giannis2429 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Το αιώνιο πρόβλημα. Επειδή συνήθως πάω με την κοπέλα μου για μπάνιο και δεν λέει να μπαίνουμε ένας ένας, έστω ότι κινητά,λεφτά κλπ τα αφήνουμε στο αυτοκίνητο, με το κλειδί του αυτοκινήτου τι γίνεται; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο τσαντάκι η θήκη αδιάβροχα να το χω πάνω μου στην θάλασσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δοκίμασε να τα αποθηκεύσεις σε κάτι τέτοιο (ώστε να τα έχεις μαζί σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, TechnoState είπε Δοκίμασε να τα αποθηκεύσεις σε κάτι τέτοιο (ώστε να τα έχεις μαζί σου) Και αυτό δενει κάπως πάνω σου; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από giannis2429 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodicpunk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Οντως ειναι κατι που προκαλει στρες. Τωρα δεν ξερω αν το εχεις το κλειδι μαζι σου στο μαγιο ειναι λυση γιατι μπορει γλυστρισει, να τρυπησει το μαγιο κλπ...ασε που μπορει και να βραχυκυκλωσει. Εγω προσωπικα βαζω ολα τα αντικειμενα μου κατω απο την πετσετα στα μουλωχτα και δεν ανοιγομαι στα βαθια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Λοιπόν το έχω δει σε βιντεάκι, παίρνεις μια πανα , τα βάζεις μέσα σε ενα σακουλάκι και μέσα στην πάνα , δένεις την πάνα λες είναι χρησιμοποιημένη και πετάς επάνω σιρόπι σοκολάτας. Έτοιμος 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Εγω συνηθως απο καμια γιαγια η παππού καθομαι, πιανω συζητηση να δω αν ειναι οκ και μετα ζηταω ευγενικα αν μπορουν να ριχνουν καμια ματια. Το ιδιο και σε οικογένειες με παιδια. Αντιστοιχα κ εγω τσεκαρω αν μου ζητήσουν. 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου ασφαλές. Υπάρχουν αρκετές συμμορίες που ειδικεύονται στο σπάσιμο αυτοκινήτων λουόμενων στην Αττική. Ακόμα και αν υπάρχει κόσμος ή συναγερμός. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από G.TH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 θαψτο στο χώμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sensai Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 να έχεις μαζί σου fake σκουπίδια και ότι αξίας έχεις τα κρύβεις εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, sensai είπε να έχεις μαζί σου fake σκουπίδια και ότι αξίας έχεις τα κρύβεις εκεί Κι αν κάποιος ακτιβιστής τα πάρει και τα πετάξει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sensai Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 45 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Κι αν κάποιος ακτιβιστής τα πάρει και τα πετάξει; σεναριο επιστημονικης φαντασιας στην ελλαδα ο ακτιβιστης και ειδικα σε παραλια με κοσμο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, tsofras είπε Λοιπόν το έχω δει σε βιντεάκι, παίρνεις μια πανα , τα βάζεις μέσα σε ενα σακουλάκι και μέσα στην πάνα , δένεις την πάνα λες είναι χρησιμοποιημένη και πετάς επάνω σιρόπι σοκολάτας. Έτοιμος Πολυ χρησιμη συμβουλη μιας και θα ξεκινησουμε τα μπανια οπου να'ναι με τον πιτσιρικα!χαχαχα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DYEL είπε θαψτο στο χώμα. Αυτό ακριβώς το καβατζωνεις θάβοντας το. Κάτω από τα παπούτσια πχ Γιά να ξέρετε που είναι ακριβώς. Ένα κλειδί είναι εύκολο να το καβατζωσεις... 5 ώρες πριν, giannis2429 είπε Και αυτό δενει κάπως πάνω σου; Περνάς λουρί και το κρέμας στο λαιμό σου 😂😂😂 έλεος ένα κλειδί θέλετε κρύψετε. στο αυτοκίνητο δεν είναι ότι καλύτερο να αφήνετε κινητά Κτλπ πόσο μάλλον εάν τα ξεχάσετε σε εμφανή σημείο.. Το καλύτερο σημείο είναι να τα κρύβετε στο πορπαγκαζ του αυτοκινήτου το ντουλαπάκι σίγουρα θα το ψάξουν. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από christopher0016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Απορία για κλοπές αυτοκινήτου, επειδή έχω ακούσει αρκετούς συνεργάτες φωτογράφους να την έχουν πατήσει και να τους έχουν πάρει μηχανή ή λαπτοπ από το αμάξι έστω και αν τα έχουν αφήσει για λίγα λεπτά (χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιος που γύριζε από επαρχία Αθήνα πάρκαρε για 10 λεπτά να πάει τουαλέτα κάτω από το σπίτι του και όταν γύρισε το βρήκε σπασμένο). Έχουν βρει τρόπο με καποιον ανιχνευτή ίσως να σκαναρουν αμάξια και να βαράει σε αυτά που έχουν κινητά ή λαπτοπ η γενικά ηλεκτρονικά είδη μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, snik είπε Έχουν βρει τρόπο με καποιον ανιχνευτή ίσως να σκαναρουν αμάξια και να βαράει σε αυτά που έχουν κινητά ή λαπτοπ η γενικά ηλεκτρονικά είδη μέσα; Όχι. Απλά είτε τον είδαν να σκαλίζει τον εξοπλισμό πριν κλειδώσει, είτε ήταν σε εμφανές σημείο, είτε απλά χτύπησαν στην τύχη και τους έκατσε λαχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα