mourgakos2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Δοκίμασε εδώ (αν δεν το 'χεις κάνει) μήπως σου δώσει κι άλλες επιλογές για ξεκλείδωμα. Κι εδω μπηκα , κ παλι κυκλους κανω. Θυμηθηκα οτι εχουμε κ μια παλιοτερη συσκευη iphone. Την φορτισα , την ανοιξα εχει mail, αλλα βγαζει σφαλμα διακομιστή κ μνματα δεν κατεβαινουν. Ξαφνικά μου βγαζει εναν κωδικο επαληθευσης. Απ οσο καταλαβα μπορω να κανω ανακτηση συνθηματικου με τον κωδικό επαλήθευσης. Που μπαινει όμως οεο?
CheOnWeb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 20 minutes ago, mourgakos2007 said: Κι εδω μπηκα , κ παλι κυκλους κανω. Θυμηθηκα οτι εχουμε κ μια παλιοτερη συσκευη iphone. Την φορτισα , την ανοιξα εχει mail, αλλα βγαζει σφαλμα διακομιστή κ μνματα δεν κατεβαινουν. Ξαφνικά μου βγαζει εναν κωδικο επαληθευσης. Απ οσο καταλαβα μπορω να κανω ανακτηση συνθηματικου με τον κωδικό επαλήθευσης. Που μπαινει όμως οεο? Κάποιες φορές σου ζητάει να τον βάλεις κολλητά με το username. (π.χ. Mourgakosκωδικόςεπαληθευσης@icloud.com)αλλά δεν θυμάμαι σε ποια ακριβώς περίπτωση. Κάνε τα βήματα αργά και διάβαζε προσεκτικά τις οδηγίες. Σιγουρέψου ότι έχεις καλή και σταθερή σύνδεση στο Internet.
mourgakos2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Κάποιες φορές σου ζητάει να τον βάλεις κολλητά με το username. (π.χ. Mourgakosκωδικόςεπαληθευσης@icloud.com)αλλά δεν θυμάμαι σε ποια ακριβώς περίπτωση. Κάνε τα βήματα αργά και διάβαζε προσεκτικά τις οδηγίες. Σιγουρέψου ότι έχεις καλή και σταθερή σύνδεση στο Internet. Δυστυχώς δεν εβγαλα ακρη. Κατεβασα στο pc το icloud κ δεν το προχωραει γιατι ειναι κλειδωμενο το apple id. Ωραια πραματα.
Salecon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, mourgakos2007 είπε Δυστυχώς δεν εβγαλα ακρη. Κατεβασα στο pc το icloud κ δεν το προχωραει γιατι ειναι κλειδωμενο το apple id. Ωραια πραματα. Τα πράγματα είναι απλά, αλλά τα έχεις μπλέξει πάρα πολύ και σε αυτό δεν φταίει καμία εταιρία. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, πήγαινε σε apple genius να στο κάνουν εκεί. Αυτή είναι η δουλειά τους.
alexakos89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Αμα ξεχνας τον κωδικο του mail σου και δεν εχεις τροπο επαναφορας σε καποιο αλλο mail η καποια συσκευη , συγγνωμη αλλα δεν φταιει η apple η η καθε apple. Αν ξεχνας γενικα τους κωδικους μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια εφαρμογη τυπου lastpass κ.α Καλυτερα να πας σε καποιο apple store να σε βοηθησουν , διοτι απο αυτα που αναφερεις δεν εισαι και πολυ σχετικος και τα κανεις χειροτερα στην προσπαθεια σου να βγαλεις καρη.
mourgakos2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Salecon είπε Τα πράγματα είναι απλά, αλλά τα έχεις μπλέξει πάρα πολύ και σε αυτό δεν φταίει καμία εταιρία. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, πήγαινε σε apple genius να στο κάνουν εκεί. Αυτή είναι η δουλειά τους. Η αληθεια ειναι οτι δεν τα εμπλεξα εγω αλλα η γυναικα. Θα παρω αυριο στην εξυπηρέτηση κ βλεπουμε. Το παραξενο για μενα ειναι οτι δεν μπαινει στο mail.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 53 minutes ago, mourgakos2007 said: Το παραξενο για μενα ειναι οτι δεν μπαινει στο mail. Δεν είναι παράξενο. Το @icloud mail είναι μία απ' τις υπηρεσίες που βρίσκονται "κάτω" απ' το (κλειδωμένο) Apple ID.
mourgakos2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Δεν είναι παράξενο. Το @icloud mail είναι μία απ' τις υπηρεσίες που βρίσκονται "κάτω" απ' το (κλειδωμένο) Apple ID. Κατανοητο. (Το καταλαβα γρηγορα αυτο) Γιατι ομως το email με τις οδηγίες στελνετε εκει?
CheOnWeb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Just now, mourgakos2007 said: Κατανοητο. (Το καταλαβα γρηγορα αυτο) Γιατι ομως το email με τις οδηγίες στελνετε εκει? Είσαι σίγουρος ότι στέλνεται εκεί; Μήπως υπάρχει κι άλλο Mail καταχωρημένο στο Apple ID? Ποιο Mail χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το Apple ID? Έβαλε ποτέ Rescue Email? Κινητό; Ερωτήσεις ασφαλείας; Ενεργοποίησε ποτέ το «Two Factor Authentication”?
mourgakos2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Είσαι σίγουρος ότι στέλνεται εκεί; Μήπως υπάρχει κι άλλο Mail καταχωρημένο στο Apple ID? Ποιο Mail χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το Apple ID? Έβαλε ποτέ Rescue Email? Κινητό; Ερωτήσεις ασφαλείας; Ενεργοποίησε ποτέ το «Two Factor Authentication”? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι στελνετε εκει (δεν κοβω κ το χερι μου φυσικα , γιατι δεν το ασχοληθηκα εγω ) Στο πρωτο ποστ γραφω το mail . Ετσι κρυφο που ειναι υποθετω οτι ειναι το ιδιο με το apple id, γιατι αποκλειετε να εκανε αλλο icloud mail. Ερωτησεις ασφαλειας έβαλε , αλλα αμα δεν ειναι καπου γραμμενα αυτα ακρη δεν βγαινει. Στις ε ερωτησεις περασα τις 2. Σωστη παρατηρηση ο ελεγχος δυο σημειων. Δεν ξερω ουτε εδω τι εκανε αλλα προσπαθησα να κανω την ανακτηση μεσο αυτου. Χρειάζεται τα 2 απο 3...δλδη apple id , συνθηματικο, ή κωδικο επαληθευσης. Για καλη μου τυχη ειχε μια παλια συσκευη που την ανοιξα κ μου εβγαλε τον κωδικο επαληθευσης . Εχω τα δυο , μου λειπει το συνθηματικό. Που όμως μπαινει κ με πιο τρόπο , δεν το καταλαβα οσο κ αν εψαξα.
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια γνωστή μου είχε κάνει το απίθανο μπέρδεμα (κάτι αντίστοιχο με αυτό που περιγράφεις). Τελικα αφού δοκίμασε τα πάντα και δεν έβγαζε ακρη, μίλησε με το Apple help line κ αφού επαλήθευσε την ταυτότητα της, λύθηκε το πρόβλημα. Δυστυχως δεν ξέρω τον αριθμό ακριβως που πηρε αλλά το αναφέρω ως ότι αν χρειαστεί μιλα απευθειας μαζί τους κ θα βγαλεις (ελπίζω) ακρη... (Επισης, ο 6ψηφιος κωδικός ζητείται όταν μπεις στο iCloud account με άλλη συσκευή όποτε στελνει σε συσκευή ήδη δηλωμένη τον εξαψήφιο, σαν μέθοδο επαλήθευσης, δεν έχει σχέση με τον κανονικό κωδικό του cloud... ) . Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από TheGrisGrisMan
mourgakos2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Μια γνωστή μου είχε κάνει το απίθανο μπέρδεμα (κάτι αντίστοιχο με αυτό που περιγράφεις). Τελικα αφού δοκίμασε τα πάντα και δεν έβγαζε ακρη, μίλησε με το Apple help line κ αφού επαλήθευσε την ταυτότητα της, λύθηκε το πρόβλημα. Δυστυχως δεν ξέρω τον αριθμό ακριβως που πηρε αλλά το αναφέρω ως ότι αν χρειαστεί μιλα απευθειας μαζί τους κ θα βγει (ελπίζω) ακρη... Τον ξερω τον αριθμο. Παντως αρκετοι την εχουμ "πατησει"
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Τον ξερω τον αριθμο. Παντως αρκετοι την εχουμ "πατησει" Να σου πω την προσωπική μου εμπειρία, μόνο εκείνη την γνωστή ήξερα (74 ετών παρακαλω αλλά απίστευτα active με κινητό λαπτοπ κλπ), που να τα εχει μπλέξει τόσο, τώρα γίνατε 2 😊 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από TheGrisGrisMan
atheatos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, mourgakos2007 είπε Είπες , υπαρχουν κι αλλοι τρόποι. Αυτος ειναι ενας αλλος τροπος. Στους λογαριασμους, οταν παω να μπω στην icloud (ο παλιος) ζητάει το συμθηματικο. Βαζω το συνθηματικο , κ βγαινει καινουριο πινακακι. Επαληθευση apple id. Ανοιξτε τις ρυθμισεις για να συνεχιστεί η εισοδος με το [email protected] Μετα βγαινει καινουριο πινακακι οτι ειναι κλειδωμενο. Παταω ξεκλειδωμα ..κ βγαζει αδυναμια επαλήθευσης ταυτοτητας. Μετα βγαινει αλλο πινακακι "ξεχασατε το συνθηματικό? Εισαγετε το apple id για να συνεχισετε" Εισαγουμε ξανα το apple id κ επιλέγουμε ξεκλειδωμα μεσω email, στο οποιο δεν μπαινει. Κ γινεται ολος αυτος ο φαυλος κυκλος, κ κυνηγαμε την ουρα μας. Edit. Οταν βγαζει , αδυναμια επαλήθευσης ταυτότητας, φανταζομαι ειναι λαθος το συνθηματικο. Αλλα πως κανεις ανακτηση με email, οταν δεν εχεις email icloud ? (Κ δεν ξερεις το συνθηματικο οεο) https://support.apple.com/el-gr Την επομενη φορά που θα βαλετε καποιο email για επαναφορά, φροντιστε να εχετε προσβαση σε αυτο. https://getsupport.apple.com/GetSASO?locale=el_GR
mourgakos2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Να σου πω την προσωπική μου εμπειρία, μόνο εκείνη την γνωστή ήξερα (74 ετών παρακαλω αλλά απίστευτα active με κινητό λαπτοπ κλπ), που να τα εχει μπλέξει τόσο, τώρα γίνατε 2 😊 Κι ομως , αν κανεις μια αναζητηση ή τελος παντων μια βολτα απο σχετικα θεματα θα δεις οτι ειναι πολλοι, κ λύνεται μονο στην γραμμη υποστηριξης με την αποδειξη. 14 λεπτά πριν, atheatos είπε https://support.apple.com/el-gr Την επομενη φορά που θα βαλετε καποιο email για επαναφορά, φροντιστε να εχετε προσβαση σε αυτο. https://getsupport.apple.com/GetSASO?locale=el_GR Την επομενη φορα θα δώσω το δικο μου email. τον σειριακο αριθμο που ζηταει... επειδή με τρωει η περιέργεια, δινοντας τον θα λυθει στα επόμενα βηματα το προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα