Manoleros95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Κανω skip περιτες εισαγωγες και μπαινω στο ψητο. Εχω εδω και δυο μηνες περιπου Vdsl 100αρι voda. Μετα απο παρελαση τεχνικων στο σπιτι διαπιστωθηκε οτι η γραμμη δεν παει πανω απο 60-65 ( καταριπτοντας φυσικα τις μλκιες περι minimum 98mbit και αλλα που ακουσαν τα αυτακια μου). Οποτε μου κατεβασαν τιμη και εμεινα ως εχει για να μην χασω το upload. Η κατασταση ηταν σταθερη στα 60-65 δεν ειχα θεματα... Εδω και 2-3 μερες η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως. Συγχρονισμος ασταθης, μια εχω 55, μετα απο 15 δευτερολεπτα πεφτει στα 19, μετα στα 7, μετα στα 40, μετα ξανα στα 55, τρωει disconnect και ξανα απο την αρχη. Παιρνω τηλεφωνο να δω τι γινεται και μετα απο το ποιηματακι και τον "τεχνικο ελεγχο" της γραμμης, μαθαινω οτι η κατασταση μου εχει χαρακτηριστει ως "μη επιλυσιμη"!!! Κανεις δεν ξερει πως,που και γιατι. Απλα μου κοπανησαν ενα "μη επιλυσιμο" και οτι μπορω να φυγω οποτε θελω χωρις καποια χρεωση. Με λιγα λογια με εστειλαν στον αγυριστο. Το θεμα μου ειναι το εξης. Να κανω τον κοπο και να μπω σε διαδικασιες αλλαγης παροχου η θα εχω τα ιδια θεματα μιας και απο την vodafone δεν μπορουν να κανουν τιποτα?? Ιντερνετ παιρνω απο καμπινα η οποια βρισκεται στα 380-400 μετρα απο το σπιτι. Βαζω και ενα Screenshot απο το ρουτερ μηπως και βγει καμια ακρη.
panossar95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Εγώ στη θέση σου θα πίεζα να μάθω τι είναι το μη επιλύσημο Για να αναφέρεται έτσι λογικά είναι από αυτούς. Επίσης. Είχες ποτέ 100? Ή έστω κάτι κοντά σε αυτό? Ή πάντα ήσουν στα 60-70?
Manoleros95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) H απάντηση τους ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από τεχνικής απόψεως λόγο αδυναμίας δικτύου όπως μου είπαν. Η καμπίνα είναι του ΟΤΕ, και στις αναθέσεις που διάβαζα στο site της ΕΕΤΤ ΟΤΕ έλεγε. Κατοσταρι δεν είδα ποτέ, μέχρι 67 έχω δει. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από Manoleros95
panossar95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, Manoleros95 είπε H απάντηση τους ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από τεχνικής απόψεως λόγο αδυναμίας δικτύου όπως μου είπαν. Η καμπίνα είναι του ΟΤΕ, και στις αναθέσεις που διάβαζα στο site της ΕΕΤΤ ΟΤΕ έλεγε. Κατοσταρι δεν είδα ποτέ, μέχρι 67 έχω δει. Άρα στην ουσία ανέφικτοτητα υπηρεσίας, για αυτό και μπορείς να την κάνεις δωρεάν. Αν κάνεις υποβάθμιση? Σε 50αρι? Να μην πληρώνεις και τα 100.
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, panossar95 είπε Άρα στην ουσία ανέφικτοτητα υπηρεσίας, για αυτό και μπορείς να την κάνεις δωρεάν. Αν κάνεις υποβάθμιση? Σε 50αρι? Να μην πληρώνεις και τα 100. Μαλλον ηδη για 50αρα πληρωνει......
panossar95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Μαλλον ηδη για 50αρα πληρωνει...... ??? Αφού το πακέτο που έχει είναι 100mbps, τι εννοείς?
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, panossar95 είπε ??? Αφού το πακέτο που έχει είναι 100mbps, τι εννοείς? Αν διαβασεις ακριβως τι γραφει σε οσα λεει εγω νομιζω πως πληρωνει για 50αρα.
Manoleros95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Το πρόγραμμα μου είναι ακόμα το 100αρι απλά έκανα εγώ συμφωνία για λιγότερα χρήματα ( πιο λίγα και από 50αρι). Απλά όπως είπα το θέμα μου είναι αν πάω στον ΟΤΕ πχ μην μου πετάξουν και αυτοί μετά από κάνα δίμηνο ένα " μη επιλυσιμο" και πηδηχτω από το παράθυρο μετά...
panossar95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Το πρόγραμμα μου είναι ακόμα το 100αρι απλά έκανα εγώ συμφωνία για λιγότερα χρήματα ( πιο λίγα και από 50αρι). Απλά όπως είπα το θέμα μου είναι αν πάω στον ΟΤΕ πχ μην μου πετάξουν και αυτοί μετά από κάνα δίμηνο ένα " μη επιλυσιμο" και πηδηχτω από το παράθυρο μετά... Κοίτα, αν είναι η καμπίνα όντως του ΟΤΕ, ακόμα και πάροχο να αλλάξεις το ίδιο θέμα θα έχεις. Εγώ αυτό που θα έκανα στη θέση σου, εφόσον έχεις πετύχει τέτοιο deal και δίνεις λιγότερα και από 50αρι, να μείνεις όπως έχει. Εκτός και εάν δεν σε καλύπτει σαν ταχύτητα και κάνεις χρήση μεγαλύτερη από αυτήν που έρχεται στο χώρο σου. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι η γραμμή θα είναι σταθερή χωρις τα θέματα που ανέφερες πέρα του συγχρονισμού Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από panossar95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα