Προς το περιεχόμενο

Παραλία και προσωπικά αντικείμενα

giannis2429

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, snik είπε

Απορία για κλοπές αυτοκινήτου, επειδή έχω ακούσει αρκετούς συνεργάτες φωτογράφους να την έχουν πατήσει και να τους έχουν πάρει μηχανή ή λαπτοπ από το αμάξι έστω και αν τα έχουν αφήσει για λίγα λεπτά (χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιος που γύριζε από επαρχία Αθήνα πάρκαρε για 10 λεπτά να πάει τουαλέτα κάτω από το σπίτι του και όταν γύρισε το βρήκε σπασμένο). Έχουν βρει τρόπο με καποιον ανιχνευτή ίσως να σκαναρουν αμάξια και να βαράει σε αυτά που έχουν κινητά ή λαπτοπ η γενικά ηλεκτρονικά είδη μέσα; 

Οχι,δεν παιζει κατι τετοιο.

Απλα μπανιζουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

26 λεπτά πριν, snik είπε

Απορία για κλοπές αυτοκινήτου, επειδή έχω ακούσει αρκετούς συνεργάτες φωτογράφους να την έχουν πατήσει και να τους έχουν πάρει μηχανή ή λαπτοπ από το αμάξι έστω και αν τα έχουν αφήσει για λίγα λεπτά (χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιος που γύριζε από επαρχία Αθήνα πάρκαρε για 10 λεπτά να πάει τουαλέτα κάτω από το σπίτι του και όταν γύρισε το βρήκε σπασμένο). Έχουν βρει τρόπο με καποιον ανιχνευτή ίσως να σκαναρουν αμάξια και να βαράει σε αυτά που έχουν κινητά ή λαπτοπ η γενικά ηλεκτρονικά είδη μέσα; 

Μπα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να εντοπίζει κινητά Κτλπ.

είτε κόβουν κίνηση είτε πάνε  και τα ανοίγουν  ψάχνοντας. 

Εάν τα έχεις στο ντουλαπάκι σίγουρα θα τα βρουν κατευθείαν

• Like 1

7 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Το αιώνιο πρόβλημα. Επειδή συνήθως πάω με την κοπέλα μου για μπάνιο και δεν λέει να μπαίνουμε ένας ένας, έστω ότι κινητά,λεφτά κλπ τα αφήνουμε στο αυτοκίνητο, με το κλειδί του αυτοκινήτου τι γίνεται; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο τσαντάκι η θήκη αδιάβροχα να το χω πάνω μου στην θάλασσα?

απλα για την ιστορια να ξερεις πως καθολου ασφαλες δεν ειναι το αυτοκινητο. την δευτερα μας εκλεψαν κινητα και χρηματα απο το αμαξι εμενα και της κοπελας μου καθως πιστευαμε οπως λες ειναι πιο ασφαλες. χιλιες φορες στην παραλια να ριχνεις ματιες παρα στο αμαξι

7 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Το αιώνιο πρόβλημα. Επειδή συνήθως πάω με την κοπέλα μου για μπάνιο και δεν λέει να μπαίνουμε ένας ένας, έστω ότι κινητά,λεφτά κλπ τα αφήνουμε στο αυτοκίνητο, με το κλειδί του αυτοκινήτου τι γίνεται; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο τσαντάκι η θήκη αδιάβροχα να το χω πάνω μου στην θάλασσα?

Μπορεις να βαλεις εναν να φυλαει τα πραγματα σας και το οχημα με 3ευρω/ωρα. Επιτελους θα λυθει και το προβλημα της ανεργιας!!!😄😋🙄

6 minutes ago, gia_nnis said:

Μπορεις να βαλεις εναν να φυλαει τα πραγματα σας και το οχημα με 3ευρω/ωρα. Επιτελους θα λυθει και το προβλημα της ανεργιας!!!😄😋🙄

Αν είναι έτσι και δεν θέλει αδιάβροχη θήκη ας πάει σε κάποια οργανωμένη παραλία που προσφέρει θυρίδα με ηλεκτρονικό βραχιόλι. Λιγότερα λεφτά θα σκάσει :P

• Like 1

On 15/06/2019 at 19:45, giannis2429 said:

https://www.google.com/search?q=στεγανο+κλειδια&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiVtK2r4uziAhUOIlAKHSx4B0MQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=360&bih=624&dpr=2#imgrc=6luy8I5rkz5E_M

https://www.google.com/search?q=στεγανο+κλειδια&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiVtK2r4uziAhUOIlAKHSx4B0MQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=360&bih=624&dpr=2#imgrc=p7khVTkswMl-CM

• Like 1

10 ώρες πριν, txcellas είπε

Εγω συνηθως απο καμια γιαγια η παππού καθομαι, πιανω συζητηση να δω αν ειναι οκ και μετα ζηταω ευγενικα αν μπορουν να ριχνουν καμια ματια. Το ιδιο και σε οικογένειες με παιδια. Αντιστοιχα κ εγω τσεκαρω αν μου ζητήσουν. 

Δηλαδή οι "οικογένειες με παιδιά" δε παίζει να είναι καθίκια και να σε γδύσουν έτσι;

Προσωπικά δεν είμαι της παραλίας, αλλά όποτε πάω θα επιλέξω οργανωμένη. Και πιο ασφαλή και πιο καθαρά και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω. Καλύτερα να πληρώσεις από το να κολυμπάς μέσα στα ούρα αφού στις ελεύθερες μπορεί να πάει ο κάθε τυροβρωμίκουλας, και από το να ρισκάρεις τα πράγματα σου.

Άμα θες ντε και καλά να πας σε ανοργάνωτη, η καλύτερη λύση είναι να μην πάρεις μαζί τα προσωπικά σου αντικείμενα....αλλά το να αντέξεις χωρίς κινητό κατά τη διάρκεια της διαδρομής είναι ζόρικο.

• Like 1
  • Sad 3

Παραλίες μόνο οργανωμένες.στην Αττική μόνο στον σχοινιά που εχει και παρκινγκ φυλασομενο.που να κουβαλάω  ομπρέλες κλπ.στις διακοπές το ίδιο. τα βάζω στο boxακι με το κλειδί και τέλος.

εμείς πάντως όταν πηγαίνουμε για μπάνιο, τα βάζουμε μέσα στη τσάντα, ή στα παππούτσια, και αυτά σκεπάζονται απο κάποια πετσέτα με πέτρες, ωστέ να μην μπορεί ο άλλος να το πάρει και να φύγει, αλλα να πρέπει να βγάλει πρώτα την πετσέτα, αλλά και να μην βλέπει εννοείται. Κάποιες φορές άμα έχεις καμία οικογένεια δίπλα, κανα ζευγαράκι λες "ριχνετε καμια ματιά, δεν περιμένω κανέναν" συνήθως θα στο ζητήσουν κ αυτοί όταν έρθει η σειρά τους. Τα πράγματα όσο πιο κοντά γίνεται στην θάλασσα. για να τα βλέπεις, κ όχι μπάνιο στα ανοιχτά για πολύ ώρα.(ολα αυτά ισχύουν για παραλίες της Αθήνας, στην επαρχεία και κινητό να αφήσεις έξω δεν στο πειράζουν)

πηγαίνω σε παραλίες που ειναι κυριώς με οικογένειες, αποφεύγω αυτές με τους φοιτητές-μαθητές.

Τώρα τέτοια σακουλάκια/τσαντάκια, για να βάζεις κινητό και τέτοια δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν μου φαίνονται πολύ άνετα

Ποτέ δεν αφήνουμε λεφτά και κινητά στο αμάξι. Δεν παίρνουμε στην παραλία όλο το πορτοφόλι κοντά.Παίρνουμε μόνο δίπλωμα και όσα λεφτά υπολογίζουμε να χαλάσουμε. Στην θάλασσα μπαίνουμε εναλλάξ ή και οι δύο με πλάτη προς τα βαθιά για να τσεκάρουμε τα πράγματα μας. Το κλειδί του αμαξιού το βάζουμε μέσα στα πράγματα μας. Όταν πάω για ψαροντούφεκο και δεν μπορώ να παρακολουθώ τα πράγματα μου στην στεριά, το κλειδί το βάζω μέσα σε 2 γάντια νιτριλίου (χωρίς πούδρα). Δεν έχουν βραχεί ποτέ!!!

• Like 2

Ο καθένας όπως νιώθει καλύτερα και πιο άνετα. Προσωπικά αποφέυγω πλέον παραλίες που έχουν πολύ κόσμο και δεν έχω καθαρή οπτικη επαφή με τον χώρο που έχω τις ομπρέλες και τις τσάντες αλλά και το αυτοκίνητο. Άλλωστε πάμε θάλασσα και παραλία για χαλάρωση και όχι για να ασπρίσουν τα μαλλιά μας από το άγχος και το ρίσκο. Επομένως καλύτερα μικρές υποχωρήσεις από θέμα πάραλίας, φυκιών αλλά και ώρας προσέλευσης παρά να είμαι στην τσίτα για το αν θα βρω τα πράγματα στη θέση τους όταν βγω. Προσωπική άποψη βέβαια. 

• Like 2

2 hours ago, mcstefan7 said:

Ποτέ δεν αφήνουμε λεφτά και κινητά στο αμάξι. Δεν παίρνουμε στην παραλία όλο το πορτοφόλι κοντά.Παίρνουμε μόνο δίπλωμα και όσα λεφτά υπολογίζουμε να χαλάσουμε. Στην θάλασσα μπαίνουμε εναλλάξ ή και οι δύο με πλάτη προς τα βαθιά για να τσεκάρουμε τα πράγματα μας. Το κλειδί του αμαξιού το βάζουμε μέσα στα πράγματα μας. Όταν πάω για ψαροντούφεκο και δεν μπορώ να παρακολουθώ τα πράγματα μου στην στεριά, το κλειδί το βάζω μέσα σε 2 γάντια νιτριλίου (χωρίς πούδρα). Δεν έχουν βραχεί ποτέ!!!

Εγω για αυτόν τον λόγο εχω πάρει σημαδούρα με ενσωματωμένη αδιαβροχη θήκη. Μεχρι και το κινητό βαζω εκει χωρίς πρόβλημα :)

• Like 1

Επισκέπτης
16 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Επειδή συνήθως πάω με την κοπέλα μου για μπάνιο και δεν λέει να μπαίνουμε ένας ένας

Γιατί δεν λέει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/6/2019 στις 11:51 ΠΜ, Xacti είπε

Γιατί δεν λέει?

Για το μπαλαμούτι. 

Άσε που θα είναι σαν τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Θα κάνει ζέσταμα η κοπελιά στην παραλία και όταν έρθει η ώρα, θα βγαίνει ο άλλος, θα ρίχνουν και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη,θα μπαίνει η κοπέλα, θα κάθεται στον πάγκο αυτός. 

Επεξ/σία από csontheline
στον πάγκο, όχι στο πάγκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...