Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά είναι τα στατιστική τις γραμμής. Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η ταχύτητα για adsl και παρόλο που το καφαο είναι αρκετά μακριά το δίπλα σπίτι πιάνει 30αρι vdsl. Υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή? 

Screenshot_20190615-160230__01.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Απο ότι βλέπω είσαι περίπου 4 καλωδιακά χιλιόμετρα απο το αστικό κέντρο

Παλιότερα είχες καλύτερη ταχύτητα; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Καλησπέρα 

Απο ότι βλέπω είσαι περίπου 4 καλωδιακά χιλιόμετρα απο το αστικό κέντρο

Παλιότερα είχες καλύτερη ταχύτητα; 

Παλαιότερα δεν ξέρω αλλά έχει μπει καμπίνα σε λιγότερο από χιλιόμετρο. Δεν θα έπρεπε να είναι συνδεδεμένο με προφίλ vdsl? 

• Moderators
Δημοσ.

Και πάλι δεν τους υποχρεώνει κανένας να το κάνουν, με της διάφορες που έχουν πλέον σε τιμές τα προγράμματα σκέψου την αλλαγή σε 50 αρι, εφόσον έχεις καμπίνα κοντά

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, likos_de είπε

Αυτά είναι τα στατιστική τις γραμμής. Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η ταχύτητα για adsl και παρόλο που το καφαο είναι αρκετά μακριά το δίπλα σπίτι πιάνει 30αρι vdsl. Υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή? 

Screenshot_20190615-160230__01.jpg

Πρώτον αλλάζεις σε 50αρι. Θα το πάρεις λογικά 5€ ακριβότερα από το 24αρι! Δεύτερον η γραμμή βλέπω εμφανίζει errors τα οποία ενδέχεται να ανεβαίνουν όταν δεν το βλέπεις. Πάρε ένα όργανο μέτρησης και πάνε στο κουτί της μονο-πολυκατοικιας σου. Βλέπω ότι το attainable rate (Το μαξ της γραμμής σου) είναι πολύ χαμηλό κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει θέμα εσωτερικής καλωδίωσης (και γω είχα) και για αυτό να μην πιάνεις πχ 10 mbps όπως συνηθίζεται στην 24αρα. Δες καλωδίωση και σκέψου και αναβάθμιση σε 50αρα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ θα πάρω τηλέφωνο στον ΟΤΕ να δω τι θα μου πουν και αυτοί. Η εσωτερική καλωδίωση είναι αρκετά παλιά και φοβάμαι μήπως δεν μπορεί να γίνει και τίποτα από μεριά του οτε και χρειάζεται να αλλάζω καλώδια στην εγκατάσταση. Πάντως μου φαινόταν περίεργο ο διπλανός να πιάνει 30αρι vdsl και εγώ ούτε 2!

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, likos_de είπε

Σας ευχαριστώ θα πάρω τηλέφωνο στον ΟΤΕ να δω τι θα μου πουν και αυτοί. Η εσωτερική καλωδίωση είναι αρκετά παλιά και φοβάμαι μήπως δεν μπορεί να γίνει και τίποτα από μεριά του οτε και χρειάζεται να αλλάζω καλώδια στην εγκατάσταση. Πάντως μου φαινόταν περίεργο ο διπλανός να πιάνει 30αρι vdsl και εγώ ούτε 2!

Ακριβώς. Σε πολυκατοικία δύσκολα να αλλάξεις καλωδίωση (να περάσεις εξωτερικό καλώδιο συγκεκριμένα όπως έκανα εγώ στην μονοκατοικία). Μίλα με ΟΤΕ, ξέρουν καλύτερα. Αν σου πουν περί καλωδίωσης (θα έρθει τεχνικός να μετρήσει ταχύτητα σε κουτί ΟΤΕ και σε πρίζα του σπιτιού σου) τότε ή μιλάς με δικό σου ηλεκτρολόγο για απαραίτητες εργασίες ή μιλάς με τις εξειδικευμένες ηλεκτρολογικες εγκατάστασεις του οτε να το ρυθμίσουν αυτοί (λογικά θα σου βγει ακριβό, ένα τηλέφωνο πάντως δεν πρζ) 😉.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...