Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, csontheline είπε θα μπαίνει η κοπέλα, θα κάθεται στο πάγκο αυτός. Μα αυτό είναι το καλό. Όση ώρα είναι αυτή μέσα, θα παίζει αυτός με τα άλλα γκομενάκια γύρω του. Και ειδικά αφού θα τον έχουν δει ότι συνοδεύεται από άλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Σακούλα-τσαντα σκεπασμενη με πετσετα, σαγινοαρες πανω απ την πετσετα και ολο αυτο στο ενα μετρο απο εκει που σκαει το κυμα και μακρια απο ομπρελες και κοσμο. Μπανιο με την πλατη στη θαλασσα και σχετκα κοντα. Επι χρονια δε ειχα ποτε προβλημα. Βεβαια αν ειστε δυο, ειναι λιγο μαλακια να ρισκαρεις για να ειστε απλα μαζι στο νερο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, giannis2429 είπε Το αιώνιο πρόβλημα. Επειδή συνήθως πάω με την κοπέλα μου για μπάνιο και δεν λέει να μπαίνουμε ένας ένας, έστω ότι κινητά,λεφτά κλπ τα αφήνουμε στο αυτοκίνητο, με το κλειδί του αυτοκινήτου τι γίνεται; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο τσαντάκι η θήκη αδιάβροχα να το χω πάνω μου στην θάλασσα? Φίλε εγω παίρνω το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου που δεν ξεκλειδώνει από απόσταση . το βάζω κάτω από την πετσέτα . Κινητα μην ;ψήνεις στο αμάξι . Έχουν μηχάνημα που εντοπίζει και σου το σπάνε . μου το έχουν σπάσει στην κηφησιας έξω από Βενέτη που πήγα να πάρω καφέ γιατιειχα ξεχάσει ένα power bank στο πορτ μπαγκαζ . κινητο παίρνω ένα παλιό που εχω μαζί μου καλη λύση είναι να πηγαίνεις σε οργανωμένες που έχουν κιβώτιο στον κορμό της ομπρέλας και τα κλειδώνεις μέσα . 12 ώρες πριν, christopher0016 είπε Μπα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να εντοπίζει κινητά Κτλπ. είτε κόβουν κίνηση είτε πάνε και τα ανοίγουν ψάχνοντας. Εάν τα έχεις στο ντουλαπάκι σίγουρα θα τα βρουν κατευθείαν Νομίζεις .... ειναι γνωστό ότι έχουν μηχάνημα εντοπισμού και σπάνε στοχευμένα . 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Αγοραζεις σπιτι με πισινα και αποφευγεις ολους αυτους τους μικροαστικους συνωστισμους..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, tigergreg είπε Αγοραζεις σπιτι με πισινα και αποφευγεις ολους αυτους τους μικροαστικους συνωστισμους..... Ή αγοράζεις ένα δικό σου νησί!!! Δε θα είναι στην Ελλάδα, αλλά ποιός νοιάζεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 η απλα αγνοεις τις συμβουλες του tigergreg 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Alex2020 είπε ειναι γνωστό ότι έχουν μηχάνημα εντοπισμού Τεκμηριωσε αλλιως μη γραφεις οτι να'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Ή αγοράζεις ένα δικό σου νησί!!! Δε θα είναι στην Ελλάδα, αλλά ποιός νοιάζεται! Δυστυχως δεν αρκει γιατι ολοι εχουν δικαιωμα προσβασης στις παραλιες εστω και ιδιωτικων νησιων. Ο καθε καγκουρας μπορει να σου βαζει ρεμο και ταμτα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
callahan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, tsofras είπε Λοιπόν το έχω δει σε βιντεάκι, παίρνεις μια πανα , τα βάζεις μέσα σε ενα σακουλάκι και μέσα στην πάνα , δένεις την πάνα λες είναι χρησιμοποιημένη και πετάς επάνω σιρόπι σοκολάτας. Έτοιμος Και θα πάρει τη σακούλα κανένας οικολόγος και θα την πετάξει στα σκουπίδια :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, archer100 είπε Σακούλα-τσαντα σκεπασμενη με πετσετα, σαγινοαρες πανω απ την πετσετα και ολο αυτο στο ενα μετρο απο εκει που σκαει το κυμα και μακρια απο ομπρελες και κοσμο. Μπανιο με την πλατη στη θαλασσα και σχετκα κοντα. Επι χρονια δε ειχα ποτε προβλημα. Βεβαια αν ειστε δυο, ειναι λιγο μαλακια να ρισκαρεις για να ειστε απλα μαζι στο νερο. Το ίδιο κάνω και εγώ αλλά μπαίνουμε οικογενειακώς. Βέβαια εγώ επειδή απλά κάθομαι σχεδόν στο ίδιο σημείο μέσα στη θάλασσα, επειδή μισώ το κολύμπι, παρακολουθώ την τσάντα συνεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 https://www.hobbi.gr/steganos-sakos-summit-lightweight-sack-blue-p-20885.html Για να μεινουμε λιγο εντος θεματος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Υπαρχουν beach bar που καθε ομπρελα εχει ενα μινι κουτακι στυλ χρηματοκιβωτιο. Το καθε ενα με ξεχωριστο κλειδακι το οποιο το φορας βραχιολι οποτε το παιρνεις και μεσα στην θαλασσα μαζι σου. Αν το βλεπετε τοσο σοβαρα προτιμηστε τετοια beach bar. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Παιρνεις ενα τετοιο, του κοτσαρεις και ενα αυτοκολλητο ελληνικου νερου και there you go https://www.amazon.co.uk/Diversion-Bottle-Container-Bottled-VelPro/dp/B01LWICNXM/ref=sr_1_2?keywords=fake+water+bottle&qid=1560707980&s=gateway&sr=8-2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, stormrain είπε Παιρνεις ενα τετοιο, του κοτσαρεις και ενα αυτοκολλητο ελληνικου νερου και there you go https://www.amazon.co.uk/Diversion-Bottle-Container-Bottled-VelPro/dp/B01LWICNXM/ref=sr_1_2?keywords=fake+water+bottle&qid=1560707980&s=gateway&sr=8-2 Μετα θα φοβόμαστε μην το χάσουμε γιατι πιο πολλα κοστίζει αυτο απο αυτα που κουβαλάμε 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, dalain είπε Μετα θα φοβόμαστε μην το χάσουμε γιατι πιο πολλα κοστίζει αυτο απο αυτα που κουβαλάμε 😅 Χαχαχα το δα να ρχεται αυτο. Για τη φιλοσοφια το ποσταρα, ειμαι σιγουρος πως θα εχει αρκετες εκδοχες απο Κινα μερια με καλυτερες τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα