Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχα! Ρε παιδια ακομα και τα πιο φθηνα κινεζικα εχουν περασει ολα φετος σε full screen οθονες χωρις καθολου notch!

Γυρω στο 2021 η apple θα περασει σε μικροτερο notch,το 23 σε σταγονα notch και το 26 θα καταφερει να κυκλοφορησει επιτελους τα τηλεφωνα που αγοραζουμε εμεις φετος.

Γελια και μονο γελια!

(α,το πλαισιο του τηλεφωνου θα πωλειται ξεχωριστα στα 999.99)

Οσο για την αλλη που εγραψε οτι κραζουν επειδη δεν μπορουν να το αγορασουν..λυπη,μονο και περαστικα.

Επεξ/σία από azuli
  • Like 2
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, azuli said:

χαχαχα! Ρε παιδια ακομα και τα πιο φθηνα κινεζικα εχουν περασει ολα φετος σε full screen οθονες χωρις καθολου notch!

Γυρω στο 2021 η apple θα περασει σε μικροτερο notch,το 23 σε σταγονα notch και το 26 θα καταφερει να κυκλοφορησει επιτελους τα τηλεφωνα που αγοραζουμε εμεις φετος.

Γελια και μονο γελια!

(α,το πλαισιο του τηλεφωνου θα πωλειται ξεχωριστα στα 999.99)

Οσο για την αλλη που εγραψε οτι κραζουν επειδη δεν μπορουν να το αγορασουν..λυπη,μονο και περαστικα.

Μάλλον πρέπει να εξετάσεις καλύτερα αυτό που εννοείς ...full screen. 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/6/2019 στις 2:43 ΜΜ, margaritagr είπε

Fact 1. Εδώ ειναι fail η Apple αφού το design παει περίπατο. 

Fact 2. Τα σχόλια κραξιματος βέβαια θα ειναι κατα 99% απο άτομα που έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσαν να το πάρουν. 

Επειδή δεν δίνουμε όπου να Ναι τα λεφτά μας η δεν είμαστε ψώνια να ποζάρουμε το μήλο. Η  κάνουμε την δουλειά μας με ένα κινητό  αξίας 1/3 από ότι το μήλο. Μας κάνει φτωχους;;  Τι λες ρε παιδί μου ώραιο σκεπτικό!!!!!11 

Όταν δεν έχεις κάτι άλλο να δείξεις  απλά ποζάρεις μάρκες και χρήμα.

Επεξ/σία από christopher0016
Επισκέπτης
Δημοσ.

ugly af, παρόλο που λειτουργούσα XS Max, τουλάχιστον θα μπορούσαν να αφαιρέσουν το notch μπροστά.

Δημοσ.

Απ'τη μια μου φαίνεται πολύ άσχημο, απ΄την άλλη έχουμε πλέον αφήσει εδώ και χρόνια τις point&shoot φωτογραφικές μηχανές, και πέρσι ήταν η πρώτη φορά που δεν πήρα DSLR στις διακοπές και χρησιμοποίησα αποκλειστικά το κινητό. Αν είναι να γλιτώνεις το βάρος της DSLR, να βγάζεις φωτογραφίες στο νερό και να έχεις συγκρίσιμη ποιότητα σε ένα κινητό, καλύτερες νυχτερινές λήψεις από την DSLR, να αντικαταστήσεις και την βιντεοκάμερα, ας είναι και άσχημο.

• Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, VanJ said:

Απ'τη μια μου φαίνεται πολύ άσχημο, απ΄την άλλη έχουμε πλέον αφήσει εδώ και χρόνια τις point&shoot φωτογραφικές μηχανές, και πέρσι ήταν η πρώτη φορά που δεν πήρα DSLR στις διακοπές και χρησιμοποίησα αποκλειστικά το κινητό. Αν είναι να γλιτώνεις το βάρος της DSLR, να βγάζεις φωτογραφίες στο νερό και να έχεις συγκρίσιμη ποιότητα σε ένα κινητό, καλύτερες νυχτερινές λήψεις από την DSLR, να αντικαταστήσεις και την βιντεοκάμερα, ας είναι και άσχημο.

Νομίζω πως όλα αυτά είναι υπερβολές! Το κινητό δεν είναι DSLr και δεν μπορεί να την αντικαταστήσει. Θέλουμε απλά όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες από τον μικροσκοπικό αισθητήρα που υπάρχει μέσα σε ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης η χρήση μέσα στο νερό είναι απαγορευτική (δεν μιλάω καν για θάλασσα) και δεν καλύπτεται από καμία προστασία IP. :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/6/2019 στις 8:06 ΜΜ, nero62 είπε

Για να καλύψει το δήθεν saphire glass Που έχει προφανώς. 

Έχει sapphire glass ρε φιλε ναι η οχι; Ναι εχει

Είναι pure sapphire glass; Όχι

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν απλο γυαλι; Ναι

Είναι καλυτερο απο το απλό γυαλί ακόμα και αν δεν ειναι pure sapphire; Σίγουρα

Επομένως τι μας πρήζεις τοση ωρα οτι δεν ειναι κανονικο sapphire; Δεν ειδα πουθενα να κραζεις ολες τις συσκευές με απλό γυαλί μονο για το οχι pure sapphire του iPhone. Παλι καλυτερο ειναι απο τις εναλλακτικες αλλα εσύ πρέπει να κραξεις την Apple..

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, billdanos είπε

Νομίζω πως όλα αυτά είναι υπερβολές! Το κινητό δεν είναι DSLr και δεν μπορεί να την αντικαταστήσει. Θέλουμε απλά όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες από τον μικροσκοπικό αισθητήρα που υπάρχει μέσα σε ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης η χρήση μέσα στο νερό είναι απαγορευτική (δεν μιλάω καν για θάλασσα) και δεν καλύπτεται από καμία προστασία IP. :) 

Ε καλά, δεν εννοώ μέσα στο νερό, ούτε το κινητό βάζω μέσα στο νερό ούτε την DSLR! Το κινητό όμως δεν φοβάμαι να το πιάσω με βρεγμένα χέρια για να βγάλω μια γρήγορη φωτογραφία μόλις βγω από τη θάλασσα, δεν φοβάμαι να το αφήσω δίπλα μου όταν χαλαρώνω σε μια πισίνα, ούτε φοβάμαι να βγάλω μια φωτό από το επίπεδο του νερού ώστε να πιάσω τον αντικατοπτρισμό του αντικειμένου. Αν είχα πιο ακριβή DSLR με weather protection και αντίστοιχους φακούς θα το έκανα και μ' εκείνα, αλλά θα μου κόστιζε 2 φορές πάνω από την τιμή του πιο ακριβού iphone xs ή galaxy s, θα ήταν +2 έως +5 κιλά στις αποσκευές (μαζί με τρίποδο για να βγάλω νυχτερινές). Όταν παίρνω και κινητό και DSLR και συγκρίνω, η DSLR είναι πιο καθαρή φυσικά, χωρίς να προβληματίζει όμως η καθαρότητα ενός καλού galaxy s / iphone x, στα πορτραίτα κερδίζει (η dslr) αν δεν έχεις portrait mode με ψεύτικο bokeh στο κινητό, στις νυχτερινές όμως ακόμα και το galaxy s7 κερδίζει την Canon EOS 600D οποιαδήποτε στιγμή. Εκτός αν βάλω τρίποδο όπως είπα, κατεβάσω iso200-400, και ανεβάσω shutter speed σε δευτερόλεπτα. Καλή τύχη όμως τότε να βγάλεις την παρέα και να κάθονται όλοι ακίνητοι για δευτερόλεπτα!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Επειδή δεν δίνουμε όπου να Ναι τα λεφτά μας η δεν είμαστε ψώνια να ποζάρουμε το μήλο. Η  κάνουμε την δουλειά μας με ένα κινητό  αξίας 1/3 από ότι το μήλο. Μας κάνει φτωχους;;  Τι λες ρε παιδί μου ώραιο σκεπτικό!!!!!11 

Όταν δεν έχεις κάτι άλλο να δείξεις  απλά ποζάρεις μάρκες και χρήμα.

Μπα εχει σταματησει εδω και χρονια η ποζερια με το μηλο στην Ελλαδα εχεις χασει επεισοδια(στην 5η θεση εχει πεσει η Apple στην χωρα μας)και εχει μεταφερθει σε Huawei μερια γιατι ξαφνικα την ειδαν ολοι φωτογραφοι και επισης ξαφνικα ηρθε σε ολους αυτη η μανια να βγαζουν νυχτερινες φωτογραφιες σε οτι κινειται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...