δώσει ποτέ στοιχεια. Δεν ήταν περασμένο μέσα τιποτα. Ουρά ΑΦΜ ενώ ειχα ibank κανονικά. Πας σε ένα κατάστημα να σου περάσουν τα στοιχεία. Ένα αποδεικτικό δνσης , κάτι που να φαίνεται το ΑΦΜ σου και αν εργάζεσαι κάτι από τη μισθοδοσία σου (για ΕΕ τα στοιχεία επιχείρησης από το taxisnet) * Πρέπει να άλλαξε πρόσφατα κάτι στη πολιτική στοιχείων γιατί μέχρι τώρα δεν με είχαν ενοχλήσει ποτέ για αυτό επί 20 χρόνια. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από DrLo
Neoss Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, DrLo είπε Μου έτυχε και σε μένα πρόσφατα δε λογαριασμό που υπάρχει από το '99 αλλά δεν είχα δώσει ποτέ στοιχεια. Δεν ήταν περασμένο μέσα τιποτα. Ουρά ΑΦΜ ενώ ειχα ibank κανονικά. Πας σε ένα κατάστημα να σου περάσουν τα στοιχεία. Ένα αποδεικτικό δνσης , κάτι που να φαίνεται το ΑΦΜ σου και αν εργάζεσαι κάτι από τη μισθοδοσία σου (για ΕΕ τα στοιχεία επιχείρησης από το taxisnet) * Πρέπει να άλλαξε πρόσφατα κάτι στη πολιτική στοιχείων γιατί μέχρι τώρα δεν με είχαν ενοχλήσει ποτέ για αυτό επί 20 χρόνια. A οχι οκ ΑΦΜ, ταυτοτητα κτλπ εχουν, ολα. Απλως παλιά διευθυνση πρεπει ναχουν και προς το παρόν δεν μπορώ να δειξω καμία καθως δεν εχω κατι στο ονομα μου, φιλοξενουμενος θα γραφει η δικη μου στην αδερφη μου στην Ελλαδα και δεν εχω υποβαλλει δηλωση ακομα. Γιαυτο απλως ρωτησα για πιθανες επιπτωσεις ξερεις τυπου Ααα τον ρωτησαμε διευθυνση κατοικιας και δεν ήξερε να πει ή ειπε λαθος διευθυνση, αρα μηπως παει να κανει καμια απατη ξερω γω και μου καναν τιποτα θέμα. Το πιο πιθανο ομως ειναι μαλλον πως απλα δεν θα μου ανοιγαν ξανα το ibank οπως ειπε ενας παραπανω. Ναι κατι πρεπει ναχει αλλαξει 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ο λογαριασμός στο i-bank όντως κλειδώνει αν έχεις καιρό να τον χρησιμοποιήσεις, και το ξεκλείδωμα γίνεται άμεσα με ένα τηλεφώνημα στο help desk στα τηλέφωνα 181818 ή 210-4848484 από εξωτερικό. Όσο για τους φόβους σου, αν δώσεις λάθος στοιχεία και δεν γίνει ταυτοποίηση το πολύ πολύ να μην σου ξεκλειδώσουν το ibank, τι είχαμε τι χάσαμε δλδ Ευχαριστώ για την πληροφορια, οτι δηλαδη το κανουν άμεσα. Ενταξει τοτε, μικρό το κακό. Απλα νομιζα μην καναν τιποτα άλλο και το θεωρουσαν τιποτα απατη λεγοντας αα εισαι εξωτερικο, α θες να στειλεις λέφτα κ δν ξεες κιολας ενα στοιχειο σου, κατι γινεται εδω και καλα,
kage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Γινεται κ online ξεκλειδωμα... https://ibankretail.nbg.gr/sts/Account/Login/web Λεει ξεχασατε κλειδωσατε μυστικο κωδικο? 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Neoss είπε A οχι οκ ΑΦΜ, ταυτοτητα κτλπ εχουν, ολα. Απλως παλιά διευθυνση πρεπει ναχουν και προς το παρόν δεν μπορώ να δειξω καμία καθως δεν εχω κατι στο ονομα μου, φιλοξενουμενος θα γραφει η δικη μου στην αδερφη μου στην Ελλαδα και δεν εχω υποβαλλει δηλωση ακομα. Γιαυτο απλως ρωτησα για πιθανες επιπτωσεις ξερεις τυπου Ααα τον ρωτησαμε διευθυνση κατοικιας και δεν ήξερε να πει ή ειπε λαθος διευθυνση, αρα μηπως παει να κανει καμια απατη ξερω γω και μου καναν τιποτα θέμα. Το πιο πιθανο ομως ειναι μαλλον πως απλα δεν θα μου ανοιγαν ξανα το ibank οπως ειπε ενας παραπανω. Ναι κατι πρεπει ναχει αλλαξει Ευχαριστώ για την πληροφορια, οτι δηλαδη το κανουν άμεσα. Ενταξει τοτε, μικρό το κακό. Απλα νομιζα μην καναν τιποτα άλλο και το θεωρουσαν τιποτα απατη λεγοντας αα εισαι εξωτερικο, α θες να στειλεις λέφτα κ δν ξεες κιολας ενα στοιχειο σου, κατι γινεται εδω και καλα, Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι... ΑΦΜ/ταυτότητα φυσικά και έχουν, όπως επίσης έχουν υποχρέωση να κάνουν επικαιροποίηση τα στοιχεία αυτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα (τις υποχρεώνει το κράτος). Αν χρειάζεται επικαιροποίηση στοιχείων, τότε πιθανότατα να μην σου ενεργοποιήσουν το i-bank αν δεν τους προσκομίσεις πρώτα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η δήλωση ή το εκκαθαριστικό αποτελεί αποδεικτικό για το εισόδημα και τα φορολογικά στοιχεία σου, όχι για τη διεύθυνση σου, για τη διεύθυνση χρειάζεται κάποιος λογαριασμός ΔΕΚΟ ή σταθερής τηλεφωνίας. Επίσης γιατί να πεις λάθος διεύθυνση? Δεν ξέρεις ποια διεύθυνση έχεις δηλώσει στην τράπεζα? 4 ώρες πριν, kage είπε Γινεται κ online ξεκλειδωμα... https://ibankretail.nbg.gr/sts/Account/Login/web Λεει ξεχασατε κλειδωσατε μυστικο κωδικο? Αυτό που δείχνεις αφορά τη δημιουργία νέου μυστικού κωδικού (password), για ξεκλείδωμα λογαριασμού χρειάζεται απαραίτητα τηλεφώνημα στο help desk.
Neoss Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι... ΑΦΜ/ταυτότητα φυσικά και έχουν, όπως επίσης έχουν υποχρέωση να κάνουν επικαιροποίηση τα στοιχεία αυτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα (τις υποχρεώνει το κράτος). Αν χρειάζεται επικαιροποίηση στοιχείων, τότε πιθανότατα να μην σου ενεργοποιήσουν το i-bank αν δεν τους προσκομίσεις πρώτα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η δήλωση ή το εκκαθαριστικό αποτελεί αποδεικτικό για το εισόδημα και τα φορολογικά στοιχεία σου, όχι για τη διεύθυνση σου, για τη διεύθυνση χρειάζεται κάποιος λογαριασμός ΔΕΚΟ ή σταθερής τηλεφωνίας. Επίσης γιατί να πεις λάθος διεύθυνση? Δεν ξέρεις ποια διεύθυνση έχεις δηλώσει στην τράπεζα? Όπως είπα, λογαριασμός δεν υπάρχει. Οπότε εκκαθαριστικο μόνο όταν πια θα το έχω εντός καλοκαιριού καποια στιγμη. Το πολύ πολύ δεν το ξεκλειδώνουν το ibank. Ξέρω ακούγεται κουφό αλλά έτσι είναι. Όταν άνοιξα στην Εθνική έμενα αλλού, έκτοτε έχω αλλάξει διεύθυνση 2-3 φορές. Και δεν θυμάμαι αν κάποια στιγμή ειχα ξανακανει επικαιροποιηση και αρα ειχα δωσει την τότε διευθυνση. Εδώ στην παραγγελία νεας καρτας πριν 1,5 ετος μουχε την πανεπιστημιούπολη συν το χωριό μου ως επιλογές και δεν άλλαζε (οπότε μαλλον αυτό πρεπει ναχουν κ ναχει γινει επικαιροποιηση κ δν το θυμαμαι με την χαζή διαφορά πως για καποιο λογο στο σύστημα μείναν μέσα δύο διευθύνσεις, επικοινωνιας κ κατοικιας, θα το κοιταξω οταν κατέβω). Ευχαριστω για την απαντηση παντως. Να δω τι θα μ πουν μολις παρω στη γραμμη εξυπηρετησης
james01gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, kage είπε Γινεται κ online ξεκλειδωμα... https://ibankretail.nbg.gr/sts/Account/Login/web Λεει ξεχασατε κλειδωσατε μυστικο κωδικο? εάν έχεις προσπαθήσει να το κάνεις, θα βάλεις τα στοιχεία που σου ζητάει και μετά θα σου πει να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών.
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, Neoss είπε Όπως είπα, λογαριασμός δεν υπάρχει. Οπότε εκκαθαριστικο μόνο όταν πια θα το έχω εντός καλοκαιριού καποια στιγμη. Το πολύ πολύ δεν το ξεκλειδώνουν το ibank. Ξέρω ακούγεται κουφό αλλά έτσι είναι. Όταν άνοιξα στην Εθνική έμενα αλλού, έκτοτε έχω αλλάξει διεύθυνση 2-3 φορές. Και δεν θυμάμαι αν κάποια στιγμή ειχα ξανακανει επικαιροποιηση και αρα ειχα δωσει την τότε διευθυνση. Εδώ στην παραγγελία νεας καρτας πριν 1,5 ετος μουχε την πανεπιστημιούπολη συν το χωριό μου ως επιλογές και δεν άλλαζε (οπότε μαλλον αυτό πρεπει ναχουν κ ναχει γινει επικαιροποιηση κ δν το θυμαμαι με την χαζή διαφορά πως για καποιο λογο στο σύστημα μείναν μέσα δύο διευθύνσεις, επικοινωνιας κ κατοικιας, θα το κοιταξω οταν κατέβω). Ευχαριστω για την απαντηση παντως. Να δω τι θα μ πουν μολις παρω στη γραμμη εξυπηρετησης Αν χρειάζεται επικαιροποίηση στοιχείων και πας στην τράπεζα και πεις "εκκαθαριστικό μόνο", τότε πολύ απλά δεν θα γίνει επικαιροποίηση
Neoss Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, kage είπε Γινεται κ online ξεκλειδωμα... https://ibankretail.nbg.gr/sts/Account/Login/web Λεει ξεχασατε κλειδωσατε μυστικο κωδικο? Για νεο κωδικο ειναι αυτο οπως σου ειπαν. Οχι ξεκλειδωμα, το εκανα και δεν προχωρησε, χρειαζοταν να παρω τηλεφωνο. 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν χρειάζεται επικαιροποίηση στοιχείων και πας στην τράπεζα και πεις "εκκαθαριστικό μόνο", τότε πολύ απλά δεν θα γίνει επικαιροποίηση Ας μείνουν με την παλιά τότε, έλα υγεία χαχα Καλά και σε άλλες περιπτωσεις τίποτα φιλοξενούμενοι τι κάνουν, δεν εξυπηρετούνται ποτέ; 😅
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Neoss είπε Ας μείνουν με την παλιά τότε, έλα υγεία χαχα Ε χέστηκαν, εσύ δεν θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές αν δεν γίνει επικαιροποίηση χαχα 5 λεπτά πριν, Neoss είπε Καλά και σε άλλες περιπτωσεις τίποτα φιλοξενούμενοι τι κάνουν, δεν εξυπηρετούνται ποτέ; 😅 Τώρα με μπέρδεψες, πως γίνεται οι φιλοξενούμενοι είναι άλλη περίπτωση? Πριν λίγο δεν είπες ότι θα δηλώσεις φιλοξενούμενος στην αδελφή σου? Επίσης η αδελφή σου δεν έχει σταθερό τηλέφωνο/νερό/ρεύμα στο σπίτι που υποτίθεται ότι σε φιλοξενούσε?
DrLo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό που δείχνεις αφορά τη δημιουργία νέου μυστικού κωδικού (password), για ξεκλείδωμα λογαριασμού χρειάζεται απαραίτητα τηλεφώνημα στο help desk. Πρόσφατα ξεκίνησε να γίνεται και με αποστολή κωδικού στο κινητό.
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, DrLo είπε Πρόσφατα ξεκίνησε να γίνεται και με αποστολή κωδικού στο κινητό. 1002 πράγματα γίνονται με αποστολή κωδικού στο κινητό όχι όμως το ξεκλείδωμα λογαριασμού i-bank, αυτό ΔΕΝ γίνεται χωρίς τηλεφώνημα στο help desk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις