Προς το περιεχόμενο

Παραλία και προσωπικά αντικείμενα

giannis2429

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
7 λεπτά πριν, csontheline είπε

θα μπαίνει η κοπέλα, θα κάθεται στο πάγκο αυτός. 

Μα αυτό είναι το καλό. Όση ώρα είναι αυτή μέσα, θα παίζει αυτός με τα άλλα γκομενάκια γύρω του. Και ειδικά αφού θα τον έχουν δει ότι συνοδεύεται από άλλη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σακούλα-τσαντα σκεπασμενη με πετσετα, σαγινοαρες πανω απ την πετσετα και ολο αυτο στο ενα μετρο απο εκει που σκαει το κυμα και μακρια απο ομπρελες και κοσμο. Μπανιο με την πλατη στη θαλασσα και σχετκα κοντα. Επι χρονια δε ειχα ποτε προβλημα.

Βεβαια αν ειστε δυο, ειναι λιγο μαλακια να ρισκαρεις για να ειστε απλα μαζι στο νερο. 

• Thanks 1
  • Sad 1

19 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Το αιώνιο πρόβλημα. Επειδή συνήθως πάω με την κοπέλα μου για μπάνιο και δεν λέει να μπαίνουμε ένας ένας, έστω ότι κινητά,λεφτά κλπ τα αφήνουμε στο αυτοκίνητο, με το κλειδί του αυτοκινήτου τι γίνεται; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο τσαντάκι η θήκη αδιάβροχα να το χω πάνω μου στην θάλασσα?

Φίλε εγω παίρνω το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου που δεν ξεκλειδώνει από απόσταση .

το βάζω κάτω από την πετσέτα .

Κινητα μην ;ψήνεις στο αμάξι . Έχουν μηχάνημα που εντοπίζει και σου το σπάνε .

μου το έχουν σπάσει στην κηφησιας έξω από Βενέτη που πήγα να πάρω καφέ 

γιατιειχα ξεχάσει ένα power bank στο πορτ μπαγκαζ .

κινητο παίρνω ένα παλιό που εχω μαζί μου 

καλη λύση είναι να πηγαίνεις σε οργανωμένες που έχουν κιβώτιο στον κορμό της ομπρέλας και τα 

κλειδώνεις μέσα .

12 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Μπα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να εντοπίζει κινητά Κτλπ.

είτε κόβουν κίνηση είτε πάνε  και τα ανοίγουν  ψάχνοντας. 

Εάν τα έχεις στο ντουλαπάκι σίγουρα θα τα βρουν κατευθείαν

Νομίζεις ....

ειναι γνωστό ότι έχουν μηχάνημα εντοπισμού 

και σπάνε στοχευμένα .

• Confused 2
  • Sad 1

9 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Αγοραζεις   σπιτι   με  πισινα   και  αποφευγεις   ολους   αυτους   τους   μικροαστικους   συνωστισμους.....:-D:mrgreen::lol:

Ή αγοράζεις ένα δικό σου νησί!!!

Δε θα είναι στην Ελλάδα, αλλά ποιός νοιάζεται!

12 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Ή αγοράζεις ένα δικό σου νησί!!!

Δε θα είναι στην Ελλάδα, αλλά ποιός νοιάζεται!

Δυστυχως   δεν  αρκει   γιατι   ολοι  εχουν   δικαιωμα   προσβασης   στις   παραλιες   εστω   και   ιδιωτικων   νησιων.

Ο  καθε   καγκουρας   μπορει   να   σου   βαζει   ρεμο   και   ταμτα.....:mrgreen:

• Sad 1

20 ώρες πριν, tsofras είπε

Λοιπόν το έχω δει σε βιντεάκι, παίρνεις μια πανα , τα βάζεις μέσα σε ενα σακουλάκι και μέσα στην πάνα , δένεις την πάνα λες είναι χρησιμοποιημένη και πετάς επάνω σιρόπι σοκολάτας.

Έτοιμος

Και θα πάρει τη σακούλα κανένας οικολόγος και θα την πετάξει στα σκουπίδια :))

1 ώρα πριν, archer100 είπε

Σακούλα-τσαντα σκεπασμενη με πετσετα, σαγινοαρες πανω απ την πετσετα και ολο αυτο στο ενα μετρο απο εκει που σκαει το κυμα και μακρια απο ομπρελες και κοσμο. Μπανιο με την πλατη στη θαλασσα και σχετκα κοντα. Επι χρονια δε ειχα ποτε προβλημα.

Βεβαια αν ειστε δυο, ειναι λιγο μαλακια να ρισκαρεις για να ειστε απλα μαζι στο νερο. 

Το ίδιο κάνω και εγώ αλλά μπαίνουμε οικογενειακώς. Βέβαια εγώ επειδή απλά κάθομαι σχεδόν στο ίδιο σημείο μέσα στη θάλασσα, επειδή μισώ το κολύμπι, παρακολουθώ την τσάντα συνεχώς. 

Υπαρχουν beach bar που καθε ομπρελα εχει ενα μινι κουτακι στυλ χρηματοκιβωτιο. Το καθε ενα με ξεχωριστο κλειδακι το οποιο το φορας βραχιολι οποτε το παιρνεις και μεσα στην θαλασσα μαζι σου. Αν το βλεπετε τοσο σοβαρα προτιμηστε τετοια beach bar.

• Like 2

• Moderators

Παιρνεις ενα τετοιο, του κοτσαρεις και ενα αυτοκολλητο ελληνικου νερου και there you go 

https://www.amazon.co.uk/Diversion-Bottle-Container-Bottled-VelPro/dp/B01LWICNXM/ref=sr_1_2?keywords=fake+water+bottle&qid=1560707980&s=gateway&sr=8-2

• Like 1

4 λεπτά πριν, stormrain είπε

Παιρνεις ενα τετοιο, του κοτσαρεις και ενα αυτοκολλητο ελληνικου νερου και there you go 

https://www.amazon.co.uk/Diversion-Bottle-Container-Bottled-VelPro/dp/B01LWICNXM/ref=sr_1_2?keywords=fake+water+bottle&qid=1560707980&s=gateway&sr=8-2

Μετα θα φοβόμαστε μην το χάσουμε γιατι πιο πολλα κοστίζει αυτο απο αυτα που κουβαλάμε 😅

• Like 1

• Moderators
2 λεπτά πριν, dalain είπε

Μετα θα φοβόμαστε μην το χάσουμε γιατι πιο πολλα κοστίζει αυτο απο αυτα που κουβαλάμε 😅

Χαχαχα το δα να ρχεται αυτο. Για τη φιλοσοφια το ποσταρα, ειμαι σιγουρος πως θα εχει αρκετες εκδοχες απο Κινα μερια με καλυτερες τιμες :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...