tontorikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, tasos_87 είπε Το 267 είχες και εσύ πριν; ναι ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tontorikos είπε ναι ναι ας ελπίσουμε να το φτιάξουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη και εγω εχω παρομοια προβληματ με το 267.αναδιαστηματα η γραμμη μπουκωνει και επανερχεται μονο με σβησιμο απο το κουμπακι πισω.Τους ανεφερα το προβλημα και μου ειπαν να το παω σε ενα κοντικο καταστημα της περιοχς μου για να το ελεγξουν.και να γινει αντικατασταση.Αλλα αφου ειμαστε ακομε σε περιοδο λοκνταουν δυσκολα να μου το δωσουν κατευθειαν,σωστα? Η ποιο λογικη εξηγηση θα ηταν να μεινω χωρις ρουτερ στα χερια μετα ,μεχρι να σταλθει το καινουργιο με κουριερ. Οπωτε αναμονη μεχρι να τελιωσει η καραντινα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από spartan29gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, spartan29gr είπε Επειδη και εγω εχω παρομοια προβληματ με το 267.αναδιαστηματα η γραμμη μπουκωνει και επανερχεται μονο με σβησιμο απο το κουμπακι πισω.Τους ανεφερα το προβλημα και μου ειπαν να το παω σε ενα κοντικο καταστημα της περιοχς μου για να το ελεγξουν.και να γινει αντικατασταση.Αλλα αφου ειμαστε ακομε σε περιοδο λοκνταουν δυσκολα να μου το δωσουν κατευθειαν,σωστα? Η ποιο λογικη εξηγηση θα ηταν να μεινω χωρις ρουτερ στα χερια μετα ,μεχρι να σταλθει το καινουργιο με κουριερ. Οπωτε αναμονη μεχρι να τελιωσει η καραντινα υπάρχει περίπτωση όπως έγινε σε εμένα δλδ να πας στο κατάστημα για έλεγχο να κάνουν αίτημα αντικατάστασης να κρατήσεις το 267 μεχρι να σου στείλουν με courier το καινούργιο και όταν έρθει να πας το παλιό στο κατάστημα!εμένα έτσι έγινε!δεν μπορούν να στο δώσουν απευθείας από το κατάστημα γιαυτό και γίνεται όλο αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tasos_87 είπε υπάρχει περίπτωση όπως έγινε σε εμένα δλδ να πας στο κατάστημα για έλεγχο να κάνουν αίτημα αντικατάστασης να κρατήσεις το 267 μεχρι να σου στείλουν με courier το καινούργιο και όταν έρθει να πας το παλιό στο κατάστημα!εμένα έτσι έγινε!δεν μπορούν να στο δώσουν απευθείας από το κατάστημα γιαυτό και γίνεται όλο αυτό! Θα τους παρω ενα τηλεφωνο πρωτα για να δω τι θα μου πουν Το αιτημα αντικαταστασης εχει δηλωθει ειδη απο το τεχνικο κομματι προς σε αυτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Σημερα πηγα απο ενα καταστημα νοβα και πηρα στα χερια μου το H288A Μονο και μονο απο το μεγεθος του κουτιου,μου φανηκε τεραστιο σε σχεση με το 267.Το εβαλα στην πριζα ολα καλα πηρε κανονικα τις ρυθμισεις Εκανα και κατι μετρησεις για να δω διαφορες ασυρματα και ενσυρματα και ειδα πολυ καλυτερα αποτελεσματα Και καποια στατιστικα της γραμμης μου.Πως την βλεπετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, spartan29gr είπε Σημερα πηγα απο ενα καταστημα νοβα και πηρα στα χερια μου το H288A Μονο και μονο απο το μεγεθος του κουτιου,μου φανηκε τεραστιο σε σχεση με το 267.Το εβαλα στην πριζα ολα καλα πηρε κανονικα τις ρυθμισεις Εκανα και κατι μετρησεις για να δω διαφορες ασυρματα και ενσυρματα και ειδα πολυ καλυτερα αποτελεσματα Και καποια στατιστικα της γραμμης μου.Πως την βλεπετε? είδες διαφορά στην ταχύτητα συγχρονισμού σε σχέση με το 267; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, tasos_87 είπε είδες διαφορά στην ταχύτητα συγχρονισμού σε σχέση με το 267; Ελαχιστα καλυτερη.Αλλα η διαφορα δεν ειναι εκει με το 267.Αλλα η αποδοση του στα περισσοτερα σημεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα! Εχει κάποιος από εσάς το firmware το universal και όχι κάποιου παρόχου; Έχω κ εγώ την cyta και θέλω να το αναβαθμίσω ZXHN H267N V1.0 V1.0.0T12_CYTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 On 21/12/2020 at 08:27, Vasilica89 said: Καλημέρα! Εχει κάποιος από εσάς το firmware το universal και όχι κάποιου παρόχου; Έχω κ εγώ την cyta και θέλω να το αναβαθμίσω ZXHN H267N V1.0 V1.0.0T12_CYTA και η τηλεφωνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, poulinos είπε και η τηλεφωνια; Πλέον είμαι βοδαφον με το ίδιο μόντεμ,οπότε voip δεν υπάρχει ανάγκη, ξεχωριστή πρίζα τηλεφώνου και λειτουργεί το σταθερό, έψαξα για generic firmwarε χωρίς αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 δεν βρισκω λογο να αλλαξεις καν firmware.single band modem μετριων επιδοσεων θα το αλλαζα με τπτ αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν βρισκω λογο να αλλαξεις καν firmware.single band modem μετριων επιδοσεων θα το αλλαζα με τπτ αλλο Έχω κατάλληλο ρουτερ για τα απαραίτητα το AX3600 όμως θα ήθελα το συγκεκριμένο να κάνω κάτι πειράματα μιας και βλέπω ότι υποστηρίζει μέχρι και vdsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 ναι ειναι μεχρι 100mbit vdsl. δεν ειναι supervectoring(35b) 19 hours ago, Vasilica89 said: Έχω κατάλληλο ρουτερ για τα απαραίτητα το AX3600 όμως θα ήθελα το συγκεκριμένο να κάνω κάτι πειράματα μιας και βλέπω ότι υποστηρίζει μέχρι και vdsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα και καλη χρονια ,εχω το συγκεκριμενο ρουτερ αλλα μερικες φορες οταν ανεβαζω καποιο αρχειο με wifi εστω και 5 Mbps δεν ολοκληρωνετε ,αδυνατει η αποστολη του , υπαρχει καποιος τροπος για διορθωση; νομιζω εχει παρει μια αναβαθμιση ,υπαρχει και αλλη; Επισης αν βαλω ενδιαμεσα ενα wifi repeater (θα συνδεομαι σε αυτο) διορθωνεται το προβλημα; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από arma1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα