Μάκης123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, θα χρειαστώ τη βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα: Έχει ένας φίλος(στην εταιρεία) ένα σερβερ με λειτουργικό Windows Server 2012 Foundation. Θέλει να τρέξει ένα πρόγραμμα το οποίο τρέχει με Internet Explorer 11. Από τι έχω δει δεν υποστηρίζει το λειτουργικό Internet Explorer 11. Επιχείρησα να του κάνω Windows Update αλλά μου εμφανίζει σφάλμα και δε το κάνει.Επίσης, έχει ρυθμίσεις στο Server Manager για ένα δικτυακό τόπο που τρέχει. Το ερώτημα μου είναι: Μπορώ να του κάνω upgrade μεσω Windows Update ώστε να προχωρήσει η έκδοση στα Windows? ή χρειάζεται καινούργιο λειτουργικό ο σερβερ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Απο τα λιγα που διαβασα, τα server 2012 σκετα βασιζονται στα w8 (οχι 8.1), για τα οποια δεν βγαινει ie11. Τα server 2012 r2 βασιζονται στα 8.1 και παιρνουν ie11 κανονικα, μονο που δεν γινεται να ενημερωσεις τα σκετα server 2012 σε server 2012 r2, οπως γινεται με τα 8 που ενημερωνονται σε 8.1, οποτε ναι, θες καινουριο λειτουργικο. Κλασικη ms...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ίσως γιατί δεν πρέπει να τρέχεις τα προγράμματα από το Server; Λέω εγώ. Η αρχιτεκτονική είναι Client-Server. Αλλά ακόμη και έτσι να είναι, πχ να πρέπει να ανοίξεις μια σελίδα για την εγκατάσταση, φταει ο κατασκευαστής του Server και όχι του προγράμματος που ζητάει αυτές τις προδιαγραφές; Και τέλος τι σόι Software είναι αυτό που ΔΕΝ παίζει με κανέναν browser αλλά μόνο με IE11; Καταραμένη Microsoft.... Το ότι δε ξέρετε να δουλεύετε ούτε ένα search engine δεν παίζει κανένα ρόλο, όχι όχι. https://techcommunity.microsoft.com/t5/Windows-IT-Pro-Blog/Bringing-Internet-Explorer-11-to-Windows-Server-2012-and-Windows/ba-p/325297 http://www.catalog.update.microsoft.com/search.aspx?q=KB4492872 Περιμένω την επόμενη ερώτηση του στυλ "Θέλω να βάλω ΙΕ11 αλλά με κλειστά τα Updates" Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Μάκης123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σας, προς ενημέρωσή σας, giotis1982 εγκατέστησα τις ενημερώσεις όπως μου έστειλες. Ενώ έδειχνε ότι την έχει εγκαταστήσει,όταν έκανε επανεκκίνηση και πήγαινε να κάνει configure εμφάνιζε το μήνυμα " Failure Configuring Windows Updates.Reverting Changes". Το ερώτημά μου είναι: Μήπως έχει πειραχτεί τίποτα στο λειτουργικό? Ή πήγε να κάνει ενημερώσεις έκλεισε ή σταμάτησε το pc? Σας ευχαριστώ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα