daidalus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Υπάρχει κάποιο έτοιμο control (στο .NET Platform) το οποίο δέχεται xml strings και τα φορμάρει κατάλληλα ώστε να φαίνονται σαν nodes δέντρων (όπως δηλαδή φαίνονται στον ΙΕ τα αρχεία xml)? Δηλαδή να παίρνει σαν είσοδο ><node>myNode</node> και να βγάζει σαν έξοδο ><node> myNode </node> Η έξοδος δηλαδή να είναι ένα treeview object. Στο net που έψαξα δεν βρήκα τπτ και δεν θέλω να αρχίσω να γράφω κατί που υπάρχει ήδη... :wink:
daidalus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Ok το βρήκα!Δημιουργώ το xml document και χρησιμοποιώ το Microsoft Web Browser COM Object για να το φορτώσω.
vagpap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Ευχαριστούμε daidalus για την πληροφορία... ;-) (αυτές οι ερωτήσεις και άμεσες απαντήσεις από τον ίδιο είναι οι καλύτερες και δείχνουν αν μη τι άλλο ότι το ψάχνει κανείς το θέμα...)
gkastros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Prospathis na ftiaxis control pu na perni data apo xml kai na ta pernai se treeview??? An to vris i to ftiaxis tha ithela na to do.
daidalus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Για όποιον θέλει κάτι τέτοιο εδώ θα βρείτε έτοιμο κώδικα για αυτό σε VB.NET και εδώ σε C#. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε (σαν εμφάνιση) αυτή η λύση και προτίμησα την χρήση ενός COM component ώστε να φαίνονται όπως στον ΙΕ.Αν θέλετε θα την φτιάξω λίγο και θα την ανεβάσω. :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.