Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δει πολλα benchmark video με πολλες συγκρισεις και σε πολλα κερδιζει η vega , αλλα δεν εχω δει κανενα gaming build που να προτεινουν την vega.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jonny093 είπε

εχω δει πολλα benchmark video με πολλες συγκρισεις και σε πολλα κερδιζει η vega , αλλα δεν εχω δει κανενα gaming build που να προτεινουν την vega.

Αξίζει σαν κάρτα εάν την πετύχεις σε καλή προσφορά. 

Δημοσ.

H vega 56 είναι κυρίως για compute. Εκεί ισοπεδώνει τις Nvidia των 250€. Αλλά και στα παιχνίδια δεν είναι πίσω. 4 κατοστάρικα είχε πριν λίγο καιρό.

Απλά είναι μεγάλη σε μέγεθος και "καίει" ρεύμα.

Δημοσ.

Offtopic παρατήρηση.

Ο σκληρός δίσκος είναι 2,5" (για λάπτοπ). Μπορεί να μπει και σε επιτραπέζιο υπολογιστή (όπως οι SSD που είναι επίσης 2,5") αλλά αν είναι να δώσεις 78€ για 1TB δίσκο 2,5" γιατί δεν τα δίνεις (ή και λιγότερα) για δίσκο 2ΤΒ στις 3,5" (desktop);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φουρνάκι σκέτο . Την πήρε φίλος μου και το μετάνοιωσε. Συγκεκριμένα Αγόρασε την εκδοση Asus RX Vega 8GB Strix μαζί με Thermaltake 700Watt και το σκέφτεται να ανοίξει καντίνα στην παραλιακή να ψήνει κρέπες, αφού αναγκάστηκε να την κανει undervolt καινουργια κάρτα . Η κάρτα είναι αχόρταγη απο ρευμα . Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα συμβει στον υπολογιστή του, μετα απο αρκετες ωρες gaming Αύγουστο μήνα . Υπαρχουν πολυ αξιολογες καρτες στην κλίμακα των 300 ευρω, ειναι η γνώμη μου

Επεξ/σία από blueakamah
  • Like 1
Δημοσ.

Η Sapphire Pulse την οποια διαθετω δεν εχει καμια σχεση με οσα περιγραφεις απο την υλοποιηση της Asus. Πολυ χαμηλα επιπεδα θορυβου και συμπαθητικες θερμοκρασιες ειδικα για την εποχη. Δεν ξεπερνα τους 72 βαθμους η καρτα ακομα και σε full load. Δεν γνωριζω και τι κουτι εχει ο φιλος σου, ποσο καλο air-flow εχει κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, blueakamah είπε

Φουρνάκι σκέτο . Την πήρε φίλος μου και το μετάνοιωσε. Συγκεκριμένα Αγόρασε την εκδοση Asus RX Vega 8GB Strix μαζί με Thermaltake 700Watt και το σκέφτεται να ανοίξει καντίνα στην παραλιακή να ψήνει κρέπες, αφού αναγκάστηκε να την κανει undervolt καινουργια κάρτα . Η κάρτα είναι αχόρταγη απο ρευμα . 

Απολαυστικό post😁 "Η αχόρταγη" χεχε, τίτλος για κοινωνικό δράμα έως και πορνό.

Ποιές κρέπες, αυτές είναι για την Nvidia που είναι εκλεπτισμένη... Γουρουνοπούλα και άνω.

H αλήθεια είναι πως η Vega είναι αυτό που θα τη ρυθμίσεις να είναι. Μπορείς να την κάνεις να καίει και 130 Watt, μπορείς και 300-400W 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, kostiger είπε

Η Sapphire Pulse την οποια διαθετω δεν εχει καμια σχεση με οσα περιγραφεις απο την υλοποιηση της Asus. Πολυ χαμηλα επιπεδα θορυβου και συμπαθητικες θερμοκρασιες ειδικα για την εποχη. Δεν ξεπερνα τους 72 βαθμους η καρτα ακομα και σε full load. Δεν γνωριζω και τι κουτι εχει ο φιλος σου, ποσο καλο air-flow εχει κλπ.

δυστυχως αγορασε ενα αθλιο κουτι και τροφοδοτικο πολυ basic , η καρτα ειναι περιπου 42 εκατοστά μετα βιας χωραει μεσα στο mini atx κουτακι του και δυστυχως η υλοποιηση που αγορασε ειναι αθλια. Σαφώς υπάρχουν και καλύτερες υλοποιήσεις για το συγκεκριμενο chip vega 56. Οταν δεν ακους τα γαλόνια αυτα παθαινεις!

Επεξ/σία από blueakamah
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, blueakamah είπε

δυστυχως αγορασε ενα αθλιο κουτι και τροφοδοτικο πολυ basic , η καρτα ειναι περιπου 42 εκατοστά μετα βιας χωραει μεσα στο mini atx κουτακι του και δυστυχως η υλοποιηση που αγορασε ειναι αθλια. Σαφώς υπάρχουν και καλύτερες υλοποιήσεις για το συγκεκριμενο chip vega 56. Οταν δεν ακους τα γαλόνια αυτα παθαινεις!

Κουτι με καλο airflow χθες...

Θα δει μεγαλη διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, kostiger είπε

Μπορεις να στειλεις Link Με το μοντελο?

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να μπει σε μεγαλα εξοδα, ακομα και στα 40 με 50 ευρω μπορει να βρει πολυ καλες λυσεις.

1 λεπτό πριν, blueakamah είπε

Μπορεις να στειλεις Link Με το μοντελο?

Καρτας ή κουτιου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...