tigergreg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Γενικα τα ομοιωματα γερακιων διωχνουν ολα τα πουλια. Στα υαλοπετασματα της αττικης οδου επαψαν να βρισκουν νεκρα πουλια οταν εβαλαν αυτοκολητα στο σχημα γερακιου. 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, tigergreg είπε Γενικα τα ομοιωματα γερακιων διωχνουν ολα τα πουλια. Στα υαλοπετασματα της αττικης οδου επαψαν να βρισκουν νεκρα πουλια οταν εβαλαν αυτοκολητα στο σχημα γερακιου. Σαφως πιο αποτελεσματικό απο τα κανονικά γεράκια γιατί στην Πίζα είχαν πρόβλημα με τα περιστέρια και έφεραν ένα ειδος απο γεράκια για να τα διώξουν, αλλά σε λίγους μήνες εμφανίστηκαν κάτι πτηνά που έμοιαζαν με ...γερακοπερίστερα 😀 (τώρα που το σκεφτομαι ισως να ήταν και κοράκια; Θα ρωτησω τη φιλη μου που μου το είπε -μενει εκει) Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από TheGrisGrisMan
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 How is that even possible?!? Σε μια μέρα;!; 3 1
tigergreg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε How is that even possible?!? Σε μια μέρα;!; Να σου ζησει.... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε How is that even possible?!? Σε μια μέρα;!; Ωραίο μωρό. Δύο εβδομάδες ήταν εκεί τα αυγά... Αγόρασε τώρα στάρι και σπασμένο καλαμπόκι και βάλε στη φωλιά. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Misokatsu64 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Όταν λες δεν άκουγε, εννοείς δεν καθόταν να ψηθεί; Χαχαχα! Οχι τα εκπαιδευμενα περιστερια αμα κανουν μα**κιες ολη την ωρα ερχεται το ψησιμο μετα 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kage είπε Για 18χτουρες περιστερια κτλ... Κρεμας ναφθαλινη( ειναι μεσα σε πλαστικες θηκες )απο τεντες,DEED Piccioni spray ή gel και τελος Υ.γ. ξυλο θελουν τα γιδια που πετανε υπολείμματα ψωμιου /σουσαμια σε πεζοδρομια πλατειες... Σοβαρά σου μιλαω, τρόμαξα και εγω με αυτό το πραμα 😜 Ξερεις που αγοράζουμε κατι τέτοιο; Πολύ καλό! Edit: βρηκα αυτό αλλά ακριβούτσικο... https://www.skroutz.com.cy/catalog/product/view/id/5398/ Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από TheGrisGrisMan
EuphangeL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Misokatsu64 είπε Χαχαχα! Οχι τα εκπαιδευμενα περιστερια αμα κανουν μα**κιες ολη την ωρα ερχεται το ψησιμο μετα To σκατό στη ψυχή του μπαμπάκα πάει σύννεφο, απ'ότι φαίνεται Για τι είδους εκπαίδευση μιλάμε;
christopher0016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Gregory_House είπε Ψιλοάσχετο, αλλά εγώ απορώ -και ρίχνω εσωτερικές παναγίες- με αυτούς που τα ταΐζουν και το παίζουν γητευτές των περιστεριών στις πλατείες. Δηλαδή, με αυτή τη λογική, να αρχίσουμε να ταΐζουμε και τα καημένα τα ποντίκια, αμαρτία ειναι... γητευτες και υπερβολές. τρώνε το κουλούρι τους και ρίχνουν τα ψίχουλα . Κάποιοι άνθρωποι δεν τα βλέπουν σαν εστίες βρωμιάς. Αλλά σαν χαριτωμένα πουλιά . Και απλά τα ταιζουν Τόση βρωμιά έχει το πάρκο από ακαθαρσίες μέχρι ένεσης από τοξικομανείς , τα περιστέρια σας πείραξαν;;; Στην τελική δεν θα το πάρεις στα χέρια σου ούτε σπίτι σού. Και έτσι και αλλιώς εκεί γύρω θα γυρίζει . Άσχετο εγω απορώ με μερικούς που πάνε και χαλάνε της φώλιες από τα χελιδόνια .. πόσο πολύ μπορεί να τους ενοχλούν τα χελιδόνια η επειδή κουτσουλανε έλεος Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από christopher0016
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 ρωτα τους ποτε θα ξαναφερουν μονο το γερακι 20ε χωρις το κονταρι και βαλε καλαμι ψαρεματος.. και οι αλλες μαρκες παρομοιες τιμες εχουν.. https://www.homegardencyprus.com/el/catalogue-shop/super-sale/bird-free-ready-to-use-dishes-3405-detail https://www.antemisaris.gr/lipasmata-fytofarmaka-xomata/apothitika-pagides/stv-apothitikos-kinoumenos-a 1
haris_216 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε How is that even possible?!? Σε μια μέρα;!; Προφανώς έλειπες αρκετά στο ταξίδι. Ή δεν πολυβγαίνεις στο μπαλκόνι Καλώς τα δέχτηκες. Άρα όλες οι "θεωρίες" που αναπτύξαμε, με το σκεπτικό ότι μόλις γεννήθηκαν τα αυγά, πάνε στον βρόντο. Ευτυχώς που δεν τα έσπασες τελικά αφού πιστεύω ότι θα χαλιόσουν ανακαλύπτοντας ένα σχεδόν γεννημένο πουλί μέσα. Όπως είπα και πριν, αν το άλλο βγει άμεσα θα μεγαλώσουν και τα δύο. Αν το καθυστερήσει, την έκατσε τη βάρκα. Θα σου είναι ίσως ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις τη διαδικασία σίτισης από τους δύο γονείς. Ειδικά όταν μεγαλώσουν λίγο και γίνουν απαιτητικά. Τότε τρέχουν και κυνηγάνε τους γονείς γύρω-γύρω. Τόσο που μερικές φορές εκείνοι την κοπανάνε πετώντας από τη μία γωνιά του μπαλκονιού και πάνε στην άλλη. 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, haris_216 είπε Προφανώς έλειπες αρκετά στο ταξίδι. Ή δεν πολυβγαίνεις στο μπαλκόνι Καλώς τα δέχτηκες. Άρα όλες οι "θεωρίες" που αναπτύξαμε, με το σκεπτικό ότι μόλις γεννήθηκαν τα αυγά, πάνε στον βρόντο. Ευτυχώς που δεν τα έσπασες τελικά αφού πιστεύω ότι θα χαλιόσουν ανακαλύπτοντας ένα σχεδόν γεννημένο πουλί μέσα. Όπως είπα και πριν, αν το άλλο βγει άμεσα θα μεγαλώσουν και τα δύο. Αν το καθυστερήσει, την έκατσε τη βάρκα. Θα σου είναι ίσως ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις τη διαδικασία σίτισης από τους δύο γονείς. Ειδικά όταν μεγαλώσουν λίγο και γίνουν απαιτητικά. Τότε τρέχουν και κυνηγάνε τους γονείς γύρω-γύρω. Τόσο που μερικές φορές εκείνοι την κοπανάνε πετώντας από τη μία γωνιά του μπαλκονιού και πάνε στην άλλη. Ε βασικά δεν έπαιζε να τα σκοτώσω, (θα χαλιομουν έτσι και αλλοιώς😊), αν και καποιοι γνωστοί μου μου το πρότειναν. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστω για τις συμβουλές, πράγματι μάλλον θα ειχε γεννήσει περισσότερες μέρες απο όσο νομιζα. Κοίταξα σήμερα (δεν θελω να τα ενοχλώ συνέχεια), το ένα αυγό δεν εχει ανοίξει, φοβάμαι ότι θα έχουμε brutal εξελίξεις σύμφωνα με τις προσταγές της φύσης... 😐 Περι του να βάλω ρύζι, σπασμένο καλαμπόκι κλπ, νομίζω θα περιμένω λίγο προς το παρον κουνιέται δεξί και αριστερά αλλά κατά τα αλλα φαίνεται να είναι σε κατάσταση τύπου: 😄
haris_216 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Το μικρό θα αργήσει να φάει μόνο του. Αυτό που αναφέρθηκε στο να βάλεις τροφή φαντάζομαι ότι αναφερόταν κυρίως στη διατροφή των γονιών προκειμένου να τους είναι πιο εύκολο να θρέψουν τα μικρά τους και να μην ψάχνουν γύρω-γύρω 1
Locke_John Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε Ε βασικά δεν έπαιζε να τα σκοτώσω, (θα χαλιομουν έτσι και αλλοιώς😊), αν και καποιοι γνωστοί μου μου το πρότειναν. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστω για τις συμβουλές, πράγματι μάλλον θα ειχε γεννήσει περισσότερες μέρες απο όσο νομιζα. Κοίταξα σήμερα (δεν θελω να τα ενοχλώ συνέχεια), το ένα αυγό δεν εχει ανοίξει, φοβάμαι ότι θα έχουμε brutal εξελίξεις σύμφωνα με τις προσταγές της φύσης... 😐 Περι του να βάλω ρύζι, σπασμένο καλαμπόκι κλπ, νομίζω θα περιμένω λίγο προς το παρον κουνιέται δεξί και αριστερά αλλά κατά τα αλλα φαίνεται να είναι σε κατάσταση τύπου: 😄 XAxxa, ορίστε έτοιμο κ το όνομα , καλώς τον δέχτηκες τον Μπραν. Εμένα πάντως τις προάλλες, στο απέναντι "ψηλό περβάζι μπαλκονιού" υπήρχε φωλιά με 2 νεογέννητα περιστέρια.Τα τάϊζαν κάποιες ημέρες απ' ότι παρατήρησα οι γονείς, μεγάλωσαν αρκετά αλλά ποτέ δεν πέταξαν... Ενώ φαίνονταν έτοιμα, το ένα το είδα προσγειωμένο ενα-δυο ορόφους πιο κάτω κ μετά από 2 ημέρες δεν το ξαναείδα. Το άλλο, ένα πρωί, απλά το είδα κακαρωμενο δίπλα στη φωλιά κ περνώντας οι μέρες,μήνες, θα το βλέπω να μετατρέπεται σε απολίθωμα. Ευτυχώς το σημείο απέχει καμία δεκαριά μέτρα απ' το μπαλκόνι μου (είναι σε απέναντι πολυκατοικία με φάτσα στον ακάλυπτο χώρο που μοιραζόμαστε). Αν μπορείς κ θέλεις ναι πιστεύω λίγη τροφή εκεί δίπλα θα βοηθούσε τους γονείς. Μετά ,με το καλό ,ένα γερό καθάρισμα στο σημείο κ δε θα ξαναεχεις απρόοπτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις