Προς το περιεχόμενο

Copa America 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βρήκα άλλο θρεντ οπότε είπα να ανοίξω ένα για το φετινό Copa America. 

Προσωπικά υποστηρίζω Αργεντινή μόνιμα όσα χρόνια βλέπω, λόγω Μέσι αλλά ούτε φέτος παίζει να το πάρουν, έτσι όπως παίζουν τώρα με τη Κολομβία (χάνουν 0-2). 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με Ουρουγουάη και φέτος.

Ωραίες ώρες τα ματσάκια, ακόμα και το 1-3 στο όριο βλέπεται. Με 2 παγωμένες δίπλα όλα οκ.

Δυστυχώς η Αργεντινή άλλη μια από τα ίδια. Περιμένουν πότε θα παίξει ο Μέσι για να κουνηθούν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και εγω! Αργεντινη λογω Μεσι αλλα δεν βαζουν μυαλο αυτοι..Μαλλον τους χρειαζεται ενας Αγγελος ;) ! Οσο για τις ωρες, αλλη μια διοργανωση που πεφτει πανω στην εξεταστικη...οποτε κανω την καρδια μου πετρα....και τα αφηνω ολα για Σεπτεμβρη 😂

Δημοσ.

Εγω κλασικα με u are gay, οπως λεει και ο Homer. Επαιξε και ωραια μπαλα στο πρωτο ματς. Φαβορι βεβαια θεωρω την Βραζιλια και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να τραβηξει το Περου γιατι εχει ωραια ομαδα.

Δημοσ.

Οι Ευρωπαίοι αργεντινοι το σνομπάρουν και βαριούνται το κοπα αμερικα κάτι σαν τους δικούς μας που τους σήκωσαν από τις ξαπλώστρες στην Μύκονο να παίξουν προκριματικά. 

Δημοσ.

Χαμος στο πρωινο παιχνιδι της Βραζιλιας. Το δευτερο γκολ ακομα ψαχνουν γιατι ακυρωθηκε....Παντως καποια στιγμη οι καθυστερησεις θα πρεπει να τιμωρουνται ακομα και με κοκκινη. Καλη η Βραζιλια αλλα της λειπει ενας καλος φορ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Ματσάρα το πρωινό Ουρουγουάη - Ιαπωνία. Τό είδατε;

Με πήρε ο ύπνος μετά την Κολομβία.

Διαβάζω πως η Ουρουγουάη περιμένει το αποτέλεσμα Χιλής - Εκουαδόρ για να δει αν προκρίθηκε, αν δηλαδή κερδίσει η Ιαπωνία το Εκουαδόρ δεν έχει ελπίδες πρόκρισης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο 32 η βραζιλ ριχνει τρια τεμαχια στο περου.αν εχουν ορεξη,μπορουν ανετα τα πεντε, με τουτον τον τερματοτυφλακα του περου....

Επεξ/σία από dollyyy19
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...