Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Τόσο είναι εάν φορά ΑΤΧ τροφοδοτικό

Δεν φοράω μεγάλο ;) έχω SFX psu 

ATX power supplies and graphics cards up to 310mm in length

Για τη κατανάλωση ρωτάω ( 600.watt )

Είναι ποιοτικό τον συγκεκριμένο που φοράει το σύστημα και το καλύτερο στην κατηγορία του μαζί με το SF750.

Βέβαια φοβάμαι ότι με κλοκαρισμενο 8700Κ + τη κάρτα  θα έχω θέμα (;)

Με 550 είμαι ρε συ..... τι θέμα να έχεις και μάλιστα εσύ παίζεις σε 1080 60hz μονιτορ.... Και η cpu αλλά και η κάρτα το περισσότερο καιρό θα πετάνε χαρταετό 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Κανενα θεμα.

650αρι εχω και εχω φτασει τη καρτα σε κατασταση να τραβαει και 360watt.

Χαρταετο το 600αρι θα πεταει...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά με UV σωστά;

1080p 75hz :P ( oc από 60 )

Κάτσε να παραλάβει και κάποιο άλλο παιδί να γράψει εξτρα εντυπώσεις να δούμε με τις θερμοκρασίες και το θόρυβο με ενδιαφέρει περισσότερο ( ένας από τους λόγους που δωσα τη 570 ήταν ότι έκανε πολύ βαβούρα καθώς ήθελε γύρω στο 75% το φανακι για να μείνει γύρω στους 73-75 βαθμούς τωρα καλοκαίρι με 29C θερμ.δωματιου

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αυτά με UV σωστά;

1080p 75hz :P ( oc από 60 )

Κάτσε να παραλάβει και κάποιο άλλο παιδί να γράψει εξτρα εντυπώσεις να δούμε με τις θερμοκρασίες και το θόρυβο με ενδιαφέρει περισσότερο ( ένας από τους λόγους που δωσα τη 570 ήταν ότι έκανε πολύ βαβούρα καθώς ήθελε γύρω στο 75% το φανακι για να μείνει γύρω στους 73-75 βαθμούς τωρα καλοκαίρι με 29C θερμ.δωματιου

Εμένα η Pulse με ηπιο undervolt στο cougar mx 330g που έχει καλο airflow δεν ανεβαίνει πάνω από 72 βαθμούς, αλλα ακούγεται λιγοτερο απο τον επεξεργαστή, με τα φανακια στο ρελαντι. Κινείται σε χαμηλα επίπεδα θορύβου κοινως..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κι εμενα η 580 nitro σε αναλογες θερμοκρασιες με αυτες που αναφερει ~73 ειναι πρακτικα αθορυβη, και οι ανεμιστηρες ειναι γυρω στο 30%

αν η pulse οντως παραδιδεται στα 270~ ειναι πολυ καλο deal και σιγουρα αξιζει τα 30 ευρα εξτρα απο την φθηνοτερη

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rofl είπε

κι εμενα η 580 nitro σε αναλογες θερμοκρασιες με αυτες που αναφερει ~73 ειναι πρακτικα αθορυβη, και οι ανεμιστηρες ειναι γυρω στο 30%

αν η pulse οντως παραδιδεται στα 270~ ειναι πολυ καλο deal και σιγουρα αξιζει τα 30 ευρα εξτρα απο την φθηνοτερη

Πολύ χαλαρά.

Εξαιρετική υλοποίηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι 30% φαν ρε παιδιά. 2 φορές είχα αφήσει την Aorus 570 χωρίς msi afterburner και ειχε βαρεσει 80C+ με το στοκ φαν μαξ 40%

Μήπως παίζετε με τίποτα κλειδωμένα καρέ;

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

στο hitman 2 oχι στο division 2 οχι στο re2 ναι@60fps

σε superposition οχι. αυτα εχω παιξει προσφατα απο σχετικα απαιτητικα

σε κανενα δεν ακουγα ανεμιστηρες καρτας γραφικων με το tower στα 70-80 εκ απ το κεφαλι μου. και τυπικο fan% κατω απο 40% οπως εγραψα.

γενικα tbh μ αυτα που διαβαζω για gigabyte με κανουν να πιστευω οτι εχει ριξει πολυ την ποιοτητα τουλαχιστον στις καρτες γραφικων. τα πιο πολλα προβληματα θερμοκρασιων και unstable clocks που διαβαζω και σε amd και σε nv αφορουν gb. κριμα οταν παλια η windforce θεωρουνταν κορυφη.

εννοειται παντως οτι αν ειχα προβλημα με θορυβο/ θερμοκρασιες θα κλειδωνα τα καρε στα hz του monitor μου

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Ανάλογα, γιατί σε Vega 56/64 είναι ανώτερες οι ψυχτρες της σε σχέση με αυτές που βάζει στις μικρές πχ 570 580 ( 590 )

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Ανάλογα, γιατί σε Vega 56/64 είναι ανώτερες οι ψυχτρες της σε σχέση με αυτές που βάζει στις μικρές πχ 570 580 ( 590 )

και στις vega η gigabyte δεν θεωρειται απο τις καλες υλοποιησεις afaik

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Τι 30% φαν ρε παιδιά. 2 φορές είχα αφήσει την Aorus 570 χωρίς msi afterburner και ειχε βαρεσει 80C+ με το στοκ φαν μαξ 40%

2560×1080×144..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Τόσο είναι εάν φορά ΑΤΧ τροφοδοτικό

Δεν φοράω μεγάλο ;) έχω SFX psu 

ATX power supplies and graphics cards up to 310mm in length

Για τη κατανάλωση ρωτάω ( 600.watt )

Είναι ποιοτικό τον συγκεκριμένο που φοράει το σύστημα και το καλύτερο στην κατηγορία του μαζί με το SF750.

Βέβαια φοβάμαι ότι με κλοκαρισμενο 8700Κ + τη κάρτα  θα έχω θέμα (;)

Εγω ημουν με cx650m με 2700χ κλοκαρισμενο και vega 64  κλοκαρισμενη  και σε νερο που σημαινει οτι δεν την εκοβαν οι θερμοκρασιες μονο το Power limit. Mε φυσιολογικο Overclock στην καρτα δεν ειχα θεμα , οταν την ξεφτιλιζα ομως με Power limit  περαν του επιτρεπτου τοτε τα εβρισκε σκουρα το τροφοδοτικο. Νομιζω ομως με την v56 θα εισαι οκ.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gigabyte σε Vega56 έπασχε σε θόρυβο/θερμοκρασίες.Το ίδιο και μία 1080 που δοκίμασα.

Sapphire που είχα δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά pc την 580/590 SE εξαιρετική όσον αφορά θερμοκρασίες/θόρυβο...Μιλάμε για 35-42% δηλαδή max 1600rpm και μέγιστο 70 βαθμούς με 99% gpu load

Οπτικά και μόνο-ποιότητα κατασκευής φαίνεται η διαφορά

Επεξ/σία από Inler
  • Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Inler είπε

Gigabyte σε Vega56 έπασχε σε θόρυβο/θερμοκρασίες.Το ίδιο και μία 1080 που δοκίμασα.

Sapphire που είχα δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά pc την 580/590 SE εξαιρετική όσον αφορά θερμοκρασίες/θόρυβο...Μιλάμε για 35-42% δηλαδή max 1600rpm και μέγιστο 70 βαθμούς με 99% gpu load

Οπτικά και μόνο-ποιότητα κατασκευής φαίνεται η διαφορά

Έτσι ακριβώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...