Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, Xxred_swordxX said:

Αυτοί είναι υποχρεωμένοι και 'γω χαίρομαι που βοηθάω; :P Το χαρτζιλίκι εδώ μάγκες.

Έτσι. Εγώ χωρίς burgerάκι full extra, παγωτό και καφέ δεν κάνω ούτε cleanup disk. Ειδικά σ' αυτούς που δεν μαθαίνουν κι όλας. Εξαιρούνται οι άνω των 70. 😄

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Έτσι. Εγώ χωρίς burgerάκι full extra, παγωτό και καφέ δεν κάνω ούτε cleanup disk. Ειδικά σ' αυτούς που δεν μαθαίνουν κι όλας. Εξαιρούνται οι άνω των 70. 😄

Από αύριο θα υποχρεώνω να κερνάνε καφέ το λιγότερο. 😂

Πέρα από την πλάκα τώρα, έχω πάει σε μια απίστευτη περίπτωση. Έπρεπε να ζητήσω λεφτά αλλά δεν ήθελα. Κρίμα ήταν δηλαδή γιατί στην τελική δεν έκανα και πολλά και θα ήταν τέρμα κλεψιά. Πάντως 1,5 ώρα έκανα να δω τι μπορεί να γίνει και τελικά δεν έγινε και τίποτα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω νέα παιδιά στην ηλικία μου και μικρότερα εγώ είμαι 35 να μην ξέρουν τα βασικά δηλαδή να μην ξέρουν να κάνουν ένα format ή να κάνουν εκκίνηση σε safe mode, πραγματικά πολλές φορές κρατιέμαι για να μην τους κράξω

Άλλαξαν οι εποχές. Το κινητό είναι το pc του σήμερα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω νέα παιδιά στην ηλικία μου και μικρότερα εγώ είμαι 35 να μην ξέρουν τα βασικά δηλαδή να μην ξέρουν να κάνουν ένα format ή να κάνουν εκκίνηση σε safe mode, πραγματικά πολλές φορές κρατιέμαι για να μην τους κράξω

το να γνωριζει καποιος να κανει φορματ και να μπαινει safe mode μην το θεωρεις τοσο τιποτενιο, με την ιδια λογικη και το να ξεσφυξεις δυο βιδες και να αλλαξεις μια σωληνα ειναι ευκολο. Και το γραφω αυτο γτ εχω δει να κανουν φορματ και μετα να το φερνουν σε μενα ξανα για φορματ.

οσον αφορα την ειδηση μαυρο χρημα οπως φαινεται διακινείται και κανονικα θα επρεπε να κοβεται αποδειξη σαν γνησιο μελος ινσομνια και ελληνας πολιτης που διατυμπανιζω οτι εγω ειμαι σωστος και ολοι οι αλλοι κλεβουν το κρατος.

το θεμα ειναι σε ποιες χωρες εγινε η ερευνα, κατα δευτερον η χωρα μας ειναι πρωτη στο κοσμο πιστευω σε πτυχιουχους 3βαθμιας εκπαιδευσης και συγχρόνως κοινωνικα απολιτιστους και τεχνολογικα αναλφάβητους.

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω, τους καημένους τους millenials, τι ταλαιπωρία τρώνε. Η ζωή είναι τόσο σκληρή μαζί τους, ασήκωτο το βάρος στις πλάτες τους.

Απλά να τους θυμίσω ότι κάποτε αυτοί οι άνθρωποι τους τάιζαν στο στόμα και ότι αυτοί τους αγόρασαν την πρώτη τεχνολογική τους συσκευή.

Επίσης να τους θυμίσω ότι οι γονείς τους μεγαλώνουν και, κάποια στιγμή, όλο και σε κάποιο νοσοκομείο θα μπουν. Εκεί να δουν βάρη.

• Like 15
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Voodooman είπε

Πωπω, τους καημένους τους millenials, τι ταλαιπωρία τρώνε. Η ζωή είναι τόσο σκληρή μαζί τους, ασήκωτο το βάρος στις πλάτες τους.

Απλά να τους θυμίσω ότι κάποτε αυτοί οι άνθρωποι τους τάιζαν στο στόμα και ότι αυτοί τους αγόρασαν την πρώτη τεχνολογική τους συσκευή.

Επίσης να τους θυμίσω ότι οι γονείς τους μεγαλώνουν και, κάποια στιγμή, όλο και σε κάποιο νοσοκομείο θα μπουν. Εκεί να δουν βάρη.

Οι γονεις μου ειναι αυτοι που που με εμαθαν να κανω τα παντα, να οδηγαω,να φτιαχνω διαφορα,να σκεφτομαι και γενικα οτι μπορουσαν να με μαθουν και ξερανε μου το εμαθαν,το να τους φτιαξω κατι στο κινητο και να τους βοηθησω σε κατι που δεν μπορουν ειναι μηδαμινο σαν ανταποδοση για να τους ξεπληρωσω οτι μουωπροσφεραν απλοχερα........ ολα τα αλα ειναι περιτα.

Οσο για τους νεους που δεν ξερουν πεντε πραγματα στην τεχνολογια θα ειναι πελατες μια ζωη του πωλητη στον γερμανο και στο κλεψιο και θα χρυσοπληρωνουν.

• Like 7
Δημοσ.

Καλές οι τεχνολογικές γνώσεις αλλά όταν συμβεί η στραβή πιό χρήσιμες θα είναι γνώσεις που έχουν χαθεί,γνώσεις επιβίωσης όπως συλλογή και καλλίεργεια φυτών και εκτροφή ζώων.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

πάω στην δεη για ενεργοποίηση... ήταν μία κυρία (στην ηλικία για την οποία μιλάει το άρθρο) που λογικά θα πληρώνεται και αρκετά καλά με ιδανικές συνθήκες εργασίας.... τεσπα έχω ψάξει πρώτου εννοείται ... τυπικά ρωταω τι θέλει ... μου απαντάει ταυτότητα, συμβόλαιο, φορολογική κλπ της λέω δώστε μου ενα email να σας τα στείλω .... WAT? 

Δημοσ.

ευκαιρια να δημιουργηθουν πολλεςδουλειες, μη λετε συνεχεια οτι η προοδος αφηνει ανεργους ;) 

Δημοσ.

H μόνη που βοηθάω ειναι η μανα για να γλυτωσω απο την γκρινια της. Λοιποι συγγενεις να παν να γα...ργαληθουν!

Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά του "2000" δεν έχουν ιδέα (τουλάχιστον τα περισσότερα) γενικότερα νέοι - έφηβοι ειναι τεχνολογικά αναλφάβητοι. το γεγονός ότι έχουν ένα φβ ένα ινσταγκραμ και τα σχετικά δεν τους κάνει κάτι... παλιά υπήρχε μια αγάπη μια ευλάβεια για γνώση γύρο από τα pc - τεχνολογία. ( είμαι του 90 και βάζω και την γενιά μου μέσα αν και νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερα....)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Arkin είπε

Μεγαλη αληθεια εγραψες εδω. Οχι μονο οι ανω των 55 αλλα και οι πλειοψηφια απο 15-30 το μονο που ξερουν ειναι τα χαζο chat και τα Instagram για να βαζουν φωτογραφιες. Ασχολουμαι απο 5 με υπολογιστες και οι σημερινοι 20αριδες ειναι ανετα χειροτεροι στις γνωσεις απο οσα ηξερα στα 10 μου.

Διαλογος μεταξυ εμου και ενος πιτσιρικα που πουλουσε μουρη οτι ηξερε απο υπολογιστες.

-Τι επεξεργαστη φοραει ο υπολογιστης σου;

-ΗΡ

-Η ΗΡ δεν φτιαχνει επεξεργαστες. Ειναι μια εταιρια που παιρνει ετοιμα συστηματα και τα πουλαει οσο θελει.

-Ο δικος ΗΡ ειναι. δεν ξερεις εσυ

-Εχεις 3 δευτερολεπτα να εξαφανιστεις απο μπροστα μου

-

Επεξ/σία από Loinen
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Loinen είπε

-Η ΗΡ δεν φτιαχνει επεξεργαστες. Ειναι μια εταιρια που παιρνει ετοιμα συστηματα και τα πουλαει οσο θελει.

-Ο δικος ΗΡ ειναι. δεν ξερεις εσυ

που ξέρεις μπορεί να έχει παλιό μηχάνημα από τότε που η  hp έκανε και επεξεργαστές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...