Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Είσαι μακρυά, γμτο. Αλλιώς θα σε βολευα εγώ αν ήσουν κοντά.

:( Ευχαριστώ πάντος , το εκτιμώ.

1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Είσαι μακρυά, γμτο. Αλλιώς θα σε βολευα εγώ αν ήσουν κοντά.

Επίσης το έχω 3 χρόνια το PSU.

Δημοσ.

Μηπως εκανες καμια ενημερωση στους drivers τελευταια; Αλλαξε τους για τα τυπικα. Εγω με τον 2400g μου εβαλα τους τελευταιους και ειχα drop απο 120fps LoL στα 85μαξ, γυρισα πισω και ειμαι κομπλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GiwrgosP- είπε

Μηπως εκανες καμια ενημερωση στους drivers τελευταια; Αλλαξε τους για τα τυπικα. Εγω με τον 2400g μου εβαλα τους τελευταιους και ειχα drop απο 120fps LoL στα 85μαξ, γυρισα πισω και ειμαι κομπλε.

Όχι , έχω δοκιμάσει και reinstall και τα recommended drivers και τα optional

Σε stress test , benchmarks πάντως δεν πέφτει το usage.

Επεξ/σία από Mariosleagueoflegends
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

Όχι , έχω δοκιμάσει και reinstall , install και τα recommended drivers και τα optional

Σε stress test , benchmarks πάντως δεν πέφτει το usage.

Στα benchmarks Που λες οτι δεν πεφτει το usage ποσα mhz παει η καρτα;

Δημοσ.

Max 1750memory 1250core

και στα games παει 1750 1250 και μετα 1000 1100 πχ. και το usage 0% και fps drops ..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

Max 1750memory 1250core

και στα games παει 1750 1250 και μετα 1000 1100 πχ. και το usage 0% και fps drops ..

Το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου δουλευει σωστα; Μηπως ζεσταινεται πολυ; Κατι πρεπει να ανεβαζει θερμοκρασιες γιατι μοιαζει με throttling. Σε ολα τα games το παθαινεις;

Δημοσ.

Το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου δουλευει σωστα; Μηπως ζεσταινεται πολυ; Κατι πρεπει να ανεβαζει θερμοκρασιες γιατι μοιαζει με throttling. Σε ολα τα games το παθαινεις;

Τιχεα γίνετε σε όλα τα games , έχω πολύ καλές θερμοκρασίες 55-65 max 73c.

Δημοσ.

Και ο επεξεργαστης παιζει σε αυτες τις θερμοκρασιες που λες; Γενικα παντως το 73 δεν ειναι και οτι καλυτερο. Ανεβασε οπως σου ειπαν τα ανεμιστηρακια στην καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Και ο επεξεργαστης παιζει σε αυτες τις θερμοκρασιες που λες; Γενικα παντως το 73 δεν ειναι και οτι καλυτερο. Ανεβασε οπως σου ειπαν τα ανεμιστηρακια στην καρτα γραφικων.

Ο επεξεργαστής 50-60

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

Τιχεα γίνετε σε όλα τα games , έχω πολύ καλές θερμοκρασίες 55-65 max 73c.

Δηλαδη παιζεις στους 60 και πεφτει εκει που λες ή οταν παει 73 εχεις τα drops. Επισης πες μας αν δοκιμασες να βαλεις τα ανεμιστηρακια της καρτας γραφικων στο 100% δεν βλεπω να το απαντας πουθενα.

Δημοσ.

Δηλαδη παιζεις στους 60 και πεφτει εκει που λες ή οταν παει 73 εχεις τα drops. Επισης πες μας αν δοκιμασες να βαλεις τα ανεμιστηρακια της καρτας γραφικων στο 100% δεν βλεπω να το απαντας πουθενα.

Έχω πειράξει το ανεμιστιράκη και δεν είδα διαφορα , επίσης γίνετε σε τιχέες θερμοκρασίες πχ.στους 55 μπορει να γινει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

Έχω πειράξει το ανεμιστιράκη και δεν είδα διαφορα , επίσης γίνετε σε τιχέες θερμοκρασίες πχ.στους 55 μπορει να γινει

Δες αν εχεις το radeon chill on και κλειστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...