Προς το περιεχόμενο

AIR CONDITION MIDEA (395€) MA-12NXD0 BLANC 2019 WIFI R32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 395€

https://www.e-shop.gr/air-condition-midea-ma-12nxd0-blanc-2019-wifi-r32-p-HAP.002519

Σκρουτζ από 450€.

Δεν ξέρω τι λέει σαν μηχάνημα παρόλα που φαίνονται καλές οι προδιαγραφές και η εταιρεία είναι από τις σχετικά γνωστές.

Επεξ/σία από drade
Δημοσ.

τέτοιας κατηγορίας inverter έχει το leroy-merlin με 249ευρώ. 

με 10ευρώ από Κινα ή 35ευρώ από leroy αγοράζετε και το usb-wifi για α/c

• Confused 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Γνωρίζει ποιο Usb wifi απο κίνα ειναι συμβατο με τα AC του leroy?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω (να μην σε πάρω στο λαιμό μου για κάτι που δεν είμαι σίγουρος)  , όταν το έψαξα πριν λίγους μήνες βρήκα πολλά με 10ευρώ αλλά τελικά αποφάσισα να αγοράσω για σιγουριά από το λερου το δικό του με 35ευρώ.  Πάντως μέσα στα σχόλια λένε ότι δεν υπάρχουν ασυμβατότητες αλλά εγώ δεν το ρίσκαρα.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

δεν ξέρω (να μην σε πάρω στο λαιμό μου για κάτι που δεν είμαι σίγουρος)  , όταν το έψαξα πριν λίγους μήνες βρήκα πολλά με 10ευρώ αλλά τελικά αποφάσισα να αγοράσω για σιγουριά από το λερου το δικό του με 35ευρώ.  Πάντως μέσα στα σχόλια λένε ότι δεν υπάρχουν ασυμβατότητες αλλά εγώ δεν το ρίσκαρα.

Εντελώς off topic με μόνο σκοπό την παραπληροφόρηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

Παντελώς λάθος η εκτίμηση σου, τα midea ειναι επώνυμα και δυνατά vfm μηχανήματά και εσύ συγκρίνες με Aqua, Intercool και λοιπά φασόν κινέζικα 'ξαδερφάκια'

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν νομίζω να αξίζει και να θεωρηθεί ως προσφορά. 

Την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα αυτό από κοτσοβολο με δωρεάν μεταφορικά και εγκατάσταση στα 349€

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198527-general electric-ges-nmg35-prime

Οπότε για μένα οποίος θέλει ένα καλύτερο deal κ δεν θελει εδώ κ τώρα απλά να προσπεράσει. 

Δημοσ.

Τώρα αν εννοούμε ότι το μεν είναι κινέζικο με αντιπροσωπία ελληνική και το άλλο είναι κινέζικο που το φέρνει κατα παραγγελία κατευθείαν το LEROY και σου καλύπτει και την εγγύηση και αυτό αξίζει να το πληρώσεις σε τιμή "γιαπωνέζικου" , πάω πάσο. Πλήρωσε το σαν mitsubishi σε "τιμή ευκαιρίας"!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Τι εννοείς τέτοιας κατηγορίας inverter; Άμα δεν γνωρίζεις κάτι καλύτερα να μην λες ότι σου έρχεται στο κεφάλι. Έχεις δει πολλά Inverter Quattro στα leory-merlin;

Τα MIDEA είναι κορυφαία μηχανήματα πολύ προσεγμένα και με εγγύηση στα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν κάποια στιγμή από Fujitsu.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...