Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα προσπαθώ να ξανά περάσω τα windows 10 στον υπολογιστή μου τα βάζω στον ssd 256gb όμως με ξανά περνει πίσω στην αρχική σελίδα όταν κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής τι γίνεται?

Δημοσ.

Στην επανεκκίνηση μήπως σου ζητάει press any key και εσυ πατας;

Αλλιώς πήγαινε στο bios και άλλαξε το boot order ή στην επανεκκίνηση βγάλε το στικακι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, micos000 είπε

ή στην επανεκκίνηση βγάλε το στικακι.

Και εγω το παθενα, και η λυση ειναι αυτη. Μολις τελειωσει την αντιγραφη και εγκατασταση ολων, βγαλε το usb πανω στην επανεκκινηση.

aid6937731-v4-728px-Install-Windows-10-Step-16.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Στην επανεκκίνηση μήπως σου ζητάει press any key και εσυ πατας;

Αλλιώς πήγαινε στο bios και άλλαξε το boot order ή στην επανεκκίνηση βγάλε το στικακι.

Τελικα το εκανα επαννεκινηση και εβγαλα το στικάκι και προχωρησε κανονικα στην εκκινηση απο τον σκληρο δισκο. Ουτε στο MS-Dos να ειμασταν και να εγκατασταθουσαμε Windows 95 98 Me κλπ απ τετοιες εποχες εχω να το παθω αυτο θυμαμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι θέμα των Windows αυτό αλλά του υπολογιστή σου. Μάλλον θεωρεί το usb σαν δίσκο και το έχεις στο bios να εκκινεί πρώτα από usb και σου κάνει τέτοια κουλά. Μπες στο bios και άλλαξε το boot order γιατί θα την ξαναπάρεις αν ξεχάσεις κανένα στικακι κουμπωμένο που έχει κάποιο λειτουργικό.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...