Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Έχω κατεβάσει τα Windows 10 μέσα σε USB βάζω το USB πάνω στην μητρική μπενω στο bios βάζω να κάνει boot από το USB κάνω save και ξεκινάει ξανά ο υπολογιστής μου και μου βγάζει σκέτη μαύρη οθόνη και δεν κάνει boot στο USB κάποια βοήθεια κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rumpelstiltskin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 τα 10 πως τα εβαλες στο usb? απλα πεταξες το iso μεσα; γιατι αν ναι λογικο να εχεις μαυρη οθονη, δεν εχει απο καπου να ξεκινησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Φυσικά και δεν τα πέταξα έτσι απλά μέσα στο Rufus το έκανα 10 λεπτά πριν, Rumpelstiltskin είπε τα 10 πως τα εβαλες στο usb? απλα πεταξες το iso μεσα; γιατι αν ναι λογικο να εχεις μαυρη οθονη, δεν εχει απο καπου να ξεκινησει. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntguitar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δυστυχώς...Στην αρχή νόμιζα ότι μπορούσα όμως μετά κάπου σε έχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos goods Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 με το rufus αφου πατησεις start λογικα σου πεταει ενα παραθηρακι για να το γραψει σε iso image mode ή σε DD Image mode δοκιμασε το DD Image mode αμα εχεις καποιον δισκο με αλλο λειτουργικο δοκιμασε να τον αποσυνδεσεις βαλε το usb και ξαναδοκιμασε επισης ξεχασα να πω οταν εισαι στο rufus στις ριθμησις για το file system να επιλεξεις NTFS ελπιζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα