gkar206 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω για το αυτοκίνητο είτε από Ελλάδα είτε εξωτερικό. Να έχει, Gps, touchscreen, Bluetooth, πάνω από 8" οθόνη, τουλάχιστον 2gb ram, καλό επεξεργαστή ,3g η 4g η έστω wi-fi, Android και γενικά να μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές από το play store. Μέχρι 200 ευρώ παίζει να βρω κάτι η πρέπει να ανέβω; Κάποια πρόταση; Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Οθονη πανω απο 8 ιντσες ειναι δυσκοοο να βρεις αλλα δεν νομιζω και να χρειαζεται .Με 8 εισαι μια χαρα . Μαλλον πρεπει να ανεβεις λιγο σε τιμη απο οτι βλεπω για Ελλαδα τουλαχιστον . Να βρεις και εγκαταστατη που ξερει . Θελεις αναδιπλουμενη ή οχι ? Εφαρμογες απο play για ποιο λογο ? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano
gkar206 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 50 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οθονη πανω απο 8 ιντσες ειναι δυσκοοο να βρεις αλλα δεν νομιζω και να χρειαζεται .Με 8 εισαι μια χαρα . Μαλλον πρεπει να ανεβεις λιγο σε τιμη απο οτι βλεπω για Ελλαδα τουλαχιστον . Να βρεις και εγκαταστατη που ξερει . Θελεις αναδιπλουμενη ή οχι ? Εφαρμογες απο play για ποιο λογο ? Καλησπέρα. Έχεις κάποιο να μου προτείνεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Ρωτα σε Καλογεροπουλο που κανει και εγκατασταση https://kalogeropoulos.gr/
giwfys Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Φιλε εδω εισαι https://www.eonon.co.uk/Android-Car-Stereo/2-Din-Car-Stereo/Android-9-Pie-2GB-RAM-Quad-Core-Processor-2-DIN-Head-Unit-Support-Bluetooth-Navigation.html Ειναι το καλυτερο απο οσα εχω ψαξει Συν οτι για σημερα ειδικα εχει πολυ καλη εκπτωση (η αρχικη οντως ειναι 259 λιρες). Συν οτι παιρνεις και 2 δωρα πχ καμερα οπισθοπορειας και dash cam
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πόσο σου στοίχισε; Τοποθέτηση; Οι εφαρμογες οπως οι χαρτες google , gmail κλπ πως δουλευουν ? Θελει καρτα sim ? Μενου ελληνικο ? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano
dpolal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Για οχήματα με την κλασσική 1Din θέση πάντως υπάρχει μία φθηνή λύση από την Pionner. To https://www.skroutz.gr/s/16024322/Pioneer-SPH-10BT.html Που ουσιαστικά συνδέει το κινητό που έχουμε με τα ηχεία του αυτοκινήτου λειυουργώντας περίπου σαν ΒΤ ενισχυτής.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Ενα μεγαλο προβλημα με αυτα τα bluetooth ειναι οτι δεν αναγνωριζουν ελληνικα γραμματα ειδικα αν η επαφη ειναι γραμμενη και με πεζα. Μονο μια Kenwood 8022BT που ειχα δεν ειχε προβλημα .
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δεν ξέρω για ποιο λόγο κλείδωσε το νήμα με τα 2 DIN, ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω μια πηγή 2 DIN με Android 9.0 και επειδή θα ταξιδέψω την άλλη βδομάδα και γενικά θα είμαι αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο, ψάχνω τους τρόπους να έχω ad free YouTube. Μία περίπτωση είναι να δοκιμάσω το 1 month trial του YouTube Premium, που λέει ότι δεν έχει διαφημίσεις. Υπάρχει άλλη επιλογή, πιο μόνιμη;
Phoenix7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν ξέρω για ποιο λόγο κλείδωσε το νήμα με τα 2 DIN, ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω μια πηγή 2 DIN με Android 9.0 και επειδή θα ταξιδέψω την άλλη βδομάδα και γενικά θα είμαι αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο, ψάχνω τους τρόπους να έχω ad free YouTube. Μία περίπτωση είναι να δοκιμάσω το 1 month trial του YouTube Premium, που λέει ότι δεν έχει διαφημίσεις. Υπάρχει άλλη επιλογή, πιο μόνιμη; YouTube Vanced, ή απλά ένα Spotify
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα