Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, έχει κάποιος εργασιακή εμπειρία στην Aegean airlines;; 

Εάν ναι θα θελα να μάθω συνθήκες εργασίας, μισθό, απαιτήσεις.. Μπαίνεις εύκολα η παίζει μόνο μέσο; Έχω ακούσει ότι τα κριτήρια είναι λίγο αυστηρά , ισχυει;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε ξέρω,  απορώ όμως.  Τι θέση; Και ο πιλότος στην ίδια εταιρεία με τον αποθηκαριο δουλεύει,  που να ξέρουν να σου απαντήσουν,  να μυρίσουμε τα δάχτυλα μας;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε

Δε ξέρω,  απορώ όμως.  Τι θέση; Και ο πιλότος στην ίδια εταιρεία με τον αποθηκαριο δουλεύει,  που να ξέρουν να σου απαντήσουν,  να μυρίσουμε τα δάχτυλα μας;

Παραβλέπω την ειρωνεία (παρ' όλο που εν μέρει έχεις δίκιο)

Με ενδιαφέρει το τμήμα crew control. Αλλά θα ήθελα να μάθω και μια γενικότερη εικόνα για την εταιρεία Πχ εάν πληρώνει στην ώρα της, αξιοπιστία κλπ καθώς, το συγκεκριμένο τμήμα είναι λίγο εξειδικευμένο και δύσκολα θα υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει.

Δημοσ.

Καθε φορα που η Ryanair βγαζει προσφορες, πλακωνουν ολα τα τρολ και χαλανε το θεμα, λεγοντας τι καλη εταιρεια ειναι η Aegean. Αρα κατι θα ξερουν. Καλη εταιρεια λοιπον συμφωνα με τους φωστηρες

Δημοσ.

Bump στο θέμα μιας και χτες/σήμερα πέτυχα τις παρακάτω αγγελίες για όσους έχουν τις προϋποθέσεις και ψάχνονται.

https://www.jobs.net/jobs/aegeanair/en-gb/job/Greece/Senior-Network-Administrator/J3N4SZ6VM6M8DSV27CR/

https://www.jobs.net/jobs/aegeanair/en-gb/job/Greece/Digital-Performance-Coordinator/J3M7TD77MGR0LNKS2WB/

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα, οι μισθοι ειναι οριακα πανω απο αυτους που δινει η πλειοψηφια των επιχειρησεων για αντιστοιχες θεσεις. Μιλωντας παντα για εδαφος.

Για cabin crew πριν καμια 3ετια που ειχα ακουσει, oι αποδοχες μου φανηκαν αρκετα χαμηλες, αν και σε συγκριση με αλλες ελληνικες αεροπορικες ή ξενες low cost, ειναι καλυτερα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Speculoos είπε

Bump στο θέμα μιας και χτες/σήμερα πέτυχα τις παρακάτω αγγελίες για όσους έχουν τις προϋποθέσεις και ψάχνονται.

https://www.jobs.net/jobs/aegeanair/en-gb/job/Greece/Senior-Network-Administrator/J3N4SZ6VM6M8DSV27CR/

https://www.jobs.net/jobs/aegeanair/en-gb/job/Greece/Digital-Performance-Coordinator/J3M7TD77MGR0LNKS2WB/

Αρχικά σ ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Τις έχω δει αυτές τις αγγελίες στο site της Aegean αλλά δυστυχώς, δεν διαθέτω τα απαραίτητα προσόντα που ζητάνε.

5 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Γενικα, οι μισθοι ειναι οριακα πανω απο αυτους που δινει η πλειοψηφια των επιχειρησεων για αντιστοιχες θεσεις. Μιλωντας παντα για εδαφος.

Για cabin crew πριν καμια 3ετια που ειχα ακουσει, oι αποδοχες μου φανηκαν αρκετα χαμηλες, αν και σε συγκριση με αλλες ελληνικες αεροπορικες ή ξενες low cost, ειναι καλυτερα.

Ναι για τις απαιτήσεις και τα ωράρια στο  συγκεκριμένο τμήμα είναι χαμηλά! Είχα γνωστή η οποία έφυγε όταν τελείωσε η σύμβασή της. Κλασσικά, αναλώσιμα τα άτομα σ' αυτήν την ειδικότητα.

Επεξ/σία από Pigasos89
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2019 στις 10:43 ΜΜ, Pigasos89 είπε

Αρχικά σ ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Τις έχω δει αυτές τις αγγελίες στο site της Aegean αλλά δυστυχώς, δεν διαθέτω τα απαραίτητα προσόντα που ζητάνε.

Ναι για τις απαιτήσεις και τα ωράρια στο  συγκεκριμένο τμήμα είναι χαμηλά! Είχα γνωστή η οποία έφυγε όταν τελείωσε η σύμβασή της. Κλασσικά, αναλώσιμα τα άτομα σ' αυτήν την ειδικότητα.

γεια σου! μιας κ με ενδιαφερει η εταιρεια αυτη, θελω γνωμες παιδια απο οσους εχουν παει. επειδη ημουν τωρα με συμβαση για προμοσιον ρευματος γνωστης εταιρειας ως call center, κ επειδη εχω μια προυπηρεσια σε τηλεφωνικο κεντρο, οι μισθοι ποσο ειναι σε αυτη την εταιρεια ξερει καποιος; εγω πχ υπεγραψα για 487 κ επερνα 440€ καθαρα για 6 ωρο Δευτερα Σαββατο. 

Επεξ/σία από paraske
Δημοσ.

Εχω φίλη που δουλεύει και είναι απίστευτα δυσαρεστημένη. Τρομερή ορθοστασία και τρέξιμο , κυλιόμενο ωράριο σκότωμα σε σημείο μη μπορεί να κοιμηθεί σωστά, πολύ άγχος και εκνευρισμός κλπ. 

Ο μισθός χαμηλός σχετικά. Με σύμβαση όλα αυτά. 

Μία άλλη φίλη μόνιμη χρόνια, που δουλεύει σε γραφειο, μιλάει για μέτρια οργανωση και τάση να γίνει η εταιρεία low cost, αλλά καλύτερο μισθό και σταθερό ωράριο. 

Δημοσ.

Απο φίλη αεροσυνοδό, αξιόπιστο άτομο

• Τα λεφτά είναι καλά για την εποχή, δεν πέφτει κάτω απο τετραψήφιο στο χέρι 
  • Είναι πολύ κουραστικό επάγγελμα και σκέφτεται να το αφήσει
  • Πληρώνουν στην ώρα τους
  • Το middle management έχει υφάκι λες και δουλεύει στη giant του Γιαγκου Δράκου
  • Τα σωματικά όρια για το πλήρωμα καμπίνας είναι πολύ αυστηρά, κόβουν κοπέλες για ένα κιλό πάνω απο το όριο
  • Για τέτοιες θέσεις, προτιμούν συνήθως αναλώσιμους εργαζομένους μικρής ηλικίας, είχαν κόψει κοπέλα 31 ετών λόγω ηλικίας, κι εννοείται πολύς κόσμος είναι με σύμβαση γιατί η ζήτηση για πτήσεις είναι έντονα εποχική και πολλοί εργαζόμενοι χρειάζονται για το θερινό πρόγραμμα (1/3-31/10)
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Απο φίλη αεροσυνοδό, αξιόπιστο άτομο

•  
  • Τα σωματικά όρια για το πλήρωμα καμπίνας είναι πολύ αυστηρά, κόβουν κοπέλες για ένα κιλό πάνω απο το όριο
  •  

αν ισχυει στα χαρτια δεν ξερω αλλα σιγουρα εχει μπαμπατσικες & μπαμπατσικους ως πληρωμα η aegean.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mclein² είπε

αν ισχυει στα χαρτια δεν ξερω αλλα σιγουρα εχει μπαμπατσικες & μπαμπατσικους ως πληρωμα η aegean.

+1  σε ταξίδι εντός Ελλάδος προ μιας εβδομάδας η μια αεροσυνοδός ήταν εμφανώς μπαμπάτσικη και ιδιαίτερα μέτριας εμφάνισης (για αεροσυνοδός) που οχι μόνο μου έκανε εντύπωση αλλά σχολιάστηκε και απο τις γύρω σειρές κάποια στιγμή που πέρασε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/8/2019 στις 11:20 ΠΜ, mclein² είπε

Εγω πάλι που ταξιδεύω συχνά δεν έχω πετύχει ούτε καν γεματούλα. Άλλωστε το όριο εφαρμόζεται στην αρχή της σύμβασης όπου για να υπογραφεί πρέπει να είναι -10 απο το ύψος της. 

Δημοσ.

Δηλαδή κάνεις μια δίαιτα 2-3 μήνες πριν υπογράψεις και μετά την υπογραφή πλακώνεσαι στα πιτόγυρα κι όλα μια χαρά; :-D

Δημοσ.
Στις 15/8/2019 στις 12:02 ΜΜ, bad_freddy είπε

+1  σε ταξίδι εντός Ελλάδος προ μιας εβδομάδας η μια αεροσυνοδός ήταν εμφανώς μπαμπάτσικη και ιδιαίτερα μέτριας εμφάνισης (για αεροσυνοδός) που οχι μόνο μου έκανε εντύπωση αλλά σχολιάστηκε και απο τις γύρω σειρές κάποια στιγμή που πέρασε.

Τέτοιες ελληναραδικες συμπεριφορές ωθούν την κάθε Aegean να ζυγίζει κάθε εβδομάδα τους υπαλλήλους τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...