Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάς σε γνωστά site για foot rests ή υποπόδια πολυθρόνας. Επίσης κοιτάς σε σκαμπω η χαμηλά "πουφ" αλλιώς φτιάχνεις το δικό σου, με κολώνα καρέκλας γραφείου (όλοι έχουμε κάποια με σπασμένα μπράτσα ή χαλασμένη πλάτη, ενώ το υπόλοιπο σύστημα λειτουργεί) ...το υπόλοιπο, το αναλαμβάνει ταπετσέρης ή μόνος σου με συρραπτικο για ταπετσαρία/σαλόνι , εάν πιάνουν τα χέρια σου.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TechnoState είπε

Κοιτάς σε γνωστά site για foot rests ή υποπόδια πολυθρόνας. Επίσης κοιτάς σε σκαπμω η χαμηλά "πουφ" αλλιώς φτιάχνεις το δικό σου, με κολώνα καρέκλας γραφείου (όλοι έχουμε κάποια με σπασμένα μπράτσα ή χαλασμένη πλάτη, ενώ το υπόλοιπο σύστημα λειτουργεί) ...το υπόλοιπο, το αναλαμβάνει ταπετσέρης ή μόνος σου με συρραπτικο για ταπετσαρία/σαλόνι , εάν πιάνουν τα χέρια σου.

Κολωνα απο καρεκλα γραφειου εχω .Μπορω να την "ντυσω" με κατι μονος μου γιατι το μαξιαρι ειναι φθαρμενο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μπορείς, εγώ είχα πάρει ιδέες απο diy λύσεις απο το youtube. Αγόρασα δερματίνη καλής ποιότητας από μαγαζί με κουρτίνες και staple gun απο το Leroy Merlin.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...