thelos257 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Καλησπερα σας εχω ενα θεμα με τον υπολογιστη μου και με το ποντικι (Cougar DEATHFIRE EX GAMING MOUSE) μου. Εχω τα Windows 10 Pro 64-BIT και το θεμα μου ειναι οτι ακουω απο τα ηχεια μου ενα ηχο σαν να μπαινει νεο USB πανω στις θυρες υποδοχης του υπολογιστη μου αλλα αυτο το ακουω μονο οταν μετακινω το ποντικι δεν ειναι περιεργο ; Παει εδω και 3 μηνες αυτη η ιστορια ελεος απλα ελεος. Εκανα και φορματ τον υπολογιστη μου μπας και ισιωσει αλλα δεν ισιωσε το προβλημα. Εβαλα ολους τους οδηγους απο το επισημο Site του κατασκευαστη: https://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-GM.2/index.asp#Download. Εκτος απο τους οδηγους του πληκτρολογιου και του ποντικιου ομως δουλευουν μια χαρα το μονο μου προβλημα ειναι το παραπανω δυστοιχως.
thelos257 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Καλημέρα κάποιος να απάντηση περί αυτού?
manolis940 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Αν βάλεις άλλο ποντίκι στο pc σου ή αν βάλεις το ποντίκι σε άλλο pc πια είναι τα αποτελέσματα; Διαφορετικές εκδόσεις των windows δοκίμασες πάνω στον υπολογιστή σου μιας και έκανες format ?
Apaleytos80 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Είτε χάλασε το ποντίκι, μια το πιάνει μια όχι και κάνει τον ήχο που λες,είτε η θύρα USB. Άλλο ποντίκι και άλλη θυρα δοκίμασες?.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα