dionisisg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, j2k είπε Για τον ψηφιακο αναλφαβητισμο φταει 100% το εκπαιδευτικο συστημα 5 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Το ότι ο πενηντάρης σήμερα δεν ξέρει να χρησιμοποιεί υπηρεσίες web banking μέσω smartphone, φταίει το ότι δεν του το έμαθαν στο σχολείο το 1985; Τι εννοείς ακριβώς; Χωρίς να παίρνω και όρκο θεωρώ οτι το φταίξιμο είναι αμφίπλευρο. Τι εννοώ, κατα 50% φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα επειδή δεν έμαθε στους μαθητές ότι η εκμάθηση επι της ουσίας είναι δια βίου και ότι όσο ζείς μαθαίνεις. Ως γνωστών η ζωή είναι αλλαγή (εδω μπαίνει το άλλο 50% που έχει να κάνει με το ίδιο το άτομο), αν δέν αλλάζουμε μαζί με τον κόσμο γύρω μας γιατί "εγώ έτσι έμαθα και δεν αλλάζω και αυτά είναι για τους νέους" ας μήν ρίχνουμε όλη την ευθύνη στο σύστημα και ας αναλογιστεί ο καθείς την δική του κατάσταση. all of the above IMHO 1
CheOnWeb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, dionisisg said: Χωρίς να παίρνω και όρκο θεωρώ οτι το φταίξιμο είναι αμφίπλευρο. Για να μην πω, πολύπλευρο. Σίγουρα δεν οφείλεται 100% σε έναν παράγοντα.
tsibosp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 11:58 ΠΜ, Arkin είπε Το κάνει αυτό που γράφεις αλλά έχω υπομονή. Εδώ έχω πάρει εργολαβία laptops κινητά από ένα σωρό ξένους στους συγγενείς θα εκνευριστω? Όλοι έμαθαν στο τσάμπα να τα κάνει όλα ο arkin αλλά κάποτε ο τσάμπας θα πεθάνει. Μόνος μου έμαθα ότι ξέρω αλλά βρήκαν και τα κάνουν. Βρε ναι ολοι προσπαθουμε να εχουμε υπομονη, απλα οταν εχεις τους δικους σου και ειναι 50-60 χρονων ας πουμε και στροφαρουν γενικα αλλα οταν πιανουν κατι που εχει κουμπια ξαφνικα πεφτει το IQ τους 100 μοναδες και σε ρωτουν μεσα σε 10 μερες 3 φορες το ιδιο πραγμα ειναι αδυνατον να μην εκνευριστεις. Εγω προσωπικα ακολουθω την μεθοδο "Δειξε μου πως να ψαξω το Χ πραγμα" -"Οχι, θα σου δειξω πως λειτουργει το Google" και καπως το εχω μαζεψει το θεμα. Τωρα βεβαια οταν σε φωναζουν να πας εκει γτ "χαλασε η τηλεοραση" και απλα τους εχεις πει καμμια 10αρια φορες που δεν μπαινει αυτοματα στο HDMI 2 πχ στο input, παταμε το κουμπακι Sources παμε input -->HDMI 2 και μετα βλεπουμε απο κει ΟΤΕTV, δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα να μην εκνευριστεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα