studiokristo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Παιδιά, το λαπτοπ μου έχει την παρακάτω RAM. Θέλω να προσθέσω άλλα 8 GB. Μπορείτε να μου πείτε από το skoutz ποια να παραγγείλω ώστε να είναι συμβατή με την παλιά;
kiriakos500 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 πρεπει να είναι DDR4 2400 χτηπα το στο σκρουτζ
panos goods Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 δεν πωλουνται ποια στο skroutz στο ebay εχει καποιες δες μηπως βρεις μια που να ειναι ιδια μαρκα κατα προτιμηση να ειναι και αυτη 8 οπως ειπατε και να εχει ιδιο χρονισμο στα 2400 ειναι DDR4
studiokristo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, panos goods είπε δεν πωλουνται ποια στο skroutz στο ebay εχει καποιες δες μηπως βρεις μια που να ειναι ιδια μαρκα κατα προτιμηση να ειναι και αυτη 8 οπως ειπατε και να εχει ιδιο χρονισμο στα 2400 ειναι DDR4 Δεν είναι όλες οι DDR4 ίδιες για τα λαπτοπ;
panos goods Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 οχι ειναι διαφορετικες υπαρχουν διαφορες μαρκες και με διαφορες συχνοτητες και χωριτηκοτητες https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46402_46405_499830/Laptop-2-modules-DDR4.html?order_by=pricevat&order_dir=asc μπορειτε να δειτε στο skroutz επισης οι μνημες πωλουνται και μαζι 2 modules (<-επιλογη στα φιλτρα του skroutz) δηλαδη τα βαζει μαζι σε ενα πακετο και εχει δυο μνημες ιδιας μαρκας και ιδιον συχνοτητων και χωριτηκοτητας οπου εχουν δοκιμαστει απο τον κατασκευαστη να δουλεβουν μαζι και ετσι σας διευκοληνει βαζωντας τες μαζι σε ενα πακετο αλλα μπορητε αμα θελετε να τις αγορασετε μια μια δλδ 1 module αλλα πρεπει να προσεξετε την μαρκα να ειναι ιδια και η συχνοτηττα να ειναι ιδια επισης και η χωριτηκοτητα δειτε στο link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα