POUARO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω παρατηρήσει μεγάλες αποκλίσεις τιμών σε hardware, ποιο e-shop θα προτείνατε για αγορά με συναρμολόγηση Η/Υ ? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από POUARO
POUARO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, aris73 είπε Quickshop στη Παλληνη Ξέρεις αν παραδίδει σχετικά γρήγορα?
radiohead Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, POUARO είπε Επειδή έχω παρατηρήσει μεγάλες αποκλίσεις τιμών σε hardware, ποιο e-shop θα προτείνατε για αγορά με συναρμολόγηση Η/Υ ? Dexter msystems visionstudio Συνήθως αν πρόκειται για pc με ξεχωριστη κάρτα γραφικών, αυτή την παίρνεις από το φθηνότερο που δεν συναρμολογεί και την τοποθετείς ο ίδιος. Αν θες οικονομία πρέπει να περιμένεις αρκετά 10ημερο δλδ και. Αν όχι το msystems είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου με στοκ. 2
aris73 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, POUARO said: Ξέρεις αν παραδίδει σχετικά γρήγορα? Παρε τηλεφωνο και ρωτα τι προιοντα εχει ετοιμοπαραδοτα. Βολευει λογω περιοχης και μπορεις να πας με το 5 ή το 19 στη Μαραθωνος και να το κοψεις με τα ποδια. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από aris73
Lzoakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Αν έχεις κέφι Skroutz και tutorials youtube. Ειναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από ότι φαντάζεσαι. Αλλιώς όλα τα μεγάλα τύπου e-shop, πλαίσιο, θεσσαλονίκη το visionstudio, και γενικά οποιοσδήποτε τεχνικός μπορεί να σου κάνει συναρμολόγηση. Αλλά για εμένα δεν αξίζει να δώσεις λεφτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα