Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα cafe bar και θα ήθελα να τοποθετήσω μια μεγάλη οθόνη ή προτζέκτορα για προβολή μουσικών video clips, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο που να παίζει μουσικά κλιπάκια; Όχι τύπου mad tv ή youtube όμως. Ίσως κάποια συνδρομητική υπηρεσία;

Δημοσ.

Μ αρέσει πολύ η ποίηση.Πολλες φορές κάθομαι μόνος μου και γράφω ποιήματα.Δεν το ήξερα πάντως πως θα γινόμουν και ποιητής...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ntguitar είπε

Μ αρέσει πολύ η ποίηση.Πολλες φορές κάθομαι μόνος μου και γράφω ποιήματα.Δεν το ήξερα πάντως πως θα γινόμουν και ποιητής...

Είσαι καλά;

• Confused 1
Δημοσ.

Γιατί δε βάζεις ένα δορυφορικό πιάτο και receiver; Θα μπορείς να βάζεις διάφορα μουσικά κανάλια ανάλογα με την ώρα. Από πρόγραμμα, πέρα από youtube δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/6/2019 στις 3:00 ΜΜ, Georgetlff είπε

Έχω ένα cafe bar και θα ήθελα να τοποθετήσω μια μεγάλη οθόνη ή προτζέκτορα για προβολή μουσικών video clips, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο που να παίζει μουσικά κλιπάκια; Όχι τύπου mad tv ή youtube όμως. Ίσως κάποια συνδρομητική υπηρεσία;

Πριν προχωρήσεις σε αυτό, θα πρέπει να κοιτάξεις την άδεια που χρειάζεται να έχεις. 

Δεν μπορείς να προβάλεις έτσι απλά περιεχόμενο άλλων στο μαγαζί σου. 

Δημοσ.
Στις 21/6/2019 στις 12:57 ΜΜ, Salecon είπε

Πριν προχωρήσεις σε αυτό, θα πρέπει να κοιτάξεις την άδεια που χρειάζεται να έχεις. 

Δεν μπορείς να προβάλεις έτσι απλά περιεχόμενο άλλων στο μαγαζί σου. 

Εννοείται ότι θα έχω τις κατάλληλες άδειες που χρειάζονται για τα δικαιώματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...