tpelek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Θέλω να κάνω ένα boot cd που να φορτώνει ότι ι δισκέτα των Windows98 αλλά μετά να φορτώνει αυτόματα μέσα από την Autoexec ένα πρόγραμμα dos που θέλω. θέλω να προσθέσω ένα ακόμη αρχείο στην δισκέτα boot των windows 98 από την οποία παίρνει το boot το nero και δεν χωράει. Τι μπορώ να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Μεσα απο Nero εχει επιλογη για δημιουργια Boot CD. Φτιαξε μια δισκεττα που να κανει boot και να υποστηριζει cd-rom. Αφου την δοκιμασεις και δεις οτι λειτουργει προσθεσε στο autoexec. bat το προγραμμα που θα τρεχει αυτοματα απο το cd-rom. Aν ολα δουλευουν οπως τα θελεις πηγαινε στο Nero και αρχινα την δημιουργια Boot-CD. Στην δημιουργια εχει μια καρτέλα και λεει Boot και επελεξε την πρωτη επιλογη. Βαλε την δισκετα και τα υπολοιπα οπως ενα απλο cd. Δοκιμασε σε CD-RW αλλα παντως πετυχαινει. Καλη επιτυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.