giannis808 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, shot00 είπε στη δικια σου περιπτωση η καρτα γραφικων βρισκεται μεσα στον επεξεργαστη, apu δηλαδη οποτε λογικο ειναι https://imgur.com/a/6hJtntD εκει που γραφει κατασταση διαλεξε την τελευταια πχ 7 σε εμενα και επελεξε το ελαχιστη επιδοση Εγώ έχω 2600x και rx 580 και πριν είχα fx 6300 και gtx 650, και στις δύο περιπτώσεις, μόνο το cool n quiet ανοιχτό έκανε τέτοια κόλπα 1
shot00 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, giannis808 είπε Εγώ έχω 2600x και rx 580 και πριν είχα fx 6300 και gtx 650, και στις δύο περιπτώσεις, μόνο το cool n quiet ανοιχτό έκανε τέτοια κόλπα Ξαναλεω χωρις παρεξηγηση κιολας πως το cool and quiet ειναι μια δυνατοτητα ενος επεξεργαστη και οχι μια καρτας γραφικων. Αυτο που κανει δλδ ειναι κατεβαζει τα ρολογια του επεξεργαστη οταν δεν υπαρχει ζητηση. Ο φιλος εδω λεει πως η καρτα γραφικων κατεβαζει τα ρολογια οποτε ας μη μπερδευουμε και αλλο τα πραγματα. Φιλικα 1
giannis808 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, shot00 είπε Ξαναλεω χωρις παρεξηγηση κιολας πως το cool and quiet ειναι μια δυνατοτητα ενος επεξεργαστη και οχι μια καρτας γραφικων. Αυτο που κανει δλδ ειναι κατεβαζει τα ρολογια του επεξεργαστη οταν δεν υπαρχει ζητηση. Ο φιλος εδω λεει πως η καρτα γραφικων κατεβαζει τα ρολογια οποτε ας μη μπερδευουμε και αλλο τα πραγματα. Φιλικα Θα το δεχτώ τότε φίλε μου 1
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, shot00 είπε Ξαναλεω χωρις παρεξηγηση κιολας πως το cool and quiet ειναι μια δυνατοτητα ενος επεξεργαστη και οχι μια καρτας γραφικων. Αυτο που κανει δλδ ειναι κατεβαζει τα ρολογια του επεξεργαστη οταν δεν υπαρχει ζητηση. Ο φιλος εδω λεει πως η καρτα γραφικων κατεβαζει τα ρολογια οποτε ας μη μπερδευουμε και αλλο τα πραγματα. Φιλικα Είσαι ωρέος , έβαλα old drivers 19.4.3 και επιτέλους δεν εχω Drops , σε ευχάριστο απο την καρδία μου , επιτέλους smoother gameplay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα