Νεφέλη2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Γειααα σας!Σκέφτομαι να δώσω πανελλήνιες για 3η φόρα και θα ήθελα τη γνώμη σας! Πιστεύετε ότι αξίζει? Η κτηνιατρική ήταν πάντα το όνειρο μου και δεν ξέρω να μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάποια άλλη σχολή! Σκέφτομαι να διαβάσω μόνη μου μιας και έχω ότι χρειάζομαι από βιβλία , ασκήσεις και σημειώσεις! Τι λέτε?
kloktornet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 45 λεπτά πριν, Νεφέλη2 είπε Γειααα σας!Σκέφτομαι να δώσω πανελλήνιες για 3η φόρα και θα ήθελα τη γνώμη σας! Πιστεύετε ότι αξίζει? Η κτηνιατρική ήταν πάντα το όνειρο μου και δεν ξέρω να μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάποια άλλη σχολή! Σκέφτομαι να διαβάσω μόνη μου μιας και έχω ότι χρειάζομαι από βιβλία , ασκήσεις και σημειώσεις! Τι λέτε? Σεποια σχολή έχεις περάσει τώρα και πόσα μόρια έχεις βγάλει; Επίσης από οικονομικής πλευράς σε τι κατάσταση είσαι; Εννοώ μπορείς να συντηρηθείς ή θα έχεις και την πίεση της επιβίωση; Σε κάθε περίπτωση εφόσον το όνειρο σου είναι η κτηνιατρική η γνώμη μου είναι να το κάνεις. Θα σου πρότεινα όμως να έχεις φροντιστήριο ή καθηγητή για να σε έχει σε ένα πρόγραμμα και σε ένα ρυθμό. Γιατί μόνη σου μπορεί να "πελαγώσεις".
Νεφέλη2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ουσιαστικά πέρισυ που έδωσα πρώτη φορά είχα ένα ατύχημα μετά το Χριστούγεννα οπότε μετά τα παράτησα! Φέτος που έδωσα και αρχικά τα πήγαινα καλά τα βρήκα μπαστούνια στη Χήμεια! Βέβαια μένει και η βιολογία την Τρίτη που δίνω αλλά υπολογίζω με αυτά που έχω γράψει 17000 και κάτι, δηλαδή κανένα χημικό! Από οικονομικής κατάστασης όχι δεν χρειάζεται να δουλέψω! Απλά νιώθω τύψεις να επιβαρύνω πάλι τους δικούς μου! Γιαυτό σκέφτομαι αν υπάρχει πιθανότητα να γράψω καλύτερα!
pink_glitter Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Φέτος έβαλαν πολύ δύσκολα θέματα, οπότε λογικά θα πέσουν αρκετά οι βάσεις. Μην απελπίζεσαι!
Νεφέλη2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ναι θα πέσουν αλλά δε νομίζω τόσο σε ιατρικές , κτηνιατρικές.. Θα δείξει
kloktornet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 34 λεπτά πριν, Νεφέλη2 είπε Ναι θα πέσουν αλλά δε νομίζω τόσο σε ιατρικές , κτηνιατρικές.. Θα δείξει οι ιατρικές δεν πέφτουν, δεν ξέρω πως μερικοί άνθρωποι ότι και να πέσει γράφουν 19.. αφού το θες τόσο ξαναπροσπάθησε.. αν είσαι σίγουρη ότι είναι το όνειρο σου. Αλλά σκέψου και άλλες σχολές.
vasilllis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 αμα γραφεις 17000,το κυνηγας . Καθαρα δικη σου αποφαση αν θα ξαναπροσπαθησεις ή οχι.Αν δεν θες να τους επιβαρυνεις(Αν περναγες δεν θα τους επιβαρυνες?) μπορεις να βρεις μια δουλεια.Χρονο θα εχεις απλετο.Μπορεις να κανεις και καποια ιδιαιτερα που θα βοηθησουν τα λιγα κενα που εχεις.
momotis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Νεφέλη2 είπε Σκέφτομαι να δώσω πανελλήνιες για 3η φόρα και θα ήθελα τη γνώμη σας! Πιστεύετε ότι αξίζει? Στην 6η να αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα