Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα Xiaomi Redmi note 4 και το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω το πρόβλημα που φαίνεται στην φωτογραφία με την οθόνη..

Τι μπορεί να συμβαίνει?

IMG-99d7f93509ec5e1061e8734386676957-V.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...το χρησιμοποιείς για gaming? Γενικά του ανεβάζεις αρκετά την θερμοκρασία??

Το πρόβλημα προκύπτει απο τα heatpipes. Στο σημείο εκείνο βρίσκονται αρκετά έως πολύ κοντά, πίσω απο την οθόνη.

Η κόλλα των μερών της οθόνης (σε εκείνο το σημείο) ζεσταίνεται αρκετά έως πολύ κ εμφανίζει το πρόβλημα που βλέπεις.

Πολύ συχνά το εμφάνιζαν ορισμένα Sony (Ζ5, ΧΖ)..οι sd810/820 ανέβαζαν πολύ εύκολα θερμοκρασία... τώρα με το δικό σου, με τον sd625 δεν είναι απόλυτο κάτι τέτοιο. 

Πάντως,  εντός εγγύησης υπήρχε αντικατάσταση/επισκευή χωρίς κόστος.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι πως games δεν παίζω στο κινητό. Γενικά το χρησιμοποιώ πολύ, κυρίως σερφάρισμα και social media.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Επεξ/σία από Greg_sia
Δημοσ.

Κλασσικο πρόβλημα στις ips, ακόμα και το σερβις κατεβάζει 15 διαφορετικους λόγους ( θερμότητα, χτύπημα, κλπ) 
Σε όλα μου τα προηγούμενα κινητά που τα τεντωνα ειναι η αληθεια, είχα αυτο το πρόβλημα, στο ίδιο σημείο (άλλα brands) 

συνήθως εκει βρίσκεται ο επεξεργαστής και εκει υπάρχει η μεγαλύτερη θερμοκρασία. 
Στα xiaomi συγκεκριμένα το προβλημα ήταν πολύ συνηθισμένο (το έχω δει σε : mi a1, redmi 4, redmi note 4, redmi 3s, redmi note 3) 

άν είσαι εντος εγγύησης στο αλλάζουν, άν όχι, το ανταλακτικό είναι πολύ φθηνο, είτε το δοκιμάζεις εσυ με ενα tutorial η το πας σε ενα μαστορα να στο αλλάξει

Δημοσ.

Να προσθέσω πως εμπειρικά έχω παρατηρήσει πως γίνεται σε τηλέφωνα με χαμηλής ποιότητας οθόνης(κατασκευή), καθώς και της απώλειας, η της κακής ποιότητας του μετάλλου πίσω από την οθόνη, που απορροφά την θερμοκρασία κατά κάποιο ποσοστό. Μπορεί προφανώς να γίνει και σε πιο ακριβά αλλά εκεί μιλάμε για πολύ μεγάλες θερμοκρασιες. Το είχα πάθει παλιά σε ένα Sony που είχα ξεχάσει στον ήλιο για καμία ώρα.

Δημοσ.

έχω δει το φαινομενο και σε πιο ακριβες οθόνες (αλλα μονο ips) 

το honor 10 που είχα και μου το εμφάνισε (και δεν το είχα κοπανησει ποτε, ισως οι μόνες στιγμες που υπερθερμαινόταν ήταν όταν το χρησιμοποιούσα για gps στο αμάξι) είχε πολύ καλής ποιότητας οθόνη,

πιό παλια μου το είχε εμφανίσει και το oneplus 1

είναι μαστιγα αυτο το πραμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...