Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν τα πουλάκια αντέχουν στην ζέστη.. Φυσικά και δεν θα έχω το πουλι στο μπαλκόνι!! (το λέω επειδή πολύ θα το πουν) ρωτάω γιατί στο σπίτι μου έχει πολύ ζεστη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntguitar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δεν ξέρω τι είναι το πουλί κοκατιλ.Ειμαι πολύ φίλος με τον Sinboy και είμαι περήφανος γι αυτό!Βοηθησα καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Amy Winehouse είπε Καλησπέρα σας Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν τα πουλάκια αντέχουν στην ζέστη.. Φυσικά και δεν θα έχω το πουλι στο μπαλκόνι!! (το λέω επειδή πολύ θα το πουν) ρωτάω γιατί στο σπίτι μου έχει πολύ ζεστη! Τι ειναι για να λες αν αντεχει.. αντικειμενο??? ΝΤΡΟΠΗ!!! Να μην το χτυπαει ο ηλιος.. Τη μερα να το εχεις καποιες ωρες εξω για τη ψυχολογια του.. Το χειμωνα οχι κατω απο 12β και το καλοκαιρι οχι πανω απο 28β. 1 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ρώτα τον zoranb αν μπορεί να φτιάξει κλιματιστικό μινιατούρα για κλουβί πουλιών, εξασφαλίζεις και τζάμπα νερό για το πουλί από το συμπύκνωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Amy Winehouse είπε Καλησπέρα σας Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν τα πουλάκια αντέχουν στην ζέστη.. Φυσικά και δεν θα έχω το πουλι στο μπαλκόνι!! (το λέω επειδή πολύ θα το πουν) ρωτάω γιατί στο σπίτι μου έχει πολύ ζεστη! Να το ψεκάζεις ελαφρώς με δροσερό νερό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Το δικό μου πουλί θέλει ζέστη και προ πάντων υγρασία 😋. Παπαγαλάκι είναι λες να ήρθε από τη Σιβηρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, gia_nnis είπε Τι ειναι για να λες αν αντεχει.. αντικειμενο??? ΝΤΡΟΠΗ!!! Να μην το χτυπαει ο ηλιος.. Τη μερα να το εχεις καποιες ωρες εξω για τη ψυχολογια του.. Το χειμωνα οχι κατω απο 12β και το καλοκαιρι οχι πανω απο 28β. ΕΝΝΟΏ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΟΥΝ! ΣΕ ΕΣΈΝΑ ΝΤΡΟΠΉ! ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟΙ ΕΊΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΊΖΕΤΕ ΥΠΕΡΆΝΩ! ΚΆΝΕ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΣΤΕΊΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ Μ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΖΏΩΝ.. ΆΙΝΤΕ Ο ΚΆΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ 20 ώρες πριν, gia_nnis είπε Τι ειναι για να λες αν αντεχει.. αντικειμενο??? ΝΤΡΟΠΗ!!! Να μην το χτυπαει ο ηλιος.. Τη μερα να το εχεις καποιες ωρες εξω για τη ψυχολογια του.. Το χειμωνα οχι κατω απο 12β και το καλοκαιρι οχι πανω απο 28β. Παρ όλα αυτά βλέπω μου απαντάς... Ήθελες απλά να την πεταξεις την ανοησία σου πρώτα ε? ΜΈΣΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟ ΘΑ ΣΕ ΠΆΝΕ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Ο λόγος για δεύτερο thread με τον ίδιο σχεδόν τίτλο, ποιος είναι; Δεν πάω να σ' την πω. Απλώς έχεις ήδη ένα thread για κοκατίλ και θα μπορούσες να ρωτήσεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ο λόγος για δεύτερο thread με τον ίδιο σχεδόν τίτλο, ποιος είναι; Δεν πάω να σ' την πω. Απλώς έχεις ήδη ένα thread για κοκατίλ και θα μπορούσες να ρωτήσεις εκεί. Άνοιξα καινουριο με το σκεπτικό ότι λογικά θα το δουν ποιο πολλά άτομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Amy Winehouse είπε Άνοιξα καινουριο με το σκεπτικό ότι λογικά θα το δουν ποιο πολλά άτομα.. Μπα, δεν ισχύει αυτό. Γενικά, όταν σχολιάζουμε σε κάποιο θέμα, αυτό ανεβαίνει στην κορυφή (μέχρι να πέσει στη 2η θέση από κάποιο άλλο thread, κοκ). Sry για το offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, jimmy213 είπε Μπα, δεν ισχύει αυτό. Γενικά, όταν σχολιάζουμε σε κάποιο θέμα, αυτό ανεβαίνει στην κορυφή (μέχρι να πέσει στη 2η θέση από κάποιο άλλο thread, κοκ). Sry για το offtopic. Την επόμενη φορά τότε θα το χω υπόψη μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 10:14 ΜΜ, Amy Winehouse είπε ρωτάω γιατί στο σπίτι μου έχει πολύ ζεστη! Και παλι ΝΤΡΟΠΗ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sensai Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 12:20 ΠΜ, gia_nnis είπε Τι ειναι για να λες αν αντεχει.. αντικειμενο??? ΝΤΡΟΠΗ!!! Να μην το χτυπαει ο ηλιος.. Τη μερα να το εχεις καποιες ωρες εξω για τη ψυχολογια του.. Το χειμωνα οχι κατω απο 12β και το καλοκαιρι οχι πανω απο 28β. αν βρεθούμε δηλαδή κάπου κατά τύχη και σε ρωτήσω αν αντέχεις τη ζέστη θα μου πεις ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΕ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. τι πουλιά κυκλοφορούν εδώ μέσα τελικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 28 λεπτά πριν, sensai είπε αν βρεθούμε δηλαδή κάπου κατά τύχη και σε ρωτήσω αν αντέχεις τη ζέστη θα μου πεις ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΕ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. τι πουλιά κυκλοφορούν εδώ μέσα τελικά. Ρωτα το κοκατιλ να δουμε τι θα σου απαντηση.. ΝΤΡΟΠΗ και σε σενα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει διασκευή που λέει Ντροπή σου που δεν κατάλαβες ποτε πόση ζέστη αντέχει το κοκατιλ σου ντροπή σού ούτε air-condition δεν έχεις για το πουλί σού.. ντροπή σού Στάζει και ιδρώνει το άμοιρο το κοκατιλ σού Ντροπή σου πως θες να κελαηδεί το δόλιο το πουλί σού! 😋😋 Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από christopher0016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα