kourtembeu Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Καλά μιλάμε έχω κλάψει. Ο άλλος λέει όχι ήλιο και Μαξ 28 βαθμούς και με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι το Κοκατιλ είναι ενδημικό πουλί της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 @vins, είναι λάθος να πιστεύουμε και να συγκρίνουμε το εξωτερικό φυσικό περιβαλλον με το σπίτι μας. πρώτον, αν ο topic starter έλεγε ζέστη και δεν το διευκρίνιζε, θα μπορούσε κανείς να πει, αστό στον ήλιο, απο την Αυστραλία είναι. Λάθος, το ζωντανό θέλει σκιά και υγρασία. Το ότι ένα ζώο είναι απο την αυστραλία (ειτε παπαγάλος είτε καγκουρό) δεν πάει να πει ότι αντέχει και τις συνθήκες εκει στις ζέστες, πόσο μάλλον μέσα σε ένα σπίτι, σε ένα κλουβί που είναι καλός αγωγός, αν το κλουβί είναι κοντά σε τοίχο που το χτυπάει ο ήλιος, και λάθος σύγκριση, γιατι στην αυστραλία είναι ελέυθερος να πετάξει και να εξερευνήσει, σπίτι όχι, κοκ. Είχα και εγώ κοκατίλ, το καλοκαίρι το άφηνα στο μπαλκόνι αλλά βεράντα, πρώτος όροφος με τέντες, σε σημείο που ο ήλιος το χτυπούσε μόνο πρωί, το μεσημέρι χτύπαγε απο την άλλη πλευρά, παλι με τέντες βέβαια. αν έκανε κανά καύσωνα το έβαζα μέσα στο σπίτι (δεν έχουμε ερκοντισιον) απλά γιατι αν έχει έστω και 8 βαθμους διαφορά το σπίτι με το μπαλκόνι σίγουρα θα του κάνει αίσθηση Τον οκτώμβρη τον έβαζα στο σπίτι μόνιμα, εκτός αν έκανε καμια καλή μέρα οπότε τον έβαζα πάλι στη θέση του, αλλά το βράδυ μέσα στο σπίτι. Και απο Νοέμβρη μέχρι Απρίλη μέσα στο σπίτι Αν το σπίτι σου όπως λες βράζει, τοτε λογικά δεν έχει καλές μονώσεις, ούτε τέντες αλλά και το χτυπάει ο ήλιος όλη μέρα, άστον μέσα, κ το βραδάκι βγάζε τον έξω σε ένα ψηλό σημείο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 32 λεπτά πριν, elenit24 είπε @vins, είναι λάθος να πιστεύουμε και να συγκρίνουμε το εξωτερικό φυσικό περιβαλλον με το σπίτι μας. πρώτον, αν ο topic starter έλεγε ζέστη και δεν το διευκρίνιζε, θα μπορούσε κανείς να πει, αστό στον ήλιο, απο την Αυστραλία είναι. Λάθος, το ζωντανό θέλει σκιά και υγρασία. Το ότι ένα ζώο είναι απο την αυστραλία (ειτε παπαγάλος είτε καγκουρό) δεν πάει να πει ότι αντέχει και τις συνθήκες εκει στις ζέστες, πόσο μάλλον μέσα σε ένα σπίτι, σε ένα κλουβί που είναι καλός αγωγός, αν το κλουβί είναι κοντά σε τοίχο που το χτυπάει ο ήλιος, και λάθος σύγκριση, γιατι στην αυστραλία είναι ελέυθερος να πετάξει και να εξερευνήσει, σπίτι όχι, κοκ. Είχα και εγώ κοκατίλ, το καλοκαίρι το άφηνα στο μπαλκόνι αλλά βεράντα, πρώτος όροφος με τέντες, σε σημείο που ο ήλιος το χτυπούσε μόνο πρωί, το μεσημέρι χτύπαγε απο την άλλη πλευρά, παλι με τέντες βέβαια. αν έκανε κανά καύσωνα το έβαζα μέσα στο σπίτι (δεν έχουμε ερκοντισιον) απλά γιατι αν έχει έστω και 8 βαθμους διαφορά το σπίτι με το μπαλκόνι σίγουρα θα του κάνει αίσθηση Τον οκτώμβρη τον έβαζα στο σπίτι μόνιμα, εκτός αν έκανε καμια καλή μέρα οπότε τον έβαζα πάλι στη θέση του, αλλά το βράδυ μέσα στο σπίτι. Και απο Νοέμβρη μέχρι Απρίλη μέσα στο σπίτι Αν το σπίτι σου όπως λες βράζει, τοτε λογικά δεν έχει καλές μονώσεις, ούτε τέντες αλλά και το χτυπάει ο ήλιος όλη μέρα, άστον μέσα, κ το βραδάκι βγάζε τον έξω σε ένα ψηλό σημείο. Φίλος, για να υποδείξω την υπερβολή του το ανέφερα. Με τα ΝΤΡΟΠΗ κλπ που αναφέρει. Είμαι προσωπικά ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στο να φυλακίζονται πτηνά οποιουδήποτε είδους, και δη εξωτικά, ΝΤΡΟΠΗ εδώ Λες ντροπή για τις συνθήκες εγκλεισμού και όχι για τον εγκλεισμό τον ίδιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.πινω καφέ έχω λιωσει στο γέλιο..κάθεστε και ασχολείστε με τα πουλιά. Υ.γ τις καλύτερες απαντήσεις κόψανε.επεσε λογοκρισια Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 όχι δεν αντέχουν τη πολύ ζέστη. ανοίγουν στοματάκι και φτερά και υποφέρουν. θέλει κάτω από 30C. Τον δικό μου τον έχω μέσα αυτές τις μέρες, στη δροσιά του ac (28C AC για να μην κρυώσει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Παιδιά, εντάξει έχω πέσει από τα σύννεφα! Δεν έχει κλειδώσει ακόμα το topic!! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, vins είπε Καλά μιλάμε έχω κλάψει. Ο άλλος λέει όχι ήλιο και Μαξ 28 βαθμούς και με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι το Κοκατιλ είναι ενδημικό πουλί της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Κατσε εσυ σε κλειστο χωρο με 30β+ να σου βαλω και πουπουλα να κανεις τον παπαγαλο να δουμε ποσο θ αντεξεις..! Επειδη εισαι και αστοιχείωτος αλλο στο φυσικο του περιβαλλον και αλλο στη κολαση..!!!! ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vins είπε Καλά μιλάμε έχω κλάψει. Ο άλλος λέει όχι ήλιο και Μαξ 28 βαθμούς και με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι το Κοκατιλ είναι ενδημικό πουλί της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ με μια γρηγορη αναζητηση θα εβλεπες οτι οι θερμοκρασιες στην αυστραλια το καλοκαιρι ειναι καπου 28-30 C. Τα πτηνά, όταν έχει ζέστη πηγαίνουν σε δροσερά μέρη. Εϊναι ελεύθερα ξέρεις...πετάνε....... Ενώ όταν είναι στο κλουβί που θα πάνε ακριβώς όταν έχει καύσωνα? Ως την άκρη του κλουβιού που μαγικά θα έχει δροσιά? Και με μία γρήγορη αναζήτηση, θα διάβαζες και τη θερμοκρασία που αντέχουν οι παπαγάλοι. Απτο ποστ σου καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς μηχανές αναζήτησης. Και φυσικά δεν έχεις ιδέα για την Αυστραλία (εγώ έζησα εκεί) και ούτε για παπαγάλους Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ τώρα το πουλί μου το έχω μέσα στο αιρκοντισιο.το λύπαμε να το έχω έξω στην ζέστη. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loinen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Τεχνολογικο φορουμ κατα τα αλλα. Πουκαμισα, εργοδοτες, εργατες, πουλια αποτελουν το Ινσομνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Αυτά τα πτηνά από κλίμα Αυστραλίας δεν έχουν ιδέα, αναπαράγονται και μεγαλώνουν σε αιχμαλωσία σε φάρμες, εδώ στην Ευρώπη. Με το δακτυλιδάκι που φοράει στο πόδι μπορείτε να διαπιστώσετε την ιθαγένεια και υπηκοότητα του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ahahah ntajei eiste 8eoi..twra perimeno ton typo me to NTROPI!! NA TIS TA PSALW ALLO LIGO GT DEN TO FXARISTITHIKA TIS PROALLES GT TA XA PAREI POLI Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 16/6/2019 στις 4:41 ΜΜ, kourkoumpini είπε Και φυσικά δεν έχεις ιδέα για την Αυστραλία (εγώ έζησα εκεί) και ούτε για παπαγάλους Και ούτε για καγκουρό θα ήθελα να προσθέσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα