Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, το λαπτοπ μου έχει την παρακάτω RAM. Θέλω να προσθέσω άλλα 8 GB. Μπορείτε να μου πείτε από το skoutz ποια να παραγγείλω ώστε να είναι συμβατή με την παλιά;

ram.jpg

Δημοσ.

δεν  πωλουνται ποια στο skroutz στο ebay  εχει καποιες δες μηπως βρεις  μια που να ειναι ιδια μαρκα κατα προτιμηση να ειναι και αυτη 8 οπως ειπατε και να εχει ιδιο χρονισμο   στα 2400 ειναι DDR4 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, panos goods είπε

δεν  πωλουνται ποια στο skroutz στο ebay  εχει καποιες δες μηπως βρεις  μια που να ειναι ιδια μαρκα κατα προτιμηση να ειναι και αυτη 8 οπως ειπατε και να εχει ιδιο χρονισμο   στα 2400 ειναι DDR4 

Δεν είναι όλες οι DDR4 ίδιες για τα λαπτοπ;

Δημοσ.

οχι ειναι διαφορετικες  υπαρχουν διαφορες μαρκες και με διαφορες συχνοτητες και χωριτηκοτητες  https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46402_46405_499830/Laptop-2-modules-DDR4.html?order_by=pricevat&order_dir=asc     

μπορειτε να δειτε στο skroutz επισης οι μνημες πωλουνται και  μαζι 2 modules (<-επιλογη στα φιλτρα του skroutz) δηλαδη τα βαζει μαζι σε ενα πακετο και  εχει δυο μνημες ιδιας μαρκας και ιδιον συχνοτητων και χωριτηκοτητας οπου εχουν δοκιμαστει απο τον κατασκευαστη να δουλεβουν μαζι και ετσι σας διευκοληνει βαζωντας τες μαζι σε ενα πακετο  αλλα μπορητε αμα θελετε να τις αγορασετε μια μια δλδ 1 module αλλα πρεπει να προσεξετε την μαρκα  να ειναι ιδια και η συχνοτηττα να ειναι ιδια επισης  και η χωριτηκοτητα  δειτε στο link.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...