Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Κατι τετοιο χωρις την πολυθρονα μπορω να βρω καπου ? Ευχαριστω.
TechnoState Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοιτάς σε γνωστά site για foot rests ή υποπόδια πολυθρόνας. Επίσης κοιτάς σε σκαμπω η χαμηλά "πουφ" αλλιώς φτιάχνεις το δικό σου, με κολώνα καρέκλας γραφείου (όλοι έχουμε κάποια με σπασμένα μπράτσα ή χαλασμένη πλάτη, ενώ το υπόλοιπο σύστημα λειτουργεί) ...το υπόλοιπο, το αναλαμβάνει ταπετσέρης ή μόνος σου με συρραπτικο για ταπετσαρία/σαλόνι , εάν πιάνουν τα χέρια σου. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από TechnoState 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, TechnoState είπε Κοιτάς σε γνωστά site για foot rests ή υποπόδια πολυθρόνας. Επίσης κοιτάς σε σκαπμω η χαμηλά "πουφ" αλλιώς φτιάχνεις το δικό σου, με κολώνα καρέκλας γραφείου (όλοι έχουμε κάποια με σπασμένα μπράτσα ή χαλασμένη πλάτη, ενώ το υπόλοιπο σύστημα λειτουργεί) ...το υπόλοιπο, το αναλαμβάνει ταπετσέρης ή μόνος σου με συρραπτικο για ταπετσαρία/σαλόνι , εάν πιάνουν τα χέρια σου. Κολωνα απο καρεκλα γραφειου εχω .Μπορω να την "ντυσω" με κατι μονος μου γιατι το μαξιαρι ειναι φθαρμενο ?
TechnoState Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι μπορείς, εγώ είχα πάρει ιδέες απο diy λύσεις απο το youtube. Αγόρασα δερματίνη καλής ποιότητας από μαγαζί με κουρτίνες και staple gun απο το Leroy Merlin. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από TechnoState 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα