Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, troi.g είπε Μια χαρά τα λέτε όλοι , να βάλει τον αριθμό της χρεωστικής του στο ίντερνετ, και αν στο μέλλον θέλει να χρησιμοποιησει αυτόν τον λογαριασμό π.χ για μισθοδοσία? Η τράπεζα δεν πρόκειται να του ανοίξει άλλον λογαριασμό. Τα κάπιταλ κοντρόλ μας τελείωσαν, δεν τα μαθες?
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, troi.g είπε Εγώ νομίζω ότι εάν για παράδειγμα έχεις ηδη λογαριασμό στην Εθνική, δε θα σου ανοίξουν άλλον, θα σου πουν ότι έχεις ήδη. Μπορει και να κάνω λαθος.Για μένα το καλύτερο είναι μια prepaid , ούτε άγχος μην τυχόν και κάποιος σου πάρει λεφτά, αφού βάζεις όσα θες να χρησιμοποιήσεις, και να την χάσεις δεν τρέχει και κάτι σοβαρό. Το αντιμετώπισα εν μέσω capital control. Οι πλειοψηφία εργοδοτών θέλει Πειραιώς , μου έδωσε βεβαίωση , και δέν υπήρξε κανένα πρόβλημα στο άνοιγμα νέου λογαριασμού
troi.g Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Οκ πάω πάσο, για κάτι που δεν γνωρίζω δεν επιμένω.
asdfnikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 17 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τα κάπιταλ κοντρόλ μας τελείωσαν, δεν τα μαθες? Υπαρχουν ακομα CC.Απλα ειναι σε κάποιες κατηγορίες πωλητών και ακομα δεν μπορείς να μεταφερεις οσα χρήματα θέλεις στο εξωτερικό.
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Υπαρχουν ακομα CC.Απλα ειναι σε κάποιες κατηγορίες πωλητών και ακομα δεν μπορείς να μεταφερεις οσα χρήματα θέλεις στο εξωτερικό. Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε, δλδ τη δυνατότητα ανοίγματος δεύτερου λογαριασμού στην ίδια τράπεζα, πλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός λόγω cc.
asdfnikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε, δλδ τη δυνατότητα ανοίγματος δεύτερου λογαριασμού στην ίδια τράπεζα, πλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός λόγω cc. Σωστα.Λαθος μου.Μπορεις να ανοίξεις όσους λογαριασμούς σε οσες τράπεζες θέλεις πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα