IceMC Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, JimasGR είπε Υπαρχουν beach bar που καθε ομπρελα εχει ενα μινι κουτακι στυλ χρηματοκιβωτιο. Το καθε ενα με ξεχωριστο κλειδακι το οποιο το φορας βραχιολι οποτε το παιρνεις και μεσα στην θαλασσα μαζι σου. Αν το βλεπετε τοσο σοβαρα προτιμηστε τετοια beach bar. Αυτό. Υποτίθεται ότι κάποιος πάει στην παραλία για να χαλαρώσει. Άμα πας στην παραλία και πρέπει να έχεις συνεχώς το νου σου στα πράγματα σου, όχι απλά δεν χαλαρώνεις, αλλά προσθέτεις έξτρα άγχος. Καλύτερα να μην πας καθόλου...και άμα θες να μαυρίσεις βάλε tan spray. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Όταν πάω παραλία πορτοφόλι, κινητό, κλειδιά, κλπ μένουν στο αμάξι (κακό που το λέω καθώς δίνουμε ιδέες σε "περίεργα" παλικάρια) κρυμμένα σε σημείο που τα έχω κρύψει από πριν έτσι ώστε φτάνοντας να μην κάνω παραπάνω κινήσεις "καρφώματος". Το μόνο που ρίχνω τελευταία στιγμή είναι τα κλειδιά αλλά μέσα από τις διαδικασίες ξεφορτώματος (τσάντας, ομπρέλα, κλπ) έτσι ώστε να μην πολυφανεί. Μαζί μου έχω το 2ο (μάλλον 3ο θα έλεγα αφού το έβγαλα γι' αυτό το σκοπό) κλειδί (απλό κλειδί ίσα-ίσα για να ξεκλειδώσω τις πόρτες) το οποίο και είναι στο τσεπάκι του μαγιό το οποίο κλείνει με φερμουάρ κι έχει και εσωτερικά θηλιά στην οποία και δένεται. Εεε, του...gay πια (για να είμαστε και λίγο πολιτικά ορθοί) αν σκιστεί η τσέπη ή χαλάσει το φερμουάρ και ταυτόχρονα κοπεί και η θηλιά). Υγ Το κινητό το έχω σβηστό όχι γιατί φοβάμαι μην το σκανάρει κανείς αλλά γιατί δεν έχει ουσιαστικό νόημα (για μένα) να χτυπάει αλλά να...μην χτυπάει (αφού δεν το έχω μαζί δεν θέλω να κουδουνίζει μέσα στο αυτοκίνητο). Όταν επιστρέψω στο αυτοκίνητο και το ανοίξω μια χαρά θα μου εμφανιστεί η όποια κλήση Στις 16/6/2019 στις 7:32 ΠΜ, IceMC είπε Δηλαδή οι "οικογένειες με παιδιά" δε παίζει να είναι καθίκια και να σε γδύσουν έτσι; Προσωπικά δεν είμαι της παραλίας, αλλά όποτε πάω θα επιλέξω οργανωμένη. Και πιο ασφαλή και πιο καθαρά και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω. Καλύτερα να πληρώσεις από το να κολυμπάς μέσα στα ούρα αφού στις ελεύθερες μπορεί να πάει ο κάθε τυροβρωμίκουλας, και από το να ρισκάρεις τα πράγματα σου. Άμα θες ντε και καλά να πας σε ανοργάνωτη, η καλύτερη λύση είναι να μην πάρεις μαζί τα προσωπικά σου αντικείμενα....αλλά το να αντέξεις χωρίς κινητό κατά τη διάρκεια της διαδρομής είναι ζόρικο. Ενώ είναι γνωστό το screening που γίνεται στις οργανωμένες αφού τρώνε "πόρτα" οι βρωμιάρηδες Άσε που όποιος πληρώνει σέβεται το χώρο και ρίχνει το κατούρημα μόνο στα ενδεδειγμένα σημεία (aka WC) . Και βέβαια στις οργανωμένες υπάρχει και h σχετική περίφραξη που προφυλάσσει από τη μετακίνηση ούρων από τη διπλανή μη οργανωμένη παραλία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasmatikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) το παρακάτω πάντως δεν είναι κακή ιδέα.... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από fasmatikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 8:30 ΜΜ, txcellas είπε Εγω συνηθως απο καμια γιαγια η παππού καθομαι, πιανω συζητηση να δω αν ειναι οκ και μετα ζηταω ευγενικα αν μπορουν να ριχνουν καμια ματια. Το ιδιο και σε οικογένειες με παιδια. Αντιστοιχα κ εγω τσεκαρω αν μου ζητήσουν. - γειά σας άγνωστοι κύριοι, θα μπορούσατε να προσέχετε τα πράγματα μου για να μην τα κλέψουν άλλοι άγνωστοι; 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 υποτίθεται έχεις σκανάρει τον άλλον ότι και καλά είναι αξιόπιστος. λες και όλα τα κλεφτρόνια έχουν ταμπέλα. το αστείο είναι και σε μένα το έχουν πει αυτό. ήμουν μόνος και μου ζήτησαν να προσέχω τα πράγματα τους. απορώ πως με εμπιστεύτηκαν. δεν είχα σκοπό να κλέψω κανέναν αλλά με τον τρόπο που κινούμουν για να παίρνω μάτι κάποιες, ε δεν είναι να με εμπιστεύεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 On 16/06/2019 at 07:32, IceMC said: Προσωπικά δεν είμαι της παραλίας, αλλά όποτε πάω θα επιλέξω οργανωμένη. Και πιο ασφαλή και πιο καθαρά και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω. Καλύτερα να πληρώσεις από το να κολυμπάς μέσα στα ούρα αφού στις ελεύθερες μπορεί να πάει ο κάθε τυροβρωμίκουλας, και από το να ρισκάρεις τα πράγματα σου. ενω αυτος που εχει πληρωσει 5 ευρω δεν μπορει να ειναι τυροβρωμικουλας? οποτε το πιο ασφαλη και το πιο καθαρα ειναι πολυ σχετικο.επισης το αν ειναι καθαρη η παραλια εχει να κανει και με το που βρισκεται οχι αν ειναι ιδιωτικη ή οχι.ουτε φραγματα υπαρχουν ουτε κατι αλλο.πχ προτιμω να παω στην αναβυσσο που ειναι λιγο πιο εξω απο την αθηνα παρα να παω στον αλιμο. για να μην μενουμε στα λογια.εχω παει στο μπλε στον αλιμο(τωρα νομιζω εχει αλλαξει το ονομα) και εχω κανει καταδυση για καθαρισμο του βυθου. το καθε ατομο μεσα σε μιση ωρα καταδυσης βγηκε με μια μαυρη σακουλα σκουπιδια χωρις καν να παμε βαθια.επισης μεχρι και στην λιμνη βουλιαγμενης βρηκαμε σκουπιδια(εστω και λιγα) παροτι δεν πανε πολλα ατομα. και βρηκαμε μεχρι και πραγματα προσωπικης υγιεινης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, poulinos είπε ενω αυτος που εχει πληρωσει 5 ευρω δεν μπορει να ειναι τυροβρωμικουλας? Πήγα να πνιγώ. Με το χλιπι χλιπι στα δάχτυλα των ποδιόνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε ενω αυτος που εχει πληρωσει 5 ευρω δεν μπορει να ειναι τυροβρωμικουλας? Μην ξεχναμε οτι η σπειρα που επιασαν προσφατα να ανοιγει βιλες κυκλοφορουσε με LEXUS και Mini οχι με LADA και Datsun... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 On 19/06/2019 at 13:42, k_w_t said: Μην ξεχναμε οτι η σπειρα που επιασαν προσφατα να ανοιγει βιλες κυκλοφορουσε με LEXUS και Mini οχι με LADA και Datsun... ακριβως.οτι καποιος εχει λεφτα να παει σε ιδιωτικη παραλια δεν σημαινει οτι τον κανει ανθρωπο ή οτι εχει τροπους.και υπαρχει παντα και το ενδεχομενο αυτος που παει σε ιδιωτικη παραλια επειδη ακριβως πληρωνει να νομιζει οτι καποιος πρεπει να τρεχει απο πισω να μαζευει τα σκουπιδια του. On 19/06/2019 at 12:06, pontez2 said: Πήγα να πνιγώ. Με το χλιπι χλιπι στα δάχτυλα των ποδιόνε χαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceMC Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά ΟΚ σκουπίδια θα βρεις παντού, αλλά το θέμα μας ήταν τα προσωπικά αντικείμενα. Σίγουρα είναι πιο ασφαλή στις οργανωμένες. Στις 17/6/2019 στις 2:04 ΜΜ, Γιαούρτι είπε υποτίθεται έχεις σκανάρει τον άλλον ότι και καλά είναι αξιόπιστος. λες και όλα τα κλεφτρόνια έχουν ταμπέλα. το αστείο είναι και σε μένα το έχουν πει αυτό. ήμουν μόνος και μου ζήτησαν να προσέχω τα πράγματα τους. απορώ πως με εμπιστεύτηκαν. δεν είχα σκοπό να κλέψω κανέναν αλλά με τον τρόπο που κινούμουν για να παίρνω μάτι κάποιες, ε δεν είναι να με εμπιστεύεσαι Εμένα το πιο κουφό που μου έχει τύχει, είναι να με ρωτήσει μια κοπέλα 4 το πρωί κάπου στον Άλιμο (και όχι στην παραλιακή ζώνη αλλά σε κάποιο στενό κοντά στην Θεομήτορος) αν υπάρχει περίπτερο κοντά (!)...κατέβαινα την Ιωνίας για να βγω παραλία, και έπεσε στο δρόμο μου. Εντάξει ρε φίλε, αλλά 4 το πρωί σε μη κεντρικό σημείο να ρωτάς έναν άγνωστο, πόσο μάλλον άμα είσαι κοπέλα. Θα μπορούσα άνετα να την γδύσω (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) άμα είχα τέτοιες τάσεις χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα. Την είχα ρωτήσει μάλιστα, πως και δε φοβήθηκε...τελικά την οδήγησα προς παραλία μεριά. Τώρα περί Αναβύσσου. Είναι από τα μέρη που άμα δεν έχεις μέσο, δεν πας. Έχει ένα αστικό που ξεκινάει από Σαρωνίδα, αλλά σταματάει τα δρομολόγια με τις κότες. Γι'αυτό ο κόσμος θα προτιμήσει τον Άλιμο που είναι εύκολα προσβάσιμος με μέσο, ακόμα και άμα ξεκινάς από Κηφισιά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από IceMC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 11 minutes ago, IceMC said: Καλά ΟΚ σκουπίδια θα βρεις παντού, αλλά το θέμα μας ήταν τα προσωπικά αντικείμενα. Σίγουρα είναι πιο ασφαλή στις οργανωμένες. Εμένα το πιο κουφό που μου έχει τύχει, είναι να με ρωτήσει μια κοπέλα 4 το πρωί κάπου στον Άλιμο (και όχι στην παραλιακή ζώνη αλλά σε κάποιο στενό κοντά στην Θεομήτορος) αν υπάρχει περίπτερο κοντά (!)...κατέβαινα την Ιωνίας για να βγω παραλία, και έπεσε στο δρόμο μου. Εντάξει ρε φίλε, αλλά 4 το πρωί σε μη κεντρικό σημείο να ρωτάς έναν άγνωστο, πόσο μάλλον άμα είσαι κοπέλα. Θα μπορούσα άνετα να την γδύσω (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) άμα είχα τέτοιες τάσεις χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα. Την είχα ρωτήσει μάλιστα, πως και δε φοβήθηκε...τελικά την οδήγησα προς παραλία μεριά. Τώρα περί Αναβύσσου. Είναι από τα μέρη που άμα δεν έχεις μέσο, δεν πας. Έχει ένα αστικό που ξεκινάει από Σαρωνίδα, αλλά σταματάει τα δρομολόγια με τις κότες. Γι'αυτό ο κόσμος θα προτιμήσει τον Άλιμο που είναι εύκολα προσβάσιμος με μέσο, ακόμα και άμα ξεκινάς από Κηφισιά. αν μενεις κηφισια ισως βολευει μαραθωνα.β.το ιδιο επιφυλακτικος θα ημουν ειτε σε ιδιωτικη παραλια ειτε σε μη. οι λογοι α.καμια απο τις δυο συνηθως δεν εχει φυλακες β.αν ημουν κλεφτης μπορει να προτιμουσα την ιδιωτικη που ο κοσμος νιωθει μια παραπανω υποτιθεμενη ασφαλεια οποτε ειναι πιο χαλαροι και β.λογω οτι θεωρητικα πληρωνεις για εισοδο μπορει να εχει ατομα with more money. εξαιρεση οι ιδιωτικες που εχουν κουτια για τα πραγματα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 10:21 ΜΜ, sensai είπε σεναριο επιστημονικης φαντασιας στην ελλαδα ο ακτιβιστης και ειδικα σε παραλια με κοσμο Και αν του έρθει του Will Smith να κάνει μπάνιο στη Λούτσα? Spoiler https://www.mononews.gr/latest/news-lifestyle-apistefto-o-dimarchos-paxon-ta-echose-ston-will-smith-gia-ta-skoupidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα