blue jeans Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας εχω αγορασει την οθονη AORUS AD27QD αλλα εχω ενα πιχελ το οποιο δεν γνωριζω αν εινε καμμενο η κολλημενο. βασικα χρησιμοποιησα αυτο το προγραμμα για να δω αν εινε καμμενο η οχι https://jasonfarrell.com/misc/deadpixeltest.php αυτο το προγραμμα εχει 5 backgrounds κοκκινο,μπλε, ασπρο, και μαυρο. και πρασινο. στο μπλε background που εβαλα το πιχελ δεν φαινεται στο κοκκινο μπλε background που εβαλα το πιχελ εινε με ασπρο χρωμα στο μαυρο background που εβαλα το πιχελ δεν φαινεται γενικος στο πρασινο background που εβαλα το πιχελ εχει την μορφη του μαυρου χρωματος. στο ασπρο background που εβαλα το πιχελ δεν φαινεται γενικος. οποτε το πιχελ εινε καμμενο η εινε κολλημενο? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από blue jeans
music_lover Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 A stuck pixel is a single color – red, green, or blue – all of the time. A dead pixel is black instead. http://udpix.free.fr/index.php?p=about
blue jeans Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, music_lover είπε A stuck pixel is a single color – red, green, or blue – all of the time. A dead pixel is black instead. http://udpix.free.fr/index.php?p=about οποτε το πιχελ εινε καμμενο η εινε κολλημενο? στην δικια μου περιπτωση? οπως ανεφερα στο μπλε background που εβαλα το πιχελ δεν φαινεται στο κοκκινο background που εβαλα το πιχελ εινε με ασπρο χρωμα στο μαυρο background που εβαλα το πιχελ δεν φαινεται γενικος στο πρασινο background που εβαλα το πιχελ εχει την μορφη του μαυρου χρωματος. στο ασπρο background που εβαλα το πιχελ δεν φαινεται γενικος. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από blue jeans
music_lover Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μάλλον κολλημένο, δεν είμαι και μάντης βέβαια, τρέξε το πρόγραμμα που σου είπα μήπως και ξεκολλήσει. 1
blue jeans Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, music_lover είπε Μάλλον κολλημένο, δεν είμαι και μάντης βέβαια, τρέξε το πρόγραμμα που σου είπα μήπως και ξεκολλήσει. δεν εινε παραξενο ομως οπου στο κοκκινο background που εβαλα το πιχελ εινε με ασπρο χρωμα? και στο στο πρασινο background που εβαλα το πιχελ εχει την μορφη του μαυρου χρωματος.?? μηπως πισω απο το κολλημενο εμφανιζεται και το καμμενο? γινεται αυτο? Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από blue jeans
music_lover Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 οχι δεν γινεται να ειναι και καμμενο και κολλημενο, θα είναι ένα απο τα δύο οπότε για να μην χάνουμε άσκοπα τον χρόνο μας κάνε τα τεστ μπας και ξεκολλήσει τα έκανες? κάντα!
blue jeans Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, music_lover είπε οχι δεν γινεται να ειναι και καμμενο και κολλημενο, θα είναι ένα απο τα δύο οπότε για να μην χάνουμε άσκοπα τον χρόνο μας κάνε τα τεστ μπας και ξεκολλήσει τα έκανες? κάντα! για ποσες ωρες πρεπει να τρεξω το προγραμμα που μου προτεινες?
rofl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 απ οτι καταλαβα παιζει μονο ασπρο μαυρο. κανε αυτο που σου παν και αν δεν ξεκολησει αστο γιατι σε κοβω θα την κλαψεις την οθονη και την εγγυηση. εκει κατω που ειναι και εφοσον αλλαζει σε ασπρο μαυρο αμφιβαλλω οτι ενοχλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα