Προς το περιεχόμενο

ZXHN H267N απο NOVA

loypis
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από klipitiklopos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 λεπτά πριν, emoliths112 είπε

να μπω στην σελιδα του tp-link.το ρυθμισα και αυτο και ολα μια χαρα

Α.. αν καταφέρεις να μπαίνεις κάπως στο ΖΤΕ από το LAN του TP-LINK (δηλαδή χωρίς να συνδεθείς πάνω του με καλώδιο), μοιράσου το 😕

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες να κανω αλλη μια ερωτηση? Απο εχθες παρατηρω πτωση στην ταχυτητα μου. Εκει που ενσυρματα κατεβαζα με 90-95 τωρα πιανω με το ζορι 60.Παρατηρησα  οτι ενω η γραμμη ητανε interleave τωρα δειχνει fast. Εκανα ενα restart το μοντεμ σημερα και το ειδα. Να αλλαξε απο το restart και μετα απο μονο του παιζει? Να ειναι απο αυτο η μειωση της ταχυτητας?Να τους πω να μου το ξαναγυρισουν? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι σε καμπίνα της Wind, είναι φυσιολογικό να αλλάζει το προφίλ ανάλογα με τις συνθήκες τις γραμμές, αυτόματα. Δεν μπορεί να κάνει η Forthnet κάποια αλλαγή σε αυτό. Δοκίμασε 2-3 restart, μήπως σε κάποιο απ' όλα σου δείξει πάλι interleaved.

Επίσης, στο Internet -> WAN -> DSL Modulation Parameters ενεργοποίησε το SRA, ώστε αν η ταχύτητα πέφτει κάποιες στιγμές, να μπορεί να ανεβαίνει ξανά όταν δίνεται η ευκαιρία χωρίς να χρειαστεί αποσύνδεση.

Επεξ/σία από theanonymous

Εχω και εγώ το ίδιο ρουτερ και θέλω να το κάνω bridge mode ώστε  να συνδέσω το xiaomi mi 4a.

Διάβασα τις οδηγίες, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι. επειδή έχω καταγραφικό έχω ενεργοποιήσει το ddns και επίσης έχω ανοίξει 2 πόρτες ώστε να βλέπω απομακρυσμένα τις κάμερες. 

Αυτές τις ρυθμίσεις θα πρέπει να τις κάνω και στο xiaomi ή δεν χρειάζεται?

9 ώρες πριν, theanonymous είπε

Αν είσαι σε καμπίνα της Wind, είναι φυσιολογικό να αλλάζει το προφίλ ανάλογα με τις συνθήκες τις γραμμές, αυτόματα. Δεν μπορεί να κάνει η Forthnet κάποια αλλαγή σε αυτό. Δοκίμασε 2-3 restart, μήπως σε κάποιο απ' όλα σου δείξει πάλι interleaved.

Επίσης, στο Internet -> WAN -> DSL Modulation Parameters ενεργοποίησε το SRA, ώστε αν η ταχύτητα πέφτει κάποιες στιγμές, να μπορεί να ανεβαίνει ξανά όταν δίνεται η ευκαιρία χωρίς να χρειαστεί αποσύνδεση.

Σε ευχαριστω πολυ.Αυτα που μου ειπες εσυ δεν μπορουν να μου τα πουν και στην nova?που εχθες εκτος του οτι επεμενε οτι δεν ειμαι σε fast μου ελεγε και οτι πρεπει να γινει τοπικα στην καμπινα απο τεχνικο και μονο μετα απο αιτημα μου.

Επισκέπτης
9 ώρες πριν, pavloa είπε

Εχω και εγώ το ίδιο ρουτερ και θέλω να το κάνω bridge mode ώστε  να συνδέσω το xiaomi mi 4a.

Διάβασα τις οδηγίες, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι. επειδή έχω καταγραφικό έχω ενεργοποιήσει το ddns και επίσης έχω ανοίξει 2 πόρτες ώστε να βλέπω απομακρυσμένα τις κάμερες. 

Αυτές τις ρυθμίσεις θα πρέπει να τις κάνω και στο xiaomi ή δεν χρειάζεται?

Άπαξ και θα γυρίσεις σε bridge το router, πλέον το routing σου θα γίνεται από το Xiaomi. Το Η267Ν ουσιαστικά αυτό που θα κάνει πλέον είναι να γεφυρώνει DSL με Ethernet. Με άλλα λόγια ό,τι έχει να κάνει με δρομολόγηση πακέτων (συμπεριλαμβανομένων και των πορτών) θα πρέπει να γίνεται στο Xiaomi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σε όλους και πάλι .

αντιμετωπίζει ή έχει αντιμετωπίσει κάνεις σας το έξεις πρόβλημα?

Έχω 100αρι vdsl forthnet .

παίζω κανονικά μέσω tp Link router se AP mode  WiFi λογω του γνωστου προβληματος που εχει το ρουτερ τους αλλα το ιντερνετ καθε μερα κολλαει το downspeed.

Δηλαδή εκεί που κάνω κάτι , ξαφνικά κοκαλώνει και κάνω speedtest και βλεπω downspeed 0,001 και upload 8-9 κανονικα.

το πρόβλημα το έχω και wifi και ethernet και φτιαχνει με επανεκινηση του ρουτερ της νοβα και αντεχει καμια μερα μεχρι να το ξανακανει.

Επεξ/σία από fabiars

13 ώρες πριν, Orestis_G είπε

Άπαξ και θα γυρίσεις σε bridge το router, πλέον το routing σου θα γίνεται από το Xiaomi. Το Η267Ν ουσιαστικά αυτό που θα κάνει πλέον είναι να γεφυρώνει DSL με Ethernet. Με άλλα λόγια ό,τι έχει να κάνει με δρομολόγηση πακέτων (συμπεριλαμβανομένων και των πορτών) θα πρέπει να γίνεται στο Xiaomi

Οπότε με το το H267N δεν θα ασχολούμαι καθόλου.

Θα μπορώ να μπω απο τον browser στις ρυθμίσεις του xiaomi? ΄Διάβασα οτι γίνετε αλλά τα βγάζει όλα στα κινέζικα και μόνο με την εφαρμογή θα μπορώ να το σετάρω. Ισχύει αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2020 στις 11:16 ΜΜ, theanonymous είπε

εκανα αυτο που μου ειπε ο φιλος εδω και οταν κανω restart το μοντεμ κλειδωνει fast/interleave.μετα απο καποιες ωρες γυρναει παλι σε fast/fast.οσον αφορα την ταχυτητα ισως να μην επηρεαζετε απο αυτο αφου καποιες φορες ανεβαινει στα κανονικα και με fast/fast.το προβλημα μου ειναι οτι απο τοτε που γυρισε η γραμμη σε fast μου λενε οι συνομιλητες μου οτι οπως μιλαμε χαμηλωνει σχεδον στο μηδεν η φωνη μου και δεν με ακουνε για 2-3 δευτερολεπτα και μετα επανερχεται και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια.Υπαρχει περιπτωση να φταιει  το οτι γυρισε σε fastpath η γραμμη η ειναι απλα συπτωματικο?η παιζει να επηρεαζεται απο το bridge που εχω κανει?βεβαια αν ητανε ετσι δεν θα το εκανε απο την αρχη?

Επεξ/σία από emoliths112

Αν δεν έχεις μεγάλο αριθμό errors όσο είσαι σε fast - κάτι που θα σήμαινε και σπασίματα φωνής λόγω VoIP - δεν νομίζω ότι σχετίζεται.

Ψάξε το λίγο με τις τηλεφωνικές συσκευές, τυχόν φίλτρα κλπ. Στη χειρότερη ένα reset στο ZTE, ποτέ δε ξέρεις.

αυτα ειναι τα στατιστικα της γραμμης.δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα τα errors αλλα οταν ητανε σε interleave σιγουρα δεν ητανε πανω απο 2000-3000 την μερα.θα εκανε και ενα reset το zte αλλα το σκεφτομαι επειδη το εχω κανει bridge με ενα tp-link και θα πρεπει να τα ξαναρυθμισω και τα 2.

Χωρίς τίτλο.png

καλησπέρα στην παρέα.... αναβάθμισα την γραμμή μ σε σύνδεση οπτικής ινας ....ενώ το ρουτερ ( ZXHN H267N forthnet)   δείχνει με καλώδιο 90 Mbps ...ασύρματα μ δείχνει σε λαπτοπ 30 ..πρεπει να κανω ριθμησεις ?   και αν ξερει κανεις ...το κουτακι του ρουτερ η συσκευασία του οταν την πήρα δεν ηταν σφραγισμένη ετσι δίνεται ?..ευχαριστω για το χρόνο που θα αφιερώσει κάποιος για κάποια απάντηση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα το κουτι ετσι ητανε.Μαλλον επειδη τα ανοιγουν απο την nova και περνανε τις ρυθμισεις τους.και οσον αφορα την αλλη σου απορια και το δικο μου μεχρι 40 πιανει στο wifi του.Γιαυτο τον λογο εχω βαλει ενα tp link πισω απο το zte με bridge και με την 5αρα του μπαντα πιανω κοντα 90 στο wifi.Παντως και στην 2.4 μπαντα του tp link ιδια ταχυτητα πιανω(κοντα 40) οποτε δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα του zte,ειναι γενικο προβλημα της υπερφορτωσης της συχνοτητας αυτης.Ισως αν προσπαθησεις να δοκιμασεις κανενα αλλο καναλι να ανεβεις λιγο αλλα γενικα μην περιμενεις να τερματισεις την ταχυτητα οπως με την χρηση ethernet καλωδιου.

Επεξ/σία από emoliths112

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... από ότι κατάλαβα έβαλες ενισχυτή σήματος για να εχει δυνατό σήμα ? ..αν θες με πιο απλά λόγια να καταλάβω δεν είμαι πολύ γνώστης τέτοιων καταστάσεων και ορολογίας....

αν εχεις καποια προταση αγορας ή  αυτο που εβαλες εσυ και εχεις αποτελεσμα ... επισης το αλλο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι στα λαπτοπ γινεται ανα 5-10 λεπτα screen lag χωρις να υπαρχει ενδειξη διακοπης συνδεσης και αναγκαζομαι και συνδεομαι με δεδομενα απο το κινητο μου (χωρις screen lag)...που οφειλεται αυτο το επαναλαμβανομενο φαινομενο (σε ρυθμιση ή προβηματικο ρουτερ)

Ευχαριστώ για το χρονο σου 

Επεξ/σία από pelekanada

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...