chios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 https://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty B450 Gaming K4/index.asp#Download Μπες στο σαιτ της μητρικής σου και κατέβασε από εκεί Lan drivers, και κάνε οπωσδήποτε bios update.
Drizzly Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, Giwrg Mavridis είπε Ναι από ότι είδα την τελευταία μία ώρα δεν ξαναέπεσε, ευχαριστώ πολύ. Αν και διαπίστωσα μια μικρή πτώση στην ταχύτητα, λογικά δεν σχετίζεται με τους drivers αλλά και πάλι ευχαριστώ! Χαρά μου να βοηθάω αδερφάκι! Αυτό είναι θέμα που εμφανίζεται σε άτομα με Ryzen (πχ του φιλου μου ειναι Ryzen 3 2200g και εσυ εχεις ryzen αποτι βλεπω) τωρα με την ταχυτητα δεν εχει πεσει μην ανησυχεις. Απλα τα windows κατεβαζουν updates και δεν στο λενε ουτε στο δειχνουν.Διαπιστωμενο απο εξωτερικο προγραμμα που κανει Track το Network Traffic. Θα διαπιστωσεις η ηδη διαπιστωσες νομιζω οτι οταν πηγες να το κλεισεις σου ελεγε παντου ως επιλογες και την φραση "Ενημερωση και ...." 1
asdfaster Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλο είναι να κανεις και το bios update και να εχεις τα πάντα up to date μέσα στο pc. Windows/Bios/Drivers/Programs. Μαι μην ξεχνάς να εχεις ενα καλο antivirus kaspersky/bitdefender που να πιάνει και ransomware και ένα πολύ καλο spam blocker adguard/ublock origin. . Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από asdfaster
Giwrg Mavridis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 10:15 ΠΜ, Drizzly είπε Χαρά μου να βοηθάω αδερφάκι! Αυτό είναι θέμα που εμφανίζεται σε άτομα με Ryzen (πχ του φιλου μου ειναι Ryzen 3 2200g και εσυ εχεις ryzen αποτι βλεπω) τωρα με την ταχυτητα δεν εχει πεσει μην ανησυχεις. Απλα τα windows κατεβαζουν updates και δεν στο λενε ουτε στο δειχνουν.Διαπιστωμενο απο εξωτερικο προγραμμα που κανει Track το Network Traffic. Θα διαπιστωσεις η ηδη διαπιστωσες νομιζω οτι οταν πηγες να το κλεισεις σου ελεγε παντου ως επιλογες και την φραση "Ενημερωση και ...." Ισχύει Ναι Ευχαριστώ και πάλι Στις 22/6/2019 στις 12:12 ΜΜ, asdfaster είπε Kαλο είναι να κανεις και το bios update και να εχεις τα πάντα up to date μέσα στο pc. Windows/Bios/Drivers/Programs. Μαι μην ξεχνάς να εχεις ενα καλο antivirus kaspersky/bitdefender που να πιάνει και ransomware και ένα πολύ καλο spam blocker adguard/ublock origin. . Ναι θα προσπαθήσω να κάνω bios update και θα κρατήσω τουλάχιστον το Kaspersky. Στις 21/6/2019 στις 6:37 ΜΜ, chios είπε https://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty B450 Gaming K4/index.asp#Download Μπες στο σαιτ της μητρικής σου και κατέβασε από εκεί Lan drivers, και κάνε οπωσδήποτε bios update. Μπορείς να εξηγήσεις συνοπτικά πως γίνεται το bios update; Απλα μπαινω στο bios ή πρέπει να κάνω και τίποτα αλλο;
Giwrg Mavridis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, chios είπε Στα γράφει αναλυτικά οι οδηγίες κολλάς κάπου; Καταρχάς έχω πάλι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... με ξανά πετάει κάθε 10 λεπτά Στις 22/6/2019 στις 10:15 ΠΜ, Drizzly είπε Χαρά μου να βοηθάω αδερφάκι! Αυτό είναι θέμα που εμφανίζεται σε άτομα με Ryzen (πχ του φιλου μου ειναι Ryzen 3 2200g και εσυ εχεις ryzen αποτι βλεπω) τωρα με την ταχυτητα δεν εχει πεσει μην ανησυχεις. Απλα τα windows κατεβαζουν updates και δεν στο λενε ουτε στο δειχνουν.Διαπιστωμενο απο εξωτερικο προγραμμα που κανει Track το Network Traffic. Θα διαπιστωσεις η ηδη διαπιστωσες νομιζω οτι οταν πηγες να το κλεισεις σου ελεγε παντου ως επιλογες και την φραση "Ενημερωση και ...." Κι όμως εμφανίστηκε πάλι το πρόβλημα...
asdfaster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giwrg Mavridis είπε Καταρχάς έχω πάλι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... με ξανά πετάει κάθε 10 λεπτά Κι όμως εμφανίστηκε πάλι το πρόβλημα... Να παρεις τηλέφωνο τον πάροχο internet που εχεις την vdsl. Και να του πεις να σου στήλη τεχνικό να σου κοιτάξουν την γραμμή στο καφάο. Εγώ πιστεύω φταίει η γραμμή σου. Εφόσον εχεις κάνει bios update, format, update drivers, κτλ κτλ. Ε η γραμμή θα φταίει. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από asdfaster
Giwrg Mavridis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, asdfaster είπε Να παρεις τηλέφωνο τον πάροχο internet που εχεις την vdsl. Και να του πεις να σου στήλη τεχνικό να σου κοιτάξουν την γραμμή στο καφάο. Εγώ πιστεύω φταίει η γραμμή σου. Εφόσον εχεις κάνει bios update, format, update drivers, κτλ κτλ. Ε η γραμμή θα φταίει. Έγινε και αυτό ήρθαν την μέτρησαν λένε καθαρότατη...μπούρδες αλλά από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα άλλος υπολογιστής.....ίσως φταίει η μητρική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα