Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

Τέτοιες ελληναραδικες συμπεριφορές ωθούν την κάθε Aegean να ζυγίζει κάθε εβδομάδα τους υπαλλήλους τους.

Προσωπικά δεν εχω κανένα θέμα με την εμφάνιση των αεροσυνοδών απλά, καλώς ή κακώς, όπως ξέρουμε έχει καθιερωθεί το στερεότυπο οι γυναίκες αεροσυνοδοί να είναι τύπου "μοντέλα" σε ολες τις αεροπορικές ανα τον κόσμο, οπότε προφανώς όταν βλέπεις κάτι αρκετά διαφορετικό σε ενα τέτοιο "κλειστό εμφανισιακά" επάγγελμα θεωρώ λογικό να σχολιαστεί απο τον περίγυρο.

Ακόμα κι εγω που δεν το σχολίασα φανερά, αυθόρμητα το σκέφτηκα έστω και απο μέσα μου.

Πάντως απο το παραπάνω φαίνεται η Aegean οτι δεν ζυγίζει και τόσο συχνά ή αυστηρά και καλά κάνει μιας και θεωρητικά δικαίωμα για εργασία έχουν όλοι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Προσωπικά δεν εχω κανένα θέμα με την εμφάνιση των αεροσυνοδών απλά, καλώς ή κακώς, όπως ξέρουμε έχει καθιερωθεί το στερεότυπο οι γυναίκες αεροσυνοδοί να είναι τύπου "μοντέλα" σε ολες τις αεροπορικές ανα τον κόσμο, οπότε προφανώς όταν βλέπεις κάτι αρκετά διαφορετικό σε ενα τέτοιο "κλειστό εμφανισιακά" επάγγελμα θεωρώ λογικό να σχολιαστεί απο τον περίγυρο.

Ακόμα κι εγω που δεν το σχολίασα φανερά, αυθόρμητα το σκέφτηκα έστω και απο μέσα μου.

Πάντως απο το παραπάνω φαίνεται η Aegean οτι δεν ζυγίζει και τόσο συχνά ή αυστηρά και καλά κάνει μιας και θεωρητικά δικαίωμα για εργασία έχουν όλοι.

Δεν ισχυει σχεδον τιποτα απο οσα γραφεις αν μιλαμε για το ιδιο επαγγελμα (αυτο της αεροσυνοδου).

Ουτε κλειστο εμφανισιακα ειναι, ουτε μοντελες ειναι, ουτε οι εταιρειες προσλαμβανουν παντα μοντελες.

Οτι για ευνοητους λογους (που δεν εχουν να κανουν με το να προσελκυουν πελατες με την ομορφια ) προτιμουν ανθρωπους με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ειναι κατι που ισχυει σε ολα τα επαγγελματα.

Σε οτι αφορα την ομορφια αυτη καθεαυτη, ειναι παντα προτερημα αλλα δεν αρκει σε καμια περιπτωση. Και φυσικα το επαγγελμα δεν ειναι κλειστο για τους "μη ομορφους", εξ'ου και το προηγουμενο σου σχολιο. Κι επειδη εχω πεταξει αρκετα και με πολλες εταιρειες, κι επειδη τυχαινει να εχω κυκλο αεροσυνοδων στην παρεα, γενικως, οτι εγραψες κινειται μεταξυ φημων και ημιμαθειας.

Επεξ/σία από BackFromHell
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
23 ώρες πριν, jerry banana είπε

Τελικά για μισθούς κανείς δεν έγραψε . Θα σου πω εγώ . Μηχανικός 700 πρώτος με εμπειρία και χρόνια 1500

κι έχει ακόμα μηχανικούς με τέτοιους μισθούς???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

ε ρε φίλε τόσα δίνει η χωρα γενικα. Και αλλες εταιρειες μικροτερες. Εντωμεταξυ υπαρχει μεγαλο ταμπου δεν τα συζητανε . Αλλα γενικα φτανουν με χρονια προυπηρεσιας τα 1500. Και ισως και παραπανω αναλογα τι θεση κλπ.

ΥΓ Tα 700 είναι για μηχανικό πχ ακριβως μετά απο σχολή . Αλλα και πάλι ναι είνια λίγα. Ειδικά εάν έχεις ενοίκιο κλπ. Γενικά όμως σαν πρώτος μπορεί να είναι και μέχρι 800.

γενικά σε αυτά τα επαγγέλματα είτε μηχανικών είτε πιλότων γιαυτο πο περισσότεροι κοιτανε έξω . 

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 8:54 ΜΜ, jerry banana είπε

Τελικά για μισθούς κανείς δεν έγραψε . Θα σου πω εγώ . Μηχανικός 700 πρώτος με εμπειρία και χρόνια 1500

700€ με τι καθήκοντα; έχει τύπο ή είναι βοηθός; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

700€ με τι καθήκοντα; έχει τύπο ή είναι βοηθός; 

για να γράφω πρώτος μιλάω για μηχανικό που ξεκινάει τη καριέρα του σαν Β1 

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...