Giwrg Mavridis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδιά έχω το ipad 2018 και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το wifi, σε οποίο router και αν το έχω συνδέσει οι ταχύτητες είναι πάντα χαμηλότερες από του κινητού μου. Όταν συνδέομαι σε κάποιο άλλο δίκτυο με καλύτερη ταχύτητα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα όμως στο δικό μου όπου η ταχύτητα είναι ήδη χαμηλή, το ipad λαμβάνει ακόμα χαμηλότερη...Συχνά στο 0,3Mpbs Έχω δοκιμάσει κάποιες λύσεις που προτείνει στο ίντερνετ αλλά τίποτα δεν πέτυχε...
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, Giwrg Mavridis είπε Καλησπέρα παιδιά έχω το ipad 2018 και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το wifi, σε οποίο router και αν το έχω συνδέσει οι ταχύτητες είναι πάντα χαμηλότερες από του κινητού μου. Όταν συνδέομαι σε κάποιο άλλο δίκτυο με καλύτερη ταχύτητα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα όμως στο δικό μου όπου η ταχύτητα είναι ήδη χαμηλή, το ipad λαμβάνει ακόμα χαμηλότερη...Συχνά στο 0,3Mpbs Έχω δοκιμάσει κάποιες λύσεις που προτείνει στο ίντερνετ αλλά τίποτα δεν πέτυχε... Αν και δεν εισαι ξεκάθαρος αν αντιμετωπίζεις προβλημα ή οχι, καλό ειναι να δειξεις μερικά screenshot απο το προγραμμα που μετραει την ταχυτητα στο κινητό και στο ipad. Μηπως το κινητό σου χρησιμοποιει και την βοηθεια των δεδομένων της κινητης τηλεφωνιας για να καλυψει το αδυναμο wifi? Το ipad ειναι το απλο χωρίς sim?
Giwrg Mavridis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, atheatos είπε Αν και δεν εισαι ξεκάθαρος αν αντιμετωπίζεις προβλημα ή οχι, καλό ειναι να δειξεις μερικά screenshot απο το προγραμμα που μετραει την ταχυτητα στο κινητό και στο ipad. Μηπως το κινητό σου χρησιμοποιει και την βοηθεια των δεδομένων της κινητης τηλεφωνιας για να καλυψει το αδυναμο wifi? Το ipad ειναι το απλο χωρίς sim? Ναι σίγουρα αντιμετωπίζω πρόβλημα απλά δεν το έκανα κατανοητό. Το ipad είναι χωρίς sim, και όταν κάνω μέτρηση έχει συνήθως 5Mpbs λιγότερα από το κινητό μου.
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Giwrg Mavridis είπε Ναι σίγουρα αντιμετωπίζω πρόβλημα απλά δεν το έκανα κατανοητό. Το ipad είναι χωρίς sim, και όταν κάνω μέτρηση έχει συνήθως 5Mpbs λιγότερα από το κινητό μου. Ξανακάνε την μετρηση χωρίς την χρηση δεδομενων στο κινητό σου να δουμε αν ειναι προβλημα wifi μονο. Πολλα κινητά χρησιμοποιουν παραλληλα με το wifi και τα δεδομενα για να μπαίνουν στο internet.
Giwrg Mavridis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Ξανακάνε την μετρηση χωρίς την χρηση δεδομενων στο κινητό σου να δουμε αν ειναι προβλημα wifi μονο. Πολλα κινητά χρησιμοποιουν παραλληλα με το wifi και τα δεδομενα για να μπαίνουν στο internet. Ξέχασα να το αναφέρω αλλά δεν είναι ποτέ ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής στο κινητό μου, γιατί δεν έχω και ποτέ!
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τοτε καλο ειναι να κανεις επαναφορά του ipad και αν συνεχιζει το προβλημα πηγαινε το στην αντιπροσωπεία να το δουν. ΥΓ. Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις στο ipad για μετρηση της ταχυτητας στο internet? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από atheatos
Giwrg Mavridis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, atheatos είπε Τοτε καλο ειναι να κανεις επαναφορά του ipad και αν συνεχιζει το προβλημα πηγαινε το στην αντιπροσωπεία να το δουν. Αυτό ήταν μία από τις λύσεις που διάβασα και δοκίμασα, όπως αλλαγής dns σε αυτό της google κλπ.... Μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ!
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, Giwrg Mavridis είπε Αυτό ήταν μία από τις λύσεις που διάβασα και δοκίμασα, όπως αλλαγής dns σε αυτό της google κλπ.... Μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ! Ισως ειναι καλυτερα να εντοπισεις που ακριβως βρισκεται το προβλημα , γιατι ετσι οπως το παρουσιαζεις οδηγει οτι εχει προβλημα hardware που φυσικα το καλυπτει η εγγυηση. Αν σε ολα τα δικτυα κανοντας συγκριτικες μετρησεις με αντιστοιχες συσκευες(wifi only) και σου βγαζει χαμηλοτερη ταχυτητα , τοτε πρεπει να το δωσεις για επισκευη στα πλαισια της εγγθησης που νομιζω το καλυπτει αφου λες ειναι του 2018. Τωρα αν θες να συμβιβαστεις εσύ ξερεις γιατι...
Giwrg Mavridis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, atheatos είπε Ισως ειναι καλυτερα να εντοπισεις που ακριβως βρισκεται το προβλημα , γιατι ετσι οπως το παρουσιαζεις οδηγει οτι εχει προβλημα hardware που φυσικα το καλυπτει η εγγυηση. Αν σε ολα τα δικτυα κανοντας συγκριτικες μετρησεις με αντιστοιχες συσκευες(wifi only) και σου βγαζει χαμηλοτερη ταχυτητα , τοτε πρεπει να το δωσεις για επισκευη στα πλαισια της εγγθησης που νομιζω το καλυπτει αφου λες ειναι του 2018. Τωρα αν θες να συμβιβαστεις εσύ ξερεις γιατι... Το πήρα από skroutzομάγαζο, έχει εγγύηση; Δεν νομίζω... Επίσης είμαι επαρχία και μέχρι να φτάσει στην αντιπροσωπεία να γίνει έλεγχος και επισκευή θα περάσει όλο το καλοκαίρι... Βέβαια όπως ανέφερες σωστά δεν το έχω δοκιμάσει και σε πολλά δίκτυα.... Το καλύτερο θα ήταν να το κάλυπτε το μαγαζί από το οποίο το αγόρασα αλλά που τέτοια προθυμία!
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Giwrg Mavridis είπε Το πήρα από skroutzομάγαζο, έχει εγγύηση; Δεν νομίζω... Επίσης είμαι επαρχία και μέχρι να φτάσει στην αντιπροσωπεία να γίνει έλεγχος και επισκευή θα περάσει όλο το καλοκαίρι... Βέβαια όπως ανέφερες σωστά δεν το έχω δοκιμάσει και σε πολλά δίκτυα.... Το καλύτερο θα ήταν να το κάλυπτε το μαγαζί από το οποίο το αγόρασα αλλά που τέτοια προθυμία! Εχει εγγυηση αλλα ενα τηλέφωνο στην infoquest θα το ξεκαθάριζε. Εχει παγκοσμια εγγυηση ενος χρονου σιγουρα. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από atheatos
Giwrg Mavridis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, atheatos είπε Εχει εγγυηση αλλα ενα τηλέφωνο στην infoquest θα το ξεκαθάριζε. Εχει παγκοσμια εγγυηση ενος χρονου σιγουρα. Για να καταλάβω η infoquest είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της apple ή αναλαμβάνει τους ελέγχους; Δες και ένα screenshot! (Το smartphone έπιανε 6) Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από Giwrg Mavridis
rofl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) βαλε κι απ το κινητο, κατα προτιμηση 1 ολοκληρωμενο τεστ απ το καθενα Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από rofl
Giwrg Mavridis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, rofl είπε βαλε κι απ το κινητο, κατα προτιμηση 1 ολοκληρωμενο τεστ απ το καθενα Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από Giwrg Mavridis 1
rofl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα. αν πας πολυ κοντα στο μοντεμ αλλαζει κατι? αν κοντα εχουν παραπλησιες ταχυτητες τοτε η κεραια του ipad ειναι πιο αδυναμη απ του κινητου. αν και κοντα εχουν τετοια διαφορα, αν μπορεις δοκιμασε με αλλο μοντεμ. αν επιμενει τοτε θα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ( δεν ξερω αν η apple εχει μονο reset για δικτυα. εννοω το γενικο) Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από rofl
Giwrg Mavridis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, rofl είπε ναι ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα. αν πας πολυ κοντα στο μοντεμ αλλαζει κατι? αν κοντα εχουν παραπλησιες ταχυτητες τοτε η κεραια του ipad ειναι πιο αδυναμη απ του κινητου. αν και κοντα εχουν τετοια διαφορα, αν μπορεις δοκιμασε με αλλο μοντεμ. αν επιμενει τοτε θα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ( δεν ξερω αν η apple εχει μονο reset για δικτυα. εννοω το γενικο) Η διαφορά απλά είναι μικρότερη κοντά αλλά ακόμα υπάρχει, σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους το ipad θα έπρεπε να έχει περισσότερο download και upload από το smartphone μου. Έχω κάνει και επαναφορά για δίκτυα και εργοστασιακών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα