Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσεχε γιατί είναι πολύ βρωμερά !! Ποντίκια με φτερά είναι τα περιστέρια!! 

Εγώ την έπαθα πέρυσι απο διπλανό μπαλκόνι που κάνανε φωλιά .. είχε γεμίσει το σπίτι ακάρεα περιστεριών... Τις λεγόμενες κοτοψειρες που λέγαν στα χωριά...

Ηταν δύσκολο ....

• Like 1
  • Confused 1
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλοριζικα 😁

αν σας πω οτι εσωσα μια φορα ενα στον ακαληπτο με σπασμενο ποδι, και ηρθε στο μπαλκονι μου με «χαιρετησε» και εξαφανιστηκε, θα με πιστεψετε; Νομιζω εχουν μια νοημοσυνη ασχετα αν τα μισουμε :) 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το επαναφέρω γιατι έχω ίδιο πρόβλημα.

Μέρες η μανα μου παραπονιόταν οτι μαζευονται τα περιστέρια στο μπαλκόνι της.

Ολο το μπαλκόνι της είναι γεμάτο γλάστρες γύρω γύρω.

Εχθές που ήρθα να την δω, μου λέει ψάξε για αυγά. Και όντως τα βρήκα χθες σε μια γωνία, όπου είναι δυσπρόσιτη να σκύψει η μανά μου. Μου είπε να τα πάρω να τα πετάξω. Ηταν αργά όμως και έπρεπε να φύγω για να πάω σπίτι μου.

Σήμερα, βγήκαν απο το αυγό τους!!

Τι κάνω τώρα; Η μάνα μου λέει να τα πετάξω. Να τα πάρω και να τα πάω σε άλλο μέρος; και που να τα πάω; Να δοκιμάσω τηλέφωνο φιλοζωικής ; Να τα κρατήσουμε 2-3 μήνες να μεγαλώσουν , δύσκολο, δεν θα αντέξει η μάνα μου να βλέπει να μαζευονται τα περιστέρια αλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Εχθές που ήρθα να την δω, μου λέει ψάξε για αυγά. Και όντως τα βρήκα χθες σε μια γωνία, όπου είναι δυσπρόσιτη να σκύψει η μανά μου. Μου είπε να τα πάρω να τα πετάξω. Ηταν αργά όμως και έπρεπε να φύγω για να πάω σπίτι μου.

Τι κάνω τώρα; Η μάνα μου λέει να τα πετάξω. Να τα πάρω και να τα πάω σε άλλο μέρος; και που να τα πάω; Να δοκιμάσω τηλέφωνο φιλοζωικής ; Να τα κρατήσουμε 2-3 μήνες να μεγαλώσουν , δύσκολο, δεν θα αντέξει η μάνα μου να βλέπει να μαζευονται τα περιστέρια αλλο.

https://www.wild-anima.gr 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Το καλύτερο σενάριο για τα μικρά είναι αυτό που είπες. Να τα αφήσεις λίγο εκεί που είναι (σίγουρα δεν θα χρειαστούν ούτε 2 ούτε 3 μήνες για να μεγαλώσουν και να μπορούν να πετάξουν). Μετά πας και διώχνεις όλη την οικογένεια.

Αν τα διώξεις τώρα, ακόμα και αν καλοπροαίρετα τα βάλεις σε ένα κουτί και πας να τα ακουμπήσεις κάπου παρακάτω, απλά είναι χαμένα. Είναι σα να πέταξες κατευθείαν στα σκουπίδια.

Η λύση της anima (ή της όποιας φιλοζωϊκής) σίγουρα παίζει αλλά προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να επιβαρύνουμε αυτές τις οργανώσεις όταν δεν γίνεται διαφορετικά (πχ έχουν βρεθεί στο δρόμο και δεν μπορείς να ξέρεις από που έπεσαν). Όταν μερικές μέρες υπομονή θα δώσει στη φύση το χρόνο να δουλέψει μόνη της νομίζω ότι είναι το καλύτερο.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...