Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στις 17/6/2019 στις 12:49 ΜΜ, vagstef είπε την είχα πει και γω σε έναν, τον σταμάτησα βασικά του λεω που πας? μου λέει γιατι τι είσαι τροχονόμος? το κλασικό... το ότι είμαι πεζός δεν του πέρασε απ το μυαλό. για να καταλάβεις για τι ανθρωπάκι μιλάμε. σε κάποια φαση του λέω θα φωνάξω την αστυνομία και τότε κατέβηκε απ το αμάξι και έβριζε κιόλας. δηλαδή όχι μόνο παρανομεί και μπορεί να σκοτώσει, σε βρίζει κι απο πάνω Ελληνική οδηγική (και όχι μόνο) παιδεία. Τι σου εκανε εντύπωση ακριβως;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Καλά οι απαντήσεις μερικών εδώ είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Και οκ χεστήκατε για το μωρό στο καρότσι γιατί μπορούμε να το κουβαλάμε στα χέρια μαζί με τις σακούλες από το σουπερμάρκετ. Επίσης μπορούμε να το παρατήσουμε και στο σπίτι μόνο του. Τους έρμους τους ανθρώπους σε αναπηρικό τι τους προτείνετε να κάνουν. Φυσικά και δε χωράνε να πάνε από τον δρόμο γιατί όταν περνάει και αμάξι απλά δε χωράνε. Από τα πεζοδρόμια δε χωράνε λόγω των παρκαρισμένων τενεκέδων, των σκαλοπατιών και των όπου να'ναι τοποθετημένων δέντρων. Μήπως να τους κλειδώσουμε στα σπίτια τους για να μην χαλιέστε μερικοί; Για να μπορείτε να απλώνετε τις σκαλοπατάρες σας μέχρι τον δρόμο; Για να παρκάρετε τα μηχανάκια πάνω στο πεζοδρόμιο,μην τυχόν και δεν τα βλέπετε από το μπαλκόνι σας; 4 4
AtiX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Δεν διαβασα τα προηγουμενα σχολια αλλα η νομοθεσια οριζει ξεκαθαρα: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εξεχει της οικοδομικης γραμμης αποτελεί παραβαση η οποια και δεν νομιμοποιειται ουτε τακτοποιείται με κανένα νομο εως και σημερα (και δεν προβλεπεται να αλλαξει αυτο). Δεν υπαρχει κατι αλλο να πω και το λεω ως γνωστης περι τα σχετικα θεματα μηχανικος Θα σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως πχ στην περίπτωση του ts, που λόγο των προϋπάρχοντων κτιρίων και την δημιουργία μετά του δρόμου, τα πεζοδρόμια δεν έχουν καν τις σωστές διαστάσεις... Δεν είναι η μοναδική γειτονιά που έχει αυτό το πρόβλημα ούτε η Αθήνα η μοναδική πόλη στην γη με τέτοια πεζοδρόμια... Οι λύσεις ήταν δύο ή κατεδάφιση όλων των σπιτιών στην περιοχή και σχεδιασμός όλων των οικοπέδων με σωστούς όρους δόμησης ή δημιουργία ενός δρόμου ήπιας κυκλοφορίας και άρα μικρότερου πλάτους... μάντεψε τι διάλεξαν να κάνουν γιατί ήταν πιο εύκολο για τον κάθε δημόσιο υπάλληλο και δήμαρχο... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από AtiX
k_w_t Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γελιο νουμερο 2 Η φωτογραφια αυτη ειναι διπλα ακριβως απο supermarket.. Μπορειτε να μαντεψετε που οδηγουν τα σκαλοπατια ? Σε κεντρο βρεφικης και νηπιακης απασχολησης.....!!!!! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από k_w_t
Jophiel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Καλά οι απαντήσεις μερικών εδώ είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Και οκ χεστήκατε για το μωρό στο καρότσι γιατί μπορούμε να το κουβαλάμε στα χέρια μαζί με τις σακούλες από το σουπερμάρκετ. Επίσης μπορούμε να το παρατήσουμε και στο σπίτι μόνο του. Τους έρμους τους ανθρώπους σε αναπηρικό τι τους προτείνετε να κάνουν. Φυσικά και δε χωράνε να πάνε από τον δρόμο γιατί όταν περνάει και αμάξι απλά δε χωράνε. Από τα πεζοδρόμια δε χωράνε λόγω των παρκαρισμένων τενεκέδων, των σκαλοπατιών και των όπου να'ναι τοποθετημένων δέντρων. Μήπως να τους κλειδώσουμε στα σπίτια τους για να μην χαλιέστε μερικοί; Για να μπορείτε να απλώνετε τις σκαλοπατάρες σας μέχρι τον δρόμο; Για να παρκάρετε τα μηχανάκια πάνω στο πεζοδρόμιο,μην τυχόν και δεν τα βλέπετε από το μπαλκόνι σας; Συνοπτικά είδα τις εξής απαντήσεις: "Χεστήκ@με, εγώ να βολεύομαι" (παρταλισμός) "Δε με νοιαζει, ο νόμος με καλύπτει" (στ@ρχιδισμός) "Να μη βγαίνετε στο δρόμο" (φασισμός) ... ωραία πράγματα.... Δεν είναι να απορείς που η Αθήνα είναι παραγκούπολη... Το πιο άσχημο και λυπηρό δεν είναι η εικόνα της πόλης, αλλά η φιλοσοφία των κατοίκων... Έχουμε γίνει, τελικά, τόσο σκληροί; Δε μας νοιάζει τίποτα; Μας έχουν καταντήσει τόσοπολύ απάνθρωπους η ζωή στις σύγχρονες πόλεις;... Με θλίβει βαθύτατα να διαβάζω τέτοιες απόψεις... Υπάρχουν και άνθρωποι, απλά είναι λίγοι τελικά... 7 λεπτά πριν, k_w_t είπε Γελιο νουμερο 2 Η φωτογραφια αυτη ειναι διπλα ακριβως απο supermarket.. Μπορειτε να μαντεψετε που οδηγουν τα σκαλοπατια ? Σε κεντρο βρεφικης απασχολησης.....!!!!! Αυτό που καταλήγει λογικά; Ότι το κέντρο αυτό ενοικίασε ένα κτίριο που έχει κατασκευαστεί με λάθος λογική. Τις προάλες οδηγούσα και μπροστά μου είχα ένα περιπολικό για μια διαδρομή 30 χλμ περίπου. Διαπίστωσα ότι έκανε πάνω από 30 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. πάτησε διπλή γραμμή 18 φορές, δεν τήρησε όρια ταχύτητας κ.α. Άρα διακιολογούμαι να βγω στο δρόμο και να κάνω ότι θέλω, έτσι;... Ωραία λογική... 1
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατά 99% και είναι λάθος του πολεοδομικού σχεδιασμού και όχι του ιδιοκτήτη. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχτισαν πάνω στο πεζοδρόμιο. Το πεζοδρόμιο χτίστηκε πάνω στα σπίτια τους! Πιθανόν να ήταν μια μονοκατοικία πριν από 60 χρόνια και τώρα έγινε ένας πυκνός οικισμός. Ειδικά η πρώτη φωτογραφία είναι για γέλια. Πήγε ο δήμος σε πεζοδρόμιο 50εκ και έβαλε και δέντρο Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από The_Judas 1
k_w_t Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Jophiel είπε Αυτό που καταλήγει λογικά; Ότι το κέντρο αυτό ενοικίασε ένα κτίριο που έχει κατασκευαστεί με λάθος λογική. Δεν καταληγει καπου λογικα... Ειναι απλα για γελια και για κλαμματα...
Jophiel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, AtiX είπε Θα σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως πχ στην περίπτωση του ts, που λόγο των προϋπάρχοντων κτιρίων και την δημιουργία μετά του δρόμου, τα πεζοδρόμια δεν έχουν καν τις σωστές διαστάσεις... Δεν είναι η μοναδική γειτονιά που έχει αυτό το πρόβλημα ούτε η Αθήνα η μοναδική πόλη στην γη με τέτοια πεζοδρόμια... Οι λύσεις ήταν δύο ή κατεδάφιση όλων των σπιτιών στην περιοχή και σχεδιασμός όλων των οικοπέδων με σωστούς όρους δόμησης ή δημιουργία ενός δρόμου ήπιας κυκλοφορίας και άρα μικρότερου πλάτους... μάντεψε τι διάλεξαν να κάνουν γιατί ήταν πιο εύκολο για τον κάθε δημόσιο υπάλληλο και δήμαρχο... 'Αρα η σωστή απόφαση είναι "γ@μα τους ανάπηρους, ο νόμος σε καλύπτει...". Ευχαριστούμε για το μήνυμα ανθρωπιάς... Δε σε κατηγορώ προσωπικά. Αλλά σαν πολίτης μιας δημοκρατικής χώρας δε πρέπει να υποστηρίζεις ίσες ευκαιρίες στη ζωή για όλους; Αν ναι, τότε πες μου : που θα πάει πχ ένας ανάπηρος στα πεζοδρόμια της Αθήνας; Θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο επειδή μπορείς να περνάς από τέτοια πεζοδρόμια; Εμένα με θλίβει και με εξοργίζει η ιδέα του να ήμουν σε καροτσάκι και να ήθελα να βγω μια βόλτα στη γειτονιά μου χωρίς κινδυνεύσω να με πατήσουν διερχόμενα οχήματα. 12 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δεν καταληγει καπου λογικα... Ειναι απλα για γελια και για κλαμματα... Δεν είναι. Ξαναγράφω: ενοικίασε το κτίριο με αυτή την κατασκευή. Δεν το έφτιαξε έτσι. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Jophiel
SeNNinhA Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Φανταζομαι να γνωριζεις επισης οτι οι πολεοδομικοι νομοι δεν ισχυουν αναδρομικα..... Απλα να θυμισω οτι προ ΓΟΚ 1973 δεν θεωρειται παρανομο οτιδηποτε απ αυτα. Μιας και εγω διαβαζω την νομοθεσια, να παραθέσω λοιπον και την σχετικη παραγραφο του ΓΟΚ ‘55 (σαφεστατα και τα κτηρια δεν ειναι παλαιοτερα του 1955 εκτος απο ελαχιστα): «Εξωτερικαί βαθμίδες επί κοινοχρήστων χώρων. Άρθρον 35. 1. Αι ανιουσαι βαθμίδες των εισόδων των οικοδομών δεν ρέπι να προεξέχουν επί του χώρου του πεζοδρομίου πλέον των 0,15 μέτρου από της κυρίας επιφανείας της προσόψεως (ΣΧ. 80). Εντός του αυτού ορίου επιβάλλεται να τοποθετούνται και τα τυχόν επί του πεζοδρομίου εξαρτήματα καθαρισμού των υποδημάτων.Εις οικοδομάς τοποθετουμένας οικειοθελώς εσώτερον της ρυμοτομικής γραμμής επιτρέπεται η επέκτασις των βαθμίδων μέχρι της ρυμοτομικής γραμμής , αλλά μόνον εφ όσον κατά την κρίσιν της Αρχής δεν δημιουργείται εκ τούτου κίνδυνος δια το κοινόν εκ της τυχόν ελευθέρας χρησιμοποιήσεως του μεταξύ της οικοδομικής και της ρυμοτομικής γραμμής χώρου ως κοινοχρήστου. Εις ειδικά κτίρια ελευθέρως ανεγειρόμενα επί τμημάτων ευρέων κοινοχρήστων χώρων δύνανται να επιτρέπονται παρά της αρμοδίας Αρχής και μεγαλύτεραι προεξοχαί ανιουσών βαθμίδων. 2. Εγκαταστάσεις κατιουσών βαθμίδων των οικοδομών επί κοινοχρήστου χώρου απαγορεύονται. Η πρώτη ή το πολύ ή δευτέρα κατιούσα βαθμίς εφ όσον η έναρξις της κατιούσης κλίμακος γίνεται εις απόστασιν μικροτέραν των 0,30 μέτρου εσώτερον της ρυμοτομικής γραμμής, πρέπει να διαμορφουται εις πλατύσκαλον με πλάτος τουλάχιστον 0,60 (Σχ.81). Εις περίπτωσιν τοποθετήσεως της οικοδομής εσώτερον της ρυμοτομικής γραμμής και εφ όσον ο μεταξύ της ρυμοτομικής γραμμής και της οικοδομής χώρος παραμένει απερίφρακτος η εγκατάστασις επί του χώρου τούτου βαθμίδων δύναται να γίνη μόνον κατόπιν εγκρίσεως της Αρχής, προκρινούσης την ασφαλεστέραν δια το κυκλοφορούν κοινόν διάταξιν αυτών,και υπό τον όρον της τοποθετήσεως καταλλήλου προστατευτικού κιγκλιδώματος περί αυτάς. Εις πάσαν περίπτωσιν εγκαταστάσεως κατιουσών βαθμίδων επί κοινοχρήστων χώρων (π.χ. κάθοδοι υπογείων σιδηροδρόμων, υπόγεια μεμονωμένων κτιρίων επί ευρέων κοινοχρήστων χώρων ή επί αυλών συγκεντρώσεως και κυκλοφορίας του κοινού κ.λπ.) πρέπει αύται να διατάσσονται κατά τον ασφαλέστερον δια την κυκλοφορίαν του κοινού τρόπον, και να περιβάλλονται καταλλήλως διαπροστατευτικου στηθαίου ή κιγκλιδώματος. 3. Απαγορεύονται οιαιδήποτε οπαί, προεξοχαί ή ανωμαλίαι ως και εγκατάστασις οιονδήποτε τυχόν εξαρτημάτων επί των πεζοδρομίων ή των όψεων των οικοδομών ή των περιφραγμάτων.» Νομιζω οτι ειναι σαφεστατο οτι δεν επιτρεποταν ποτε μπαλκονια και σκαλοπατια στα πεζοδρομια. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από SeNNinhA 2 1
Jophiel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, The_Judas είπε Κατά 99% και είναι λάθος του πολεοδομικού σχεδιασμού και όχι του ιδιοκτήτη. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχτισαν πάνω στο πεζοδρόμιο. Το πεζοδρόμιο χτίστηκε πάνω στα σπίτια τους! Πιθανόν να ήταν μια μονοκατοικία πριν από 60 χρόνια και τώρα έγινε ένας πυκνός οικισμός. Ειδικά η πρώτη φωτογραφία είναι για γέλια. Πήγε ο δήμος σε πεζοδρόμιο 50εκ και έβαλε και δέντρο Το 1800, προφανώς και οι δρόμοι ήταν στενοί γιατί δεν υπήρχαν αυτοκίνητα. Όταν χτίζονταν η πόλη θα έπρεπε να γίνουν πιο μεγάλοι για να υποστηρίζουν τον όγκο της κίνησης των οχημάτων ΚΑΙ των πεζών. Άρα, όλα αυτά θα έπρεπε να τροποποιηθούν και να γκρεμιστούν από τότε. Σήμερα είναι απαραδεκτο το ότι υπάρχουν... Ο δρόμος γίνεται για το δημόσιο συμφέρον, το οποίο προηγείται πάντοτε του ιδιωτικού. Απλά, κάποιοι το έκαναν για να μη τους φάει ο δρόμος το σπίτι. Χέστηκ@ν για το δημόσιο συμφέρον.... Ζούμε σε μία κοινωνία που θεωρεί τον νομοταγή ρουφιάνο και μ@λάκα, τον παράνομο έξυπνο και μάγκα, αυτόν που τον νοιάζει η κοινωνία ανακατώστρα και τη φοροδιαφυγή εθνικό καθήκον.... Τί πρόοδο να περιμένει κανείς;... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Jophiel 1
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Εγώ να το δεχτώ ότι πριν 60-70 χρόνια δεν υπήρχε ούτε δρόμος ούτε πεζοδρόμιο. Αυτός όμως που πήγε και έχτισε τα σκαλοπάτια του πιο έξω από το οικόπεδό του τι είναι? Νόμιμος? Που σίγουρα το έκανε για να μην χάσει χώρο από το σπίτι του οπότε καθαρά από πονηριά και ιδίον όφελος Για το γελοίο θέμα των δέντρων δεν το συζητάω καν. Έχουμε πεζοδρόμιο πλάτους 80cm με δέντρο στην μέση οπότε μένει χώρος 35cm από κάθε πλευρά για να περάσεις. Αναπηρικά κλπ δεν χωράνε έτσι και αλλιώς, αυτό το ξεγράφουμε, να πάνε να γαμηθούνε ξερωγώ, να μείνουν σπίτι ή να κατέβουν στον δρόμο (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την παρακώλυση της κυκλοφορίας) χώρια που επειδή τα αμάξια παρκάρουν κοντά το ένα στο άλλο δεν μπορεί καν να βρει άνοιγμα να κατέβει στο πεζοδρόμιο. Σε αυτόν τον χώρο των 35cm λοιπόν που απομένει, άμα έρθει ένα αμάξι και παρκάρει σύριζα στο πεζοδρόμιο και τύχει ο καθρέφτης να είναι στο ίδιο σημείο με το δέντρο(ακόμα και κλειστός!), τότε το άνοιγμα που μένει πάει κάτω από 30cm και εκεί δεν μπορεί να περάσει ούτε ένας νορμάλ άνθρωπος αν δεν ρουφήξει την κοιλιά και με το πλάι. Χώρια που τα περισσότερα δέντρα δεν προσφέρουν τίποτα εξαρχής γιατί είναι φυλλοβόλα ενώ συχνά λερώνουν και το σύμπαν με τους σάπιους καρπούς τους. Γελοιότητες 2 1
Jophiel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ να το δεχτώ ότι πριν 60-70 χρόνια δεν υπήρχε ούτε δρόμος ούτε πεζοδρόμιο. Αυτός όμως που πήγε και έχτισε τα σκαλοπάτια του πιο έξω από το οικόπεδό του τι είναι? Νόμιμος? Που σίγουρα το έκανε για να μην χάσει χώρο από το σπίτι του οπότε καθαρά από πονηριά και ιδίον όφελος Τα τμ, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα, είχαν μεγάλη εμπορική αξία κάποτε. Φυσικά και οι περισσότεροι δε θα έχαναν αυτή την ευκαιρία. Οι υπολοιποι δεν τους έκαναν καταγγελία για διάφορους λόγους (μη τους πουν ρουφιάνους, μην έχουν αντίποινα κτλ) και φτάσαμε σε μια κατάσταση που τελικά η πόλεις φαντάζουν πιο απάνθρωπες από ποτέ. Όλα αυτά λόγω λανθασμένης φιλοσοφίας και παιδείας... Τις πριναπό 7-8 μήνες, ένας αδελφός του πεθερού μου, διαμαρτύρονταν επειδή του έκοψαν κλίση σε πάρκινγκ νοσοσκομείου, γιατί είχε παρκάρει σε θέση για αναπηρο... Το παρκινγκ αυτό έχει δυναμικότητα 300+ θέσεων παρκαρίσματος, αλλά καμία από τις άδειες θέσεις δεν ήταν δίπλα ακριβώς στην είσοδο που ήθελε αυτός... Του είπα "καλά σου έκαναν και να μη ξαναπαρκάρεις σε θέση για ανάπηρο"... Το πιο τραγικό είναι ότιτο νοσοκομείο έχει έναν security για να φιλάει αυτές τις θέσεις και κάθε λίγο και λιγάκι έρχονται και παρκάρουν... ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.... 1
AtiX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ να το δεχτώ ότι πριν 60-70 χρόνια δεν υπήρχε ούτε δρόμος ούτε πεζοδρόμιο. Αυτός όμως που πήγε και έχτισε τα σκαλοπάτια του πιο έξω από το οικόπεδό του τι είναι? Νόμιμος? Που σίγουρα το έκανε για να μην χάσει χώρο από το σπίτι του οπότε καθαρά από πονηριά και ιδίον όφελος Εδώ είναι που γίνετε από όλους η παρεξήγηση... Αυτός δεν έχτισε κάτι μετά... Εκεί ήταν η σκάλα μέσα στο οικόπεδο του που κάποια στιγμή απλά πέρασε ο δρόμος και του πήρε κομμάτι... οπότε η λύση θα ήταν να γκρεμίσουν την σκάλα και ο άλλος να μην έχει πρόσβαση στο σπίτι του... λογικό??? Όχι... 18 λεπτά πριν, Jophiel είπε 'Αρα η σωστή απόφαση είναι "γ@μα τους ανάπηρους, ο νόμος σε καλύπτει...". Ευχαριστούμε για το μήνυμα ανθρωπιάς... Δε σε κατηγορώ προσωπικά. Αλλά σαν πολίτης μιας δημοκρατικής χώρας δε πρέπει να υποστηρίζεις ίσες ευκαιρίες στη ζωή για όλους; Αν ναι, τότε πες μου : που θα πάει πχ ένας ανάπηρος στα πεζοδρόμια της Αθήνας; Θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο επειδή μπορείς να περνάς από τέτοια πεζοδρόμια; Εμένα με θλίβει και με εξοργίζει η ιδέα του να ήμουν σε καροτσάκι και να ήθελα να βγω μια βόλτα στη γειτονιά μου χωρίς κινδυνεύσω να με πατήσουν διερχόμενα οχήματα. Δεν είναι. Ξαναγράφω: ενοικίασε το κτίριο με αυτή την κατασκευή. Δεν το έφτιαξε έτσι. Μακάρι να είχα να σου απαντήσω κάτι που θα το καταλάβαινες έστω και με την δεύτερη... δυστυχώς όμως άλλο λέω και άλλο καταλαβαίνεις... hint μίλησα για ήπιο δρόμο κυκλοφορίας... 2
Jophiel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Εδώ είναι που γίνετε από όλους η παρεξήγηση... Αυτός δεν έχτισε κάτι μετά... Εκεί ήταν η σκάλα μέσα στο οικόπεδο του που κάποια στιγμή απλά πέρασε ο δρόμος και του πήρε κομμάτι... οπότε η λύση θα ήταν να γκρεμίσουν την σκάλα και ο άλλος να μην έχει πρόσβαση στο σπίτι του... λογικό??? Όχι... Μακάρι να είχα να σου απαντήσω κάτι που θα το καταλάβαινες έστω και με την δεύτερη... δυστυχώς όμως άλλο λέω και άλλο καταλαβαίνεις... hint μίλησα για ήπιο δρόμο κυκλοφορίας... Σε ΚΑΘΕ δρόμο έχουν δικαίωμα να διέρχονται οι ανάπηροι. Όπου μπορείς να περπατήσεις εσύ, πρέπει να περνάνε και αυτοί. Κάνω λάθος; Κάτι δεν κατάλαβα; Εξηγησέ μου και αν έχεις δίκιο θα σου πω και συγνώμη. Δεν το γράφω κοροϊδευτικα. Το εννοώ. Σου ξαναλέω: δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Ο @SeNNinhA παράθεσε, παράθεσε παραπάνω, το νόμο, που δηλώνει σαφώς ότι τέτοιες κατασκευές ΔΕΝ επιτρέπονται. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Jophiel
AtiX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Jophiel είπε Σε ΚΑΘΕ δρόμο έχουν δικαίωμα να διέρχονται οι ανάπηροι. Όπου μπορείς να περπατήσεις εσύ, πρέπει να περνάνε και αυτοί. Κάνω λάθος; Κάτι δεν κατάλαβα; Εξηγησέ μου και αν έχεις δίκιο θα σου πω και συγνώμη. Δεν το γράφω κοροϊδευτικα. Το εννοώ. Σου ξαναλέω: δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Ούτε και εγώ κάτι προσωπικό αλλά αν σε πάρω αλλά μπραστέτα και κάνουμε μια βόλτα σε αυτές τις γειτονιές θα δει ότι δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο αυτοί που έχουν κάνει αυτού του είδους τις παρανομίες... Αυτό γίνεται γιατί είναι λάθος ο σχεδιασμός του δρόμου... αντί για δρόμο κανονικής κυκλοφορίας θα πρέπει να έχει ήπιας... Δεν δικαιολογώ τους εξαναγκασμού παραβάτες, απλά τους καταλαβαίνω όπως και ουσιαστικά και ο πολεοδομικός κανονισμός και δεν τους αναγκάζει να γκρεμίσουν τα σπίτια τους για να έχουν κανονική είσοδο... Επίσης, γενικα, σας παρακαλώ σταματήστε να επικαλείστε τους ΑΜΕΑ γιατί στο συγκεκριμένο παράδειγμα και σκαλοπάτια να μην υπήρχαν, υπάρχουν δένδρα και κακοτεχνίες στο κράσπεδο, όχι να τους θυμόμαστε μόνο όταν μας συμφέρει για για ότι μας συμφέρει... επίκληση στο συναίσθημα έτσι για το θεαθήναι όλοι μπορούν να κάνουν... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από AtiX 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα