james01gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, vagstef είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville&hl=el κατεβάστε και ξεκινήστε, οι καταγγελίες στέλνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες καμία ανοχή σε βρώμα, κακοτεχνίες, βολέματα γειτόνων, αμαξιών στα πεζοδρόμια και γενικότερα σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τη χώρα Πακιστάν δεν είναι ρουφιανιά το να θες να έχεις μια ποιότητα ζωής ακόμη και στο κέντρο της Αθήνα Εδώ προχθές την είπα σε μια κυρατσα που πήγαινε ανάποδα μονόδρομο και μου απάντησε 'πάω όπου θέλω εγω'. Τόσο απλα
vagstef Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, james01gr είπε Εδώ προχθές την είπα σε μια κυρατσα που πήγαινε ανάποδα μονόδρομο και μου απάντησε 'πάω όπου θέλω εγω'. Τόσο απλα την είχα πει και γω σε έναν, τον σταμάτησα βασικά του λεω που πας? μου λέει γιατι τι είσαι τροχονόμος? το κλασικό... το ότι είμαι πεζός δεν του πέρασε απ το μυαλό. για να καταλάβεις για τι ανθρωπάκι μιλάμε. σε κάποια φαση του λέω θα φωνάξω την αστυνομία και τότε κατέβηκε απ το αμάξι και έβριζε κιόλας. δηλαδή όχι μόνο παρανομεί και μπορεί να σκοτώσει, σε βρίζει κι απο πάνω 2 1
mirrage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, panossar95 είπε Αυτή τη μαλακία να φυτεύουν δέντρα στα πεζοδρόμια ποιος υπερτρομπας άραγε να τη σκέφτηκε? Πόσο βλαμμένη χώρα είμαστε... Από τις χαζομάρες που κάνουν αυτή είναι πραγματικά από τις πιο χρήσιμες..Δεν φαντάζεσαι πόσο χειρότερη θα ήταν η ζωή στην Αθήνα 9και όλες τις τσιμεντουπόλεις) χωρίς αυτά τα δεντράκια...Να κράζεις που δεν υπάρχουν περισσότερα.... 1 1
james01gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, vagstef είπε την είχα πει και γω σε έναν, τον σταμάτησα βασικά του λεω που πας? μου λέει γιατι τι είσαι τροχονόμος? το κλασικό... το ότι είμαι πεζός δεν του πέρασε απ το μυαλό. για να καταλάβεις για τι ανθρωπάκι μιλάμε. σε κάποια φαση του λέω θα φωνάξω την αστυνομία και τότε κατέβηκε απ το αμάξι και έβριζε κιόλας. δηλαδή όχι μόνο παρανομεί και μπορεί να σκοτώσει, σε βρίζει κι απο πάνω Βασικά αυτό όταν ήμουν φοιτητής στην Πάτρα. 3 φίλοι την είχαν πει σε κάποιον βράδυ που πήγαινε σε πεζόδρομο και πήγε να τους πατήσει. Σταμάτησε το αυτοκινητο, βγήκαν 4 τύποι από μέσα και τους πλάκωσαν στο ξύλο. Και ο ένας φίλος μου δεν ήταν και μισή μερίδα... 1 2
mozozozo1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, bilya είπε απο πότε οι προσόψεις τον οικισματων θεωρείται ιδιωτικός χώρος? Με αυτήν την λογική δεν θα πρέπε να χαμε google street view στην Ελλάδα. Γιατί είπα εγώ οτι οι προσόψεις των οικισμάτων είναι ιδωτικός χώρος;
k_w_t Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην γειτονια μου υπαρχει μια μονοκατοικια με ιδια σκαλοπατια.. Επειδη ο ιδιοκτητης ειναι γνωστος και τον ειχα ρωτησει μου ειπε ακριβως.. "Ηθελα και εγω να τα αλλαξω αλλα δεν με αφηνουν γιατι θεωρειτε το κτιριο διατηρητέο (του 1950) και πρεπει η προσοψη να ειναι η ιδια με την αρχικη αδεια" Συμπερασμα οχι καταγγελια δεν μπορεις να κανεις σε τοσο παλια σπιτια αλλα το αντιθετο και να θελει δεν μπορει .... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από k_w_t 1
bilya Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, mozozozo1 είπε Τα σκαλοπατια μας πειραζουν τωρα,ολα τ αλλα ειναι ενταξει... Επισης η νομιμοτητα του να φωτογραφιζεις ιδιωτικους χωρους είναι σιγουρη; Αν οντως σε ενοχλει, κατηγγειλε το μπας και βρεθει λυση αν ειναι παρανομο , κι ασε τις φωτογραφιες 53 λεπτά πριν, mozozozo1 είπε Γιατί είπα εγώ οτι οι προσόψεις των οικισμάτων είναι ιδωτικός χώρος; δλδ απο αυτό που έγραψες τι ακριβώς εννοούσες γιατί ο ts τις προσόψεις των κτιρίων έβγαλε
BOURBOULAS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ενας φοβερος σεισμος ισως κανει ανακαινηση. Η μια φοβερη πυρκαγια. Η πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το Σάββατο στις 17:00 η ώρα στις 18 Αυγούστου[1] του 1917 ήταν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της πόλης. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που άλλαξε σημαντικά τη φυσιογνωμία της πόλης. Η πυρκαγιά μέσα σε 32 ώρες έκαψε 9.500 σπίτια σε έκταση 1.000.000 m² και άφησε άστεγα πάνω από 70.000 άτομα. Οικονομικές και εμπορικές λειτουργίες, διοικητικές υπηρεσίες, χώροι αναψυχής και τα σημαντικότερα πνευματικά και θρησκευτικά ιδρύματα των εθνο-θρησκευτικών κοινοτήτων, μαζί με τα αρχεία τους καταστράφηκαν ολοσχερώς.[2] Οι ανθρώπινες απώλειες της πυρκαγιάς ήταν ελάχιστες, με μοναδικούς νεκρούς λίγους Γάλλους στρατιώτες.[3] Το μέρος της πόλης που κάηκε ανοικοδομήθηκε με νέο οργανωμένο σχέδιο, δημιουργώντας μια σύγχρονη πόλη. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, mozozozo1 είπε Τα σκαλοπατια μας πειραζουν τωρα,ολα τ αλλα ειναι ενταξει... Επισης η νομιμοτητα του να φωτογραφιζεις ιδιωτικους χωρους είναι σιγουρη; Αν οντως σε ενοχλει, κατηγγειλε το μπας και βρεθει λυση αν ειναι παρανομο , κι ασε τις φωτογραφιες Τα δημόσια πεζοδρόμια φωτογραφίζω , στα οποία υπάρχουν πανω παρανόμως ιδιωτικά σκαλοπάτια..έλα τώρα, πας να μας πεις τι; 6 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε πάνω από τα μισά οικισματα στην Ελλάδα έχουν παρανομίες. ο γείτονας μου από τη μια πλευρά έχει, ο γείτονας από την άλλη έχει. δε ξέρω αν έχει και ο απέναντι. ο από πίσω έχει. δε βγαίνει άκρη. και πολύ πιθανό, αν γίνει έλεγχος στο σπίτι της TS, να βρεθεί κι εκεί παρανομία. αυτοί είμαστε Σαν ποια παρανομια να έχω; Τουλάχιστον δεν ενοχλώ τους υπόλοιπους. Το θέμα είναι ότι αν είναι νόμιμα τελικά αυτά τα σκαλοπάτια θα κανω καταγγελία στον δήμο Αθηνών . Πώς θα μάθω ποιος έχει την ευθύνη; Η πολεοδομία ενημερώνει; 1
panossar95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, mirrage είπε Από τις χαζομάρες που κάνουν αυτή είναι πραγματικά από τις πιο χρήσιμες..Δεν φαντάζεσαι πόσο χειρότερη θα ήταν η ζωή στην Αθήνα 9και όλες τις τσιμεντουπόλεις) χωρίς αυτά τα δεντράκια...Να κράζεις που δεν υπάρχουν περισσότερα.... Αν κατάλαβες ότι κραζω που βάζουν δέντρα και όχι για το που τα βάζουν, να το κοιτάξεις
1nsom-n1k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Από ότι βλέπω από τις φωτογραφίες και κρίνοντας από την κατάσταση σκαλοπατιών, καγκέλων πρόκειται για πολύ παλιά κατασκευή, ειδικά στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται ότι τα σκαλοπάτια λογικά θα προϋπήρχαν πριν καν γίνει το πεζοδρόμιο. Το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω που είναι; Στο γεγονός ότι το δικό σου σπίτι είναι χτισμένο αλλιώς και των γειτόνων σου αλλιώς; Αλλά δεν μας λες και πώς θα μπαίνει ο άνθρωπος στο σπίτι του... Προσωπικά μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου τυφλά νομοταγή που θέλει να το παίξει τιμωρός. Μάλλον είσαι από αυτούς που θα έβαζαν φυλακή τον καστανά που δεν είχε άλλο τρόπο εισοδήματος παλιότερα, ή την καθαρίστρια πιο πρόσφατα που δεν είχε απολυτήριο. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από 1nsom-n1k 4
tigergreg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Το θέμα είναι ότι αν είναι νόμιμα τελικά αυτά τα σκαλοπάτια θα κανω καταγγελία στον δήμο Αθηνών . Πώς θα μάθω ποιος έχει την ευθύνη; Η πολεοδομία ενημερώνει; Καλεσε το 1595 και κανε επωνυμο ερωτημα και σε συνεχεια αν χρειαστει καταγγελια. Θα πρεπει να συνεννοηθεις με την δημοτικη αστυνομια του δημοτικου διαμερισματος που υπαγεσαι για καταγραφη. ΥΓ.Που να δειτε καποιες υπογειες εισοδους οπου αντι για υπερυψωμενα σκαλοπατια υπαρχει τρυπα με σκαλοπατια..... Πολλοι τα εχουν καλυψει με λαμαρινες γιατι εχουν γινει πολλα ατυχηματα. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από tigergreg
gthe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πλάκα έχει που όλοι κατηγορούν τα σκαλοπάτια του σπιτιού ... που στο κάτω κάτω προυπήρχαν πριν φαρδίνει ο δρόμος, αντι να σκεφτεί κάποιος ότι ο δήμος αν λειτουργούσε σωστά θα μπορούσε να διαπλατύνει το πεζοδρόμιο και να απαγορεύσει την στάθμευση ακριβώς μπροστά ώστε να περνάνε άνετα πεζοί και ΑΜΕΑ. Εμάς πάντως στο Νέο Ηράκλειο, του 2006 είναι η πολυκατοικία, προφανώς δεν έχει σκαλιά έξω κτλ ... αλλά 3 πλακάκια πεζοδρόμιο έχει μπροστά ακριβώς και αν βάλεις παρκαρισμένα αριστερά δεξιά δεν περνάει άνθρωπος ... περπατάμε στο δρόμο. Κάθε φορά που γυρνάω Ελλάδα οι δρόμοι φαίνονται όλο και πιο στενοι από τα άπειρα παρκαρισμένα (θα μου πεις και που να τα βάλουν δλδ). Επίσης οι δήμοι άμα τους πεις μεγαλώστε τα πεζοδρόμια να μπει καμιά καφετέρια ... πρώτοι είναι, για τίποτα ουσιαστικό .... τίποτα Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από gthe
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω συναντήσει και εγώ. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των κτιρίων στην Αθήνα είναι χτισμένα την περίοδο 50-60 αλλά και παλαιότερα, τότε αρκετοί δρόμοι ήταν χωματόδρομοι ή δεν υπήρχε πεζοδρόμιο έξω από τα κτίσματα, έτσι όταν ήθελαν να φτιάξουν δρόμο με άσφαλτο αλλά και χώρο για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα περιόρισαν το πεζοδρόμιο τόσο πολύ με αποτέλεσμα αυτά τα σκαλοπάτια να εμποδίζουν τους περαστικούς. Άλλο γνωστό πρόβλημα είναι τα δέντρα που σε αρκετές περιπτώσεις σε αναγκάζουν να βγεις στον δρόμο για να περπατήσεις. Αν λοιπόν το κτίριο είναι πριν το 80 δεν υπάρχει θέμα παρανομίας, αν είναι μεταγενέστερο τότε είναι παράνομο. 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Τα δημόσια πεζοδρόμια φωτογραφίζω , στα οποία υπάρχουν πανω παρανόμως ιδιωτικά σκαλοπάτια..έλα τώρα, πας να μας πεις τι; Σαν ποια παρανομια να έχω; Τουλάχιστον δεν ενοχλώ τους υπόλοιπους. Το θέμα είναι ότι αν είναι νόμιμα τελικά αυτά τα σκαλοπάτια θα κανω καταγγελία στον δήμο Αθηνών . Πώς θα μάθω ποιος έχει την ευθύνη; Η πολεοδομία ενημερώνει; Την ευθύνη την έχει η πολεοδομία. Αλλά εξ'΄όσων βλέπω από την παλαιότητα του κτιρίου, είναι προγενέστερο του '70 και εκεί δεν πρόκειται να καταλογίσουν τίποτα στον ιδιοκτήτη, αυτά τα σκαλοπάτια προϋπήρχαν.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Οπότε το πιο πιθανό είναι να είναι σκατοδουλειά του δήμου. Αν ζητήσω διαπλάτυνση πεζοδρομίου θα χαθεί η μία λωρίδα παρκαρίσματος. Τέλεια. Θα παίρνω το καροτσάκι στην πλάτη . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα